Güncellemeler
1 yıl
Bir şey daha sormak istiyorum. Kıyafet üzerinden penis başı vajinaya girerse kizlik bozulur mu
Öncelikle merhaba. Gerçekten kafam karışık ve sizi birsey sormak istiyorum. Erkek arkadaşımın abisinin özel hayatı çok karışık olduğu için test vermiş ve negatif çıkmış. Ondan bir süre sonra erkek arkadaşımda bisiler çıkmıştı. Ama bir hafta içerisinde yok oldu. Yine de doktora gidip muayene oldu. Doktor öyle bir şey olmadığını normal olduğunu söyledi. Bir süre sonra benim ağzımda ve alt tarafimda bisiler çıktı. KBB doktoruna agzimdakilerin vitamin eksikliğinden olduğunu söyledi. Kadın Doğuma ise iki kere gittim. O da normal olduğunu ve mantar olduğunu söyledi. Yine de korkuyorum olabilir mi diye ama erkek arkadaşım da doktora anlattığında şüphelense test isterdi dedi. Sizce gereksiz bir korku mu bende ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
olabilirsiniz doktora gidin
Biraz korku sarmıs ama dediği gibi o durumlarda test olur çünkü sonuca kayıt olusturulması gerekli
Tabi ki test gerekli ama doktora durumu anlattığımda bende olmadığını teste gerek olmadığını söyledi yine de tedirgin oldum
Anladım ama bir kaç belirti görse yapardı ayrıca mantar demiş zaten
Evet dedi hatta iki kere gittim ve ikisinde de aynı şeyi söyledi
Ozman biraz rahatla ve derin bir nefes biraz inatçı birine benziyorsum sana bulaşan hastalık senin elinde yok olur 👍👍
Kaşıntı kızarıklık kokulu akıntı var mı
Hayır yok şu an
Kızarıklık vs yoksa dediklerim bı de bı iki bişey endişe etme ama yine de kontrole git, abisi durumunu anlamadım
Abisi durumu şu abisi tek gecelik ilişki yaşıyormuş ve düzenli olarak test veriyormuş. Ve hiç birinde pozitif olmamış. Ama erkek arkadaşımda çıkınca o da abisinde olduğunu sanmış ve bana söylemişti. Ama doktor abisin de de olmadığını onunkilerin sıcaktan olduğunu söylemiş. Böyle yani
Abisiyle senle bisiler oldu mu
Hayır tabi ki kendimi anlatamadım sanırım. Benim korkum sadece şu abisinde vardı da erkek arkadaşıma bulaştı. Ondan da bana bulasmasiydi. Ama abisinde de yok olsa pozitif gelirdi
Stres yapma kontrole git sadede
Yine gidicem tabi ki ilaç vermişti mantar enfeksiyonu icin
Akıntı yoğun mü günlük ped kullanma
Değil normal
Anlatırım detaylı burada detaya girmedim
Tamam teşekkür ederim
Ped koyma, sağlıkla kalın
Mutlaka hpv aşısı ol.
gecmis olsun
Evet
Hastasin
Ne hastalığı
Erkek arkadasimdakiler normal sivilceymis. Ve baya oldu geçeli. Bendekiler daha yeni doktor normal enfeksiyon dedi iki kere gittim. Ve abisi test verdi ama düzenli olarak hpv testi veriyordu. Hiç pozitif olmadı
Hmm geçmiş olsun umarım yoktur
Bana yaz konuşuruz bu konuyu
Seviştiniz mi
Birlikteliğimiz hiç olmadı
O zaman neyden korkuyorsun
Ya öpüşme falan illaki oluyo fakat öyle çıplak şekilde bir birlikteliğimiz olmadı erkek arkadaşımdakilerin sıcaktan olduğunu söyledi ve onunkiler geçti
Ayrıca sevgilinin abisinin cinsel hayatını sen nerden biliyorsun
Ben korkunca böyle bisiyden erkek arkadaşım söylemişti ilk başta o da korkmustu
Öyle mi seviştiniz