5 ay önce ayrildigim eşim , gecen gün yine yazdı bana cevap vermedim, şiddet uyguluyordu, aldatıyordu, madde kullanıyordu, en son beni dövdü altıma idarimi kaçırdım, eniştemle geldi beni kurtardı , onu dövdüler, ve ben tamamen bitirdim, barışmak istedi kabul etmedim diye , beni aldatigi kadınla sevisirken çıplak fotosunu atı bana kadının , 2 sat sonra kapima geldi tekmeledi bagardi ac konusalim diye acmadim , kapinin posta atma yerinden icere gul attı, bende bir hafta sonra sevgili yaptım. Durmadan arıyordu Gece yarısı sevgilim açtı telefonu küfür ettik ona kapattık, sabaha kadar aradı konun at lan dedi , sevgilimde gel senin agzni burnu kircam dedi , aldım teli kapattım olay büyümesin diye, bu sekilde olaylı ayrıldık, akşam bu yazıyı yazmış videosunun altına ne demek istiyor sizce?
Sakın barışma ben de gitmeyi düşündüm zamaninda ama çocuğum var arkamda kimsem yok benim eşimde çok iyi bir insan bir aliskanligi kötü huyu yok ama gel gör ki Sudan sebep beni dovuyir daha dün sudan bir sebepten ceneme boynuma sırtıma kafama tekme attı defalarca hala belim ağrıyor başım çenem ağrıyor her seferinde böyle yapıyor kim istemez gitmek ayrılmak ama arkamda kimim var ki gideyim bu devirde tek başına coxuga bakmak ne kqdar sor hele de kimsen yoksa calisamazsin çocuğun çalışacak yaşta değil ne yapacaksın biz ayrilamiyoruz siz ayrılın bari
Görünüşe göre bu kişi senin üzerinde hala manipülasyon yapmaya çalışıyor. O yazı açıkça, kendince sana duygusal bir mesaj verme çabası. Ama inceden "bak alışkanlık oldum, beni bırakman zor" gibi baştan çıkarıcı ama tehditkâr bir mesaj içeriyor. Bu tür manipülasyonlara kesinlikle kanma. Senin hayatına ve ruh sağlığına zarar veren birinin bu şekilde tekrar hayatına sızmasına asla izin verme. 💪 Kendine odaklan ve artık geçmişin yüklerinden sıyrıl. Seni seven biri gerçekten zararlı biri olmaz. 💔
Sen çirkinsen isteyen erkek yoksa ben nabyjm kızım sevgili yapmayı imkansız mı görüyorsun beni isteyen çok 2 günde sevgili yapıyorum herkes sen gibi tipsiz değil 😃
Sevgili bulana değil bu kadar bu sorunlarda bulanlara. Neyse valla sana daha laf anlatamam. Senin gibileri engelliyorum ki saçma sorulara daha az denk geleyim
Bende onu düşündüm sanki şey demek istiyor, madde yüzünden ne yaptığımı bilmiyorum kötü alışkanlıklarım var , bırakmadım bak ayrıldım gibisinden mu acaba?
Ha bide videoda şu var , ezel dizisindeki Ramiz dayı ezeli diyorki, bittimi yeğen, bitti dayı, sağol falan diyor 2024 bitt, i 2025 yazı var efektte çıkıyor bide
O kadini yatakta bana çıplak atiginda sonsuza kadar bitmişti artık benim için, sadece merak etim yoksa bir hissim yok ve dönmem asla , teşekkür ederim yorumun icin