Arkadaşlar merhaba ben 23 yaşındayım hiç uzun bi ilişkim olmadı bu zamana kadar. Açık giyinen ya da aklı beş karış hava da bi kız değilim. Çirkin bi kız da değilim ama hiç uzun ilişkim olmadı herkes takılma kafasıyla yaklaşıyor. Takılmaya çalışıyo baktı öyle birisi değilim konuşmayı kesiyor. Bahsettiğim tiplerde benden çok çok çirkin tipler yani sırf karakterlidir belki diye konuşuyorum ama yok. Erkek için ölüp bitmiyorum ama artık doğru düzgün erkek kalmadı ilerde evlendiğim zaman dinime göre yaşamak istiyorum. İlişkimi de öyle yaşamak istiyorum. Bi kaç arkadaşım var biraz hızlı takılan. Onlara bile düzgün çocuklar geldi uzun ilişkiler yaptılar. O arkadaşlarım bile çok güzelsin gerçekten güzelin bahtı yokmuş diyor. Ne yapmam lazım? Pek öyle ortama da girip çıkmıyorum kolay kolay birisini de beğenmiyorum gereksiz samimi yaklaşırsa hemen uzaklaşıyorum
Öncelikle seçici biri misin bilmiyorum bin şükür elimiz yüzümüz düzgün iyi niyetli sıcak kanlı insanlarız öyle yetiştirildik. Namaz kılan biriyim ki sadece onunla bitmiyor biliyorsunuz. Takılmalık değil uygun bulunursa tanışıp, görüp konuşup bir süre sonra ailelere bahsedip düzgün bir ilişki isteyen biriyim sanırım sende öylesin dış görüşüne pek fazla takılmam mesela kilo alınabilir verilebilir burun düzeltilebilir yani bunları olsun diye demiyorum örnek veriyorum.
Eğer yaş sorunun ve aklında unutamadığın bir kişi yoksa olgun fikirli, yerine göre davranan, gözü dışarda olmayan sadece konuştuğu kişiye yükselebilen, sakin ama belayı çeken, büyükle büyük küçükle küçük olabilen biriyim, tanışmadan önce soğuk tanıdıktan sonra yerine göre konuşkan, tartışmada iyice dinleyen dinlemeden kestirip atmayan biriyim gerçekten önce burdan bir selam verip güzel muhabbet ile tanışmak istersen beklerim. Artık bu yeni sayfada seni senden dinlemek bir hayata ufak da dahil olmak, dokunmak isterim. Yoğun çalışan biriyim, arkadaşımın bazıları evli, nişanlı veya konuştuğu var kariyer, gelişim peşinde koşarken bir tık geç kalmışlık hissi oldu. Kitap okuyan kült dizileri seven uyumlu kafa dengi biri denk gelmedi sanırım. Önyargısız biriysen tanışmakta, konuşmakta bir mazaret görmüyorum. Belki bu mesajı hiç görmeyeceksin ama olgun düşünen birisin belli böyle insanlar birbiriyle bir kulbe de olsa konuşabilmeli.02 Yorumla- 1 yıl
Siz de her yere bu mesajı atıyorsunuz. Samimi gelmiyor. Başkalarına gelebilir naçizane fikrim tabi lütfen yanlış anlamayın..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. İbadet hassasiyetlerinin de olduğunu söyledin ve bu konuda en güzel tavsiyeye uymanı tavsiye ederim peygamber efendimiz buyuruyor ya
Bir kişiyle Şu 4 vasıf için evlenilir
Parası için
Soyu için
Güzelliği için erkek de yakışıklılık
Ve dini için
Siz Dindar olanı seçin git selamet bulasınız diye buyurmuş efendim
Dindar olanı seçmek gerekiyor
İlk başta namazları sorup aldığın cevaba göre devam edip etmemeyi düşünebilirsin ben sana hayat bu şekilde yapıyorum
İlerisi de olursa tabii ki de helal çerçevesi tarafında ilerler
Var var hepsi aynı değil ben de bir zamanlar bu düşüncelerim ama hepsi aynı değil
Şu ayet bu konuda sana motivasyon olsun
Nur suresi 26 ayet temiz erkekler temiz kadınlara temiz kadınlar temiz erkeklere layıktır kötü erkekler kötü kadınlara kötü kadınlar ise kötü erkeklere layık
Hani sen arkadaşların var dedin ya hep onlara iyiler denk geliyor temizlerdi nereden biliyorsun Allah 7/24 onları biliyor ve görüyor dıştan iyi görünebilir içi önemli
Ondan dolayı nasıl birini istiyorsan o şekilde ol
Tabii ki kendini muhafaza etme konusundaki ilk amacın Allah rızası olmalı zamanı geldiğinde Allah karşına çıkaracaktır tevafuk olacaktır
O zamana kadar kendini muhafaza et askerliği unutma nasıl birini istiyorsan öyle ol temiz olan temiz olanına layık
Hz ali'lere Hz Fatıma'lara layıktır...
Selametle 🙂😊31 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bende uzun süre böyle düşünce ile yaşadım kimse çıkmıyor ne yazık ki biraz girişken olunca tanışıp konuştuklarım oldu. Genelde artık kişiler takılmak istiyor ciddi ilişki istemiyor. Düzgün kisiler azınlıkta buluşmakta zor oluyor kalabalıkta bir artık herkesin derdi cinsellik o yüzden kimse değer vermiyor. Ben artık arıyorum düzgün bulabilir miyim bilmiyorum ama artık kendi haline takılmaktan vazgeçtim. Sende biraz kendi halinde ortamlardan uzak olma sohbet muhabbet etmekten geri durma derim doğru bir ilişkiyi bulmak ve dogru insani bulmak her zaman kıymetli ve zaman alan bir durum olacak Hakkında hayırlısı olsun 🙏
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılÇirkin tiplerle konuşma ya. Bir kız onlara bakmış diye kendilerini bir şey sanıyorlar, bir de güzelsen iyice kendilerini bir şey sanmaya başlarlar. Arkadaşlarını da dinleme bence, olumsuz konuşuyorlar... Ortama girip çıkmıyorsan birini beğenmekte zorlanıyorsan ve samimi yaklaşımlar hoşuna gitmiyorsa belki ondan sevgilin olmuyordur.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, anladım seni ya... 🌸 Hem güzelsin, hem de değerlerine bağlı birisin ama bu devirde sanki herkes hızlı ilişkiler peşinde gibi, değil mi? Ama inan bana, senin gibisine denk gelip kıymetini bilen biri mutlaka vardır. Haklısın, bazen gereksiz samimiyet insanı rahatsız ediyor, direkt "bu bana göre değil" diyorsun.
Bence asıl mesele, yanlış insanlara denk gelmiş olman. Çevren belki seni çok yansıtacak kişilerle dolu değildir. Öyle ortamlara girmiyorsun belki ama doğru ortamda, seninle aynı frekansta biri illaki çıkacaktır karşına. Sakın umudunu kaybetme, güzel insanın bahtı geç açılır derler ama o baht bir açıldığında en kıymetlisi olur! 💖 Sen kendin kal, kimseye uyum sağlamak zorunda değilsin.
Peki, mesela arkadaş çevren aracılığıyla tanışabileceğin biri olur mu? Ya da okulda, iş ortamında belki? 🤔00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılAdamların doğasında var tek eşli değiller maalesef iyice enerjisini alacaksın ki dışarıda gözü birazcık sabit olsun ama onu da maalesef kadınlar yapmıyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersizlerdir onlar ondan..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. O dediğin arkadaşların büyük olasılıkla ilişkiye girdiler ve bu şekilde beraberlikleri devam etti. Günümüzde ilişkiye girmeden bir erkeği elinde tutup nikâha ikna edebilmen kolay değil.
Yok ben almayayım dersen tavsiyem görücü usulü biriyle evlenmeniz olur. Gerçi bunda da ilişki beklentisi olabiliyor.
Ayrıca şunu unutmayın evlilikte cinsel uyum son derece önemlidir. İlişkiye görmediğiniz biriyle evlenirken bunu anlayabilmek için cinsellige bakışınızı, sınırlarınızı, fantezilerinizi karşılıklı olarak bütün yönleriyle konuşmanız gerekir.
Tabi bunları konuşurken de tutkuları kontrol etmek kolay olmayacaktır.
Umarım kendiniz gibi birini bulur mutlu olursunuz
11 Yorumla- 1 yıl
İlişkiye girdikten sonra olmaz ise ne olucak
Gorselligin ve one night stand tarzi iliskilerin sosyal medyada one cikmasiyla birlikte taklitlerin de aktarimda olmasi haliyle kisileri tek tip bir yonde davranisa itiyor genellikle. Sonucunda ise duygulardan ziyade durtulerin daha baskin oldugu bir dusunce iklimi meydana geliyor haliyle. Tabi bu bi kesim icin boyle. Baska sebepler de var bu tarz benim anlayabildigim. Biraz sosyal medyayi azaltip reel yasama odaklanildiginda bu tarz ilizyonlarin kaybolacagindan suphem yok. O sebeple arayisin bu kitleler uzerine olursa daha saglikli olur kanaatindeyim
00 YorumlaErkek kendini cinsellik açısından tatmin ediyor fakat sevgi, aidiyet duygusu, bağlanma ihtiyacı açısından eksik kalıyor. en özgürlükçü insanın bile bu duygulara az-çok ihtiyacı oluyor çünkü. çevremde arkadaş olarak tabir ettiğim erkeklerin birçoğu böyle davranan erkekler. hepsinde de bunu gözlemliyorum. hepsi de ne kadar çok kadınla görüşse de hiçbir zaman tatmin olmayıp hep aç ve mutsuz oluyorlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBak ne güzel, dinine göre yaşamak istiyorsun. Ozaman dinden bir ayet göstereyim. Hangi dine mensupsun bilmiyorum ama İncil'de diyor ki.
İsa, "rab sizlere isteyin vereceğim, arayın bulacaksınız , dua edin kabul edilecek," Buyuruyor.
Aynı zamanda da Kur'an-ı Kerim de.
Rabbin istediğin herşeyi vererek seni razı edecektir. Buyuruyor. İsteyen oluyor. Ne tipsizler ne karaktersizler evleniyor. Sen niye evlenmeyesin. Demek'ki çok fazla istemiyorsun, kafaya çok takmadın ondan. Kafaya çok takarsan, çok istersen. Dualarında hep istersen olur. Ben ne 5 para etmez karaktersiz kızlar gördüm, iki kere evlendi. şu an halen evli. Yani isteyin verecek rabbim. Sen kalbi temiz birisin sanada düzgün birisi çıkar elbet. Çok istemek önemli. Hepimiz bişeyler istiyoruz ama çok istemek. Kafaya takmak mesele
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de senle aynı durumdayım. Kısmetmiz yok. şu an biriyle direkt ciddi ilişkiye başlar gibi tanışıp 1 yıl içinde evlenmek istiyorum ama düzgün birini bulamıyorum. Güzel kadınlar açık ve batı özentisi oluyor, karakteri düzgünlerin de ya ailesi çok sıkıntılı ya da obez oluyorlar. Güzel, hamarat ve düzgün kişiler de internetten tanışıldığı için veya yanına gidip iki kelam ederek tanışmayı denediğim için her kıza sulanıyorum gözüyle bakıyorlar. Halbuki kesinlikle öyle değil. Karakteri düzgün güzel bir kızı gözlemlemişimdir veya çevremden duyumlar almışımdır neyse, evde kalınıyor. Çirkin değilim, vatanseverim, sigara alkol vb yok, fiziğim düzgün, ev işi ve yemek yapabiliyorum, mesleğim de güzel ama kendime göre birini bulamıyorum. Kısmet, bu da bizim imtihanımız.
18 Yorumla- 1 yıl
"Güzel kadınlar açık ve batı özentisi oluyor, karakteri düzgünlerin de ya ailesi çok sıkıntılı ya da obez oluyorlar." Derken? Gerçekten samimi olarak soruyorum sen bu kafadayken birinin gelip seninle tanışmak isteyeceğini mi düşünüyorsun? Biraz sorgula bu durumu bence
Cevap sahibi1 yıl@emetee1 kimseyi suçladığım veya yargıladığım yok. Tecrübe ve gözlemlerime dayanarak yorum yaptım sadece.
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 senin durumunu biliyorum. Verdiğim örneklerden biri de seni kapsıyor gibi düşünebilirsin
- 1 yıl
@emetee1 👏🏻👏🏻👏🏻
Cevap sahibi1 yılŞu yoruma gelenlerin derdini anlamadım. Sıkıntılı mısınız kötü bir şey yazmamışım gidin dramanızı başka yerde yaşayın
- 1 yıl
evet kötü bir yargıda bulunmuşsun gizligül kadınları ayrıştırıp saçma sapan kalıplara sok ondan sonra yo nodon bo yoromo goldonoz dersin
- 1 yıl
Neymiş benim durumum?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKardeşim bu işler nasiptir. Dua et sadece. Aramakla bulunacak bir şey değil bu. Allah hiç beklemediğin anda karşına çıkarır bir gün. Ben öyle düşünüyorum. İnsanlara güvenmek de gerçekten zor o da ayrı konu. Bu konuda da seninle aynı fikirdeyim.
35 Yorumla- 1 yıl
Düzgün erkeklerde tip olmuyor bana da herkes efendi iyi birisin diyor kızlar da dahil teklif edince arkadaşımsın kardeşimsin diyolar. Tipi iyi olanın zaten kız arkadaş bulamama reddedilme sorunu yok onların bu egosu zaten karakterlerini bozuyor kötü adam oluyorlar
- 1 yıl
Bende çirkinim bu arada kötü adamlar genelde yakışıklıdır
- 1 yıl
@sarıyiğenim hiçkimse çirkin değildir bu 1, 2. si karakter güzelliğe bakan bişey değil. Bir insanın karakteri düzgünse duzgündür. Herkesin karakteri bozulan cinsten değil
- 1 yıl
Ben ilgi çeken biri değilim ama ne kadar kızların ilgisini çeken erkek gördüysem adam değillerdi
- 1 yıl
@sarıyiğenim ego diyebilirsin belki ama benim kalitemde ve türevlerim olan hiçbir kızın ilgisini karaktersiz boş erkekler çekmez. Tipe herkes önem verir o ayrı ama o da göreceli. Başkasının beğenmediğini ben begenebilirim veya benim beğendiğimi başkası begenmeyebilir. Güzellik de göreceli ama sadece tipini begendi diye karaktersiz birini sevip hayatımıza alamayız. En azından ben ve benim gibi insanlar böyledir
Yakışıklı olduğumu düşünüyorum ve bende aynı şeyi yaşadım. burada bu yorumu yapmamın sebebi de yavş*klık değil kardeşim. Kardeşim diyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum. Eğer dinine göre yaşamak istediğin bir evlilik hayalin varsa dibine göre beklemen gerekiyor. Bak şöyle düşün bir gün bir an birisi gelir ve istediğin gibi olur her şey. Bir kaç kişiyle çıkmak marifet değil. Ne oldu yani şimdi ben 50 kişiyle çıksam ne olur? Yapamayacağım bir şey mi? Değil önemli olan sadık olan birisini bulmak o yüzden kardeşim bende aynı şeyi yaşıyorum ve takmıyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi geceler.
13 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel yorum yapmışsın kardeşim
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılBence yanlış düşünüyorsun ben ciddi ilişki insanıyım ama öyle herkadına yazmıyorum benim gibi olanların çoğu öyle yazmıyorlar kimseye belki karşı tarafa güven vermiyor olabilirsin o yüzden takılmalık ilişki istiyorlardır belkide sen yanlış anlıyorsun mesela konuşurken falan soğuk bir insansan onlarda o yüzden takılma maksadına getirip uzaklaşıyorlardır senden ama Şunu unutma kalbini pisletmediğin sürece en iyisini bulacaksın
13 Yorumla- 1 yıl
Son cümlene kaşe imza.
- 1 yıl
@Nightwalk35 teşekkürler 🙏
- 1 yıl
Rica ederim 😌
1 yılBu devrin erkekleri hep böyle artık. Çok nadir hala doğru değerlere sahip olanlar var ama onlar da senin gibi yanlışa denk gelmekten cekindikleri için kabuklarında saklaniyorlar. Dilerim senin doğrun ve nasibin her kimse kolaylıkla ve güzellikle tanışır kavuşursun
20 Yorumla
1 yılÇok Güzel Bir Sormuşsun Öncelikle Onu Söyliyim, Açıklamanı Fazla Okumadım Uzun Geldi Üşendim Açıkçası 😅 Sorunu Direk Başlık Üzerinden Cevaplamak İstiyorum.
Erkekler Neden Kızları Takılmalık Görüyor? Buna Konuya Sıfırdan Girelim, Cinsiyet Ayrımı Yapmadan, Takılmalık Kız Arayan Erkeklerin Büyük Çoğunluğu Zamanında Maalesef ki Bir Kız Tarafından Canı Yanmış Kişiler, Bu Kızlar İçin de Aynı.
Son Söz İle Yorumumu Kapatmak İstiyorum.
Acı İnsanı Değiştirir : )00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılO kadar sapım ki kızları takılmalık görme lüksüm bile yok. Gören erkek de tahminimce yatıp kalkıp aklı fikri kadın olan tiplerdir diye düşünüyorum. Çalıştığım ortamlarda sıkça denk geldim. İlk cümlem sebebiyle eleştirildiğim bile oldu "ne biçim erkeksin sen" diye.
09 Yorumla- 1 yıl
Söylediklerine bakılırsa takılmalık görebilecek lüksün olsa takılmalık görürsün demek oluyor bu
- 1 yıl
@Nightwalk35 Erken yaşlardan itibaren karşı cinsten izzet ikram gören birisi olsaydım görebilirdim. Bir şekilde şımartıyor o ilgi. Ama öyle olmadı. Ben de zamanla kızların bana karşı genel duruşunu fark ettikçe takılmalık görmek istemediğimi de fark ettim. Ne boş yere drama çıksın ne de onun zamanını boşa harcayayım. Takılmadan kastın buysa tabi.
- 1 yıl
İnsanın şahsi karakteri çevresel faktörlerden daha etkili olmalı insan üzerinde. Yoksa sen yarın öbür gün çok ilgi görsen hayatındaki insanı da aldatabilirsin gibi bir sonuç ortaya çıkıyor. Haksız mıyım?
- 1 yıl
@Nightwalk35 Bu noktada gördüğün ilginin değeri, arkasındaki niyet devreye giriyor. Eğer elindeki ilişki seni tatmin etmiyorsa ve onarılabilecek durumda değilse, iki tarafa da edep çerçevesinde ilişkiyi bitirmek düşer. Şahsen beni farklılıklarımla kabul eden birini havadan iltifat yağdıran birine tercih ederim. Bu ilişki başlamadan da fark edilebiliyor, kimi zaman evlilik sırasında bile fark edilebiliyor. İhtimalleri sayıyorum ama ne kadar doğru veya yanlış olduğunu yorumu okuyana bırakıyorum, hepimizin terazisi farklı çalışıyor. Ama bu onu aldatma hakkını kimseye vermez. Düpedüz saygısızlık ve ağır kişilik kusuru olduğuna inanıyorum. Yapan varsa da, ki sen söylediğine göre var, nasıl bir kafa yapısı olduğuna anlam veremiyorum.
- 1 yıl
Aldatmak insanlığa sığmaz zaten bu konuda hemfikiriz. Ama insanın mutsuz olduğu bir ilişkiyi bitirmesi için başkasından ilgi görmeyi beklemesi de karakterli bir davranış değil. İlişkin kötü gidiyorsa zaten bitirirsin ama iyi giden bir ilişkin varken başkasını bulup yanındaki insanı terk etmek ayrılık değil aldatmaktir bana göre
- 1 yıl
@Nightwalk35 O konuda haklısın. Seni olduğun gibi kabul eden insanı da iki iltifat aldın diye bırakmazsın diye ifade etmeye çalışıyordum da, biraz fazla uzatmışım.
- 1 yıl
Anladım. İnsan hayatında biri varken başkasına gözünü çevirip bakmamalı bile. Gelen tüm ilgileri de görmezden gelip sevdigi insana daha çok sarılmalı. Bunu yapan her zaman kazanır. Aç gözlü olup hırslarına yenik düşenlerse gözünü diktiğini de kaybeder, elindekini de
- 1 yıl
@Nightwalk35 Ortak noktada buluşabildiğimize sevindim 😊
- 1 yıl
😌👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBak sana buraya gelen görüş sayısı örnek olsun.
Herkes daha seni tanımadan, bilmeden, etmeden direkt evlilik kafasıyla yaklaşmış.
Zaten bunların bir kısmını rol yapan, amacı belli kişiler oluşturur.
İşte reel hayatını da bu baskın çoğunluk oluşturuyor.
Bu görsel illüzyon senin umudunu kırmasin, öne atlayanlar daima rol yapanlardan oluşur.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılNe deseniz haklısınız ve öyle tipler çok ve sadece takılmalık gözüyle kıza bakan da yok, pek çok kızlarda erkeklere karşı böyleler, istediğini alamayınca artık nedir o kafasından geçenler bilemeyiz ama hemen konuşma bir şekilde kesiliyor, erkekler kızlara göre daha çok kafaya takıyor ve depresyonlara girebiliyor iken kızlar anında unutuyorlar birkaçı istisna...
00 Yorumla
1 yılBilmem olsan ne olur olmasa ne olur. İhtiyaç hepsi o ki? Ben hiç seven görmedim hiç sarılmadım. Yani 23 yaşındaki bir kız benim olsa sarılıp bırakmazdım. Hele 35 senelik yalnızlık ve boşluk. Gerçi şurada kaldı 4 sene sonra zaten sonlandırma yapacağım bu hayatimi. Boş ver ömür geçici.
00 Yorumla
1 yılgereksiz samimiyet canım cicim veya gereksiz temas sanırım demek istediğin ve takılmalık derken elde etmeye çalışanları diyor olmalısın
maalesef ki konu çok değişti zamanımız da hocam öp geç kafasın da millet buna dahil soru da var paylaştığım

cehennemlikler tam liste şeklin de bir görüntü ins platformundan 15-17 yaş ve 35-40 yaş grubu kişiler :)
025 Yorumla- 1 yıl
Engelledin mi bunlari ne yaptin
- 1 yıl
@Tükendimçok2 hepsi engelli listem de hocam
- 1 yıl
Bunlar kadın mi neden engellediniz ki
- 1 yıl
@Tükendimçok2 hocam genç kız kadın ablam 33ler de ki ondan 10-15 yaş büyük sapık olanlar vs vs gereksiz kişiler engellediğim
- 1 yıl
Mesaj gösterebilirim hocam durum sende böyleyse bilmem Eski sevgi ve sevmeler kaldımı sizce? ↗ tam senlik konu
- 1 yıl
Beterin beteri engel listesin de bu normali
- 1 yıl
Gerçi pardon hocam size göre ayak yapıyorum hikayeden vs yürümediler asla evet
- 1 yıl
Gerçi sonunda işin ilişki teklifi ten tene ne kadar normalse artık size göre olabilir bana göre imza atmadan nikahıma almadan el sürmem böylesi uzak olsun
- 1 yıl
Vay canına 😂
- 1 yıl
İki erkek takipçim var sadece 13 kişi için de kardeş abla dediğim kişiler onlar da numarası olan vs de var hocam kimseyi kimseyle karıştırmamak gerek 🙂
- 1 yıl
Ya sabır evet hocam mezardakilere hallenicek birisiyim hatta asosyalin tekiyim 🤣
- 1 yıl
Hay yaşa hocam ya çok güldürdünüz 😄 iyi akşamlar olsun ne dersen doğrudur 😂
- 1 yıl
Hocam biraz profil inceledim de neyse sende dostum iyi akşamlar tekrardan 😄
- 1 yıl
Seni unutmicaz asla yüzümüzü güldüren güzel insan 🙂
- 1 yıl
Hocam çok gereksiz asabisiniz ne yaşamış olursanız olun bunlara gerek yok ama beni güldürdünüz tekrar teşekkür ederim 🙂 umarım bir gün tüm herşeyi basarak aşmak için harekete geçersiniz 💪🏻 iyi geceler dilerim ♥️
- 1 yıl
Basma spor amaçlı yine kafa yanlış yere gitmesin 😄
Kolay kolay birisini beğenmiyorsun, samimi yaklaşınca uzaklaşıyorsun? Ee nasıl olacak bu iş. Gerçekten dürüst, samimi bir ilişki arıyorsan muhakkak bulursun. Fakat sen ne kadar samimisin bunu bilmiyorum
17 Yorumla
Soran1 yılBahsettiğim samimiyet şöyle yeni tanışıp kahve içmeye çıkıyorsun mesela canım cicim diye konuşuyor bana göre bunlar özel kelimeler hemen söylenmemesi gerekiyor. Veya elimi tutmak istemesi ilk görüşmeden felan hemen uzaklaşıyorum bence insan biraz merak etmeli böyle şeyleri ne zaman elimi tutucak ne zaman canım diyecek diye ki özeli anlamı olsun
- 1 yıl
Sana katılıyorum olması gereken bu. Hatta kadının bunu istemesi gerekiyor. Kadın zaten erkeğe güvenip o elektriği yakalarsa kendisi elini tutup sarılmak veya öpmek ister. Taş yerinde ağırdır. bir şey hızlıca olursa çabucak biter. Bende 1 yıla yakındır birkaç kişiyle konuştum 3-5 günde ne niyetli olduklarını anlıyorum. Artık kimse tek kişiyle yetinmiyor sanırım. Herkes birbirini aldatma niyetinde
Soran1 yılBenim bunları istemem anormal geliyor işte bazılarına 😁
- 1 yıl
Onlarda haklılar ilişkiler artık sevgi odaklı değil cinsellik ve keyif odaklı görülüyor. Kimsenin aşktan sevgiden yakındığı yok biz gibi. Çok azdır bu sayı. Beň aşık olmadığımla cinsel dürtü bile besleyemiyorum kolayca. Ama çoğu kişi böyle değil. İmkanı olsa kınalı keklik gibi ondan ona dolaşır ☺️
Soran1 yılArtık devir kötü. Git gide daha kötü olacak o zaman gelmeden bulduk bulduk😁
Gizli Üye(18-24)1 yılÇirkin oldukları için seni tavlamayı denıyorlar. Tavlayınca da onu sevemeyeceğini düşünüyorlar kendılerıne guvenlerı olmadıkları için. Daha sonra ne de olsa bu kız benı kullanır yakışıklı birini bulunca benden ayrılır kafası ile kendileri ayrılıp defolup gidiyorlar
diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu kadar kişinin önünde açık ve net şekilde teklifte bulunuyorum;
Ben de her konuştuğuyla ciddi ve evlilik niyeti ile konuşup, sonucunda 'bununla evlenebilirim diyemediğim kişiler'e denk gelmiş, dini veciblere göre yaşamaya gayret eden biriyim.
Seninle tanışmak isterim 🫴🏻00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılabimde senin gibi tam namazında niyazında boyu 187 spor yapıo yakışıklı ama kaderi yok gerçekten kime evlilik gözüyle baksa olmuyor ikinizi birbirinize çok benzetin niyeyse ya
43 Yorumla
Soran1 yılBence dış görünüş olarak insanlar yanlış anlıyor olabilir ya kimse gerçekten tanımak istemiyor ki. Kız güzel olsun erkek zengin herkes bu kafada
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılSen de denemeden devam etme konuşmayı kes bu erkelerden dolu heryerde ucuz erkek kaynıyor düzgün adam yok ki pek Okan’ı da zaten orada hurda bulamazsın
Ve sen yaşın küçük daha merak etme. İllanki bulursun ve bariz şeyler tamamen nasip00 Yorumla
1 yılen iyisini yapıyorsun tebrik ediyorum.. gerçekten de bende temizim yani olanda var yani azda olsa.. bu arada kendine saygısı olmayan takılmalı görüyor.. dikkat ettin.. bunlar için değmez mutlaka iyi birisi çıkacaktır
00 Yorumla
1 yıltakılmalık dışında devam etmemelerinin başka nedenleri de olabilir yoksa erkekler genelde bu tür kadınlara takılmalık yaklaşmazlar veya sen hep her çiçekten bal alan erkek çevresiyle muhattap oluyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılHiç bir ilişkimde takılmalık gözüyle bakmadım hiç bir kıza ama en büyük kazıkları da ciddi düşündüğün kızlardan yedim.
Ama yine de ciddi birini arıyorum takılmalı hiç bir zaman düşünmedim düşünmem.01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çünkü kızlarda takılmalık istiyor. Ciddi oldukta ne oldu 26 yıl oldu hala yalnızım 😂 ciddi olmak bir şey kazandırmıyor kii hatta bir kız bana neden ciddi düşünüyorsun bu yaşta evlilik mi düşünülür eğlenmene bak takıl geç bile demişti
027 Yorumla- 1 yıl
O kız pek sağlıklı düşünemiyormuş 😀
- 1 yıl
Sen yine de bildiğin yoldan şaşma onlar yüzünden boş ver clldkckxkx
- 1 yıl
Allah bilir bu gün mübarek bir gün dua et:)
- 1 yıl
Bu yaşta değil de ne zaman düşünecekmissin acaba? İnsanları anlamak cidden zor
- 1 yıl
Yok 40 ta falan düşünmek lazım 30 erken 😂
- 1 yıl
Ya her şeyi geç yaş maş falan nasip bu işler. Kimisi 20 de kimisi 25te kimisi 35 te evleniyor. Allah doğru insanı çıkarsın asıl önemli olan o. Ama gençken olan her şey daha güzel bence
- 1 yıl
Hayırlısı olsun nasip bu işler. Kimin ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin
- 1 yıl
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
- 1 yıl
İnsanlara güvenmek zordur. Bunu ancak insanları zamanla tanıyarak anlayabilirsin
- 1 yıl
Güvenilmeyecek insan tanıyorsan bu normal tabi
- 1 yıl
Sen güvenilir biri misin asıl önemli olan o. İnsan önce kendi iyi olmalı. Bu konuda vicdanın rahatsa eğer Allah karşına çıkarır senin gibi birini merak etme
1 yılerkekler 27 30 olmadan evlenemiyor. sene sevismeden yaklasmalsrini mi bekliyordun? kendin gibi dindar birisini bulacaksin. yeni ekonomik düzen bunj gerektiriyor
016 Yorumla
Soran1 yılBen aşırı dindar bi insan değilim. Sadece gözüm doydu herşeye ve insanların çoğu aç köpek gibi ki müslüman bi ülkedeyiz bi Müslüman ne yaparsa onu yapsın istiyorum sadece
- 1 yıl
muslumanlik işimize gelince. biz dinciyiz hakkini vererek Müslüman olan değil. reelde beni gorsen 5 vakit namazinda imanli birisi sanarsin işim geregi dinciligin baya ust seviyesini yapıyorum. turk toplumu böyle. yoksa muslumanligin geregini yerine getirsek bu halde mi olurduk? ne sekuler olduk ne musluman. oyle bi araftayiz
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
- 1 yıl
senin de sorunun tam olarak ne istedigini bilmiyorsun. musluman insanin flortu de olmaz. gorucu usulü tanisir evlenir. 5 vakit namazli olduğum vakitlerde kizlari kesmek goz zinasi diyip kimseye bile bakmazdim. o kafadaki erkek gidip flort etmez. flort edicek erkegin zihniyeti de bellidir. sen gidip denizde balik aramak yerine tavuk ariyorsun. sonra niye tavuguk yok diyorsun dkdhdjdj tahminen yapman gereken hakkıyla kapanip, kapaliysan da daha dindar denecek bir cevre bulup o sekilde gorucuyle tanisip hemen evlenmek. yoksa ne dine uygun olur ne de seni tatmin eder. eski dindar yeni dinci olarak diyebilecegim budur fjdhjfjfm
- 1 yıl
erkek cinsellik yasadigi kizla niye evlenmesin? ogretmenim kendim gibi ogretmenle evlenip bosaninca maks vereceğim nafaka cocugun hakkidir. ona da laf mi edicem? hicbir sey basaramamis kadinla evlenmeyi birak sevgili bile olmam. zar zor kendime yetiyorum bir yandan kendi ailem annem kardeslerim var bir de elin kizina mi bakixam? cocuk olur işten cikar bakariz sorun olmaz da evde yatacak kadinla evlenmem. bunun bekaretle alakasi yok. benim annem kac yasinda hala calisiyor ben karimin hizmetcisiymis gibi caliscam eve bakcam evde hizmet edicem ev isi yapcam o da yatixak. yok öyle bir dünya. feminizm diye öyle öyle sadece kadina ayricalij arar oldunuz
- 1 yıl
- 1 yıl
siyasal islamcilarin amacini 1 km den alıyoruz. ne yapıyorlarsa tam tersi nesiller yetisiyo sayelerinde. eskiden 5 vakit namazli muhafazakar birisiyim. su anki halim onlarin eseri djdhdjjd
- 1 yıl
@justt_tonight seni dindarlıktan dinciliğe iten şey nedir?
- 1 yıl
bende ikisi de yok. arada işime gelince iş iliskilerinde pazarlik icin kullanirim. onun harici pek hayatimda yeri yok. dindarlik beni tatmin veya mutlu etmiyordu. normalde ic huzur verir değil mi din isleri? bende tam tersi etki yaratiyordu. onlari yerine getirmeyincs daha huzurluyum
- 1 yıl
Demek ki din konusunda bir şeyleri yanlış düşüncelerde olmuşsun ya da bazı şeyleri yanlış biliyorsun
- 1 yıl
sanmıyorum. din konusunda kendimi kandırmaya çalışıp yapay bir iç huzur üretmeye çalışmanın sonucu. herkesin iç huzurunun kaynağı başka oluyo
- 1 yıl
Aksine dini iyi bilince iç huzurun otomatik var oluyor. İç huzur üretmeye çalışmak gerekmiyor
- 1 yıl
o zorlama huzur oluyor bende. artilari oluyor mu oluyor ama uzun vadede vermiyo. herkesin hissiyatı farkli. o huzuru dinde bulan zaten dört elle sariliyo
- 1 yıl
O da senin düşüncen artık ne diyim
1 yılEvlilik düşüncesi artık çok çok zor, düşünmemeni tavsiye ederim. O niyetle tanışmış olduğunu söyleyenler de o niyette olmuyor 😄😊
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişkiyi herkes yürütemiyor
Birde evlilik sorumluluk almakda istemiyor. Doğal olarak takılmalık ilişki tercih ediyolar.
Yani zor bi süreç.
Acele etme doğru insan çıkar karşına.
Herseyde vardır bi hayır.
10 Yorumla
1 yılAcele etmeyerek hayata devam etmeyi öğrenmelisin. bunlar sana tecrübe oldu.. artık iyiyi kötüyü ayırt edebildin. her seni seviyorum diyene koşa koşa gitmeyeceksin..
10 YorumlaGalla gördüğüm en masum insansın burada , Allah gönlüne göre versin. 10 yıldır bahsettiğin ilişkiyi aradim ama bulamadim.
11 Yorumla
Soran1 yılYaa çok teşekkür ederim🙏🏻 Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Koca paragraf açıklama, bu açıklamadan sonra ne dememizi bekliyorsun.
Onaylayalımmı?
Haklısın yazdıklarında, sana uymuyorsa ki buda normal, kendi bildigin gibi yaşa00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılUçurdular yine hareket ettikleri için kadınlık arıyorlar bugün Ayşe yarın Fatma ne bok varsa böyle yapınca hayır o değil bir de ciddi olan kızın duygularıyla oynuyorlar dangalaklar
00 Yorumla Rabbim sınıyordur belkide. Sabırlı olmak lazım. Eminim ki hassasiyetinin mükafatını alacaksındır. Karşına beklediğin karakterde bir insan çıkacaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAcele ederek çabuk biteceğine yavaş yavaş gelsin güzel olsun.
Her şeyin zamanı var lütfen acele davranma.10 Yorumla Düzgün efendi çocuklar çakallar gibi kız peşinde değiller çünkü evlerinde oturuyorlar ve izole bir şekilde yaşıyorlar uzak duruyorlar böyle şeylerden
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senden çok çok çirkin tiplere yüz verdiğin için sana yakışan biri öyle olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılsevgilin olunca hemen elele tutuşmalar öpüşmeler başlıyorsa erkeklerde bu kız hafif kız gözüyle bakıyorlardır.
00 Yorumla
1 yılMerhaba
Sorunu gördüm
Çevre ile alakalı olabilir mi?
Belki genelde günlük ilişki arayan erkekler vardır çevrende00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok yanlış yere yazdın bunu şimdi herkes ben mükemmelim cümleleri kuracak. Burasi serengeti, burası masai mara
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende tamamen aynı durumdayım sadece. ben böyleyim saniyordum 20 yaşımdayım güzelimde ama asosyal olduğum icin ciddi ilişkim olmuyor
34 Yorumla- 1 yıl
Asosyallik büyük sıkıntı
Cevap sahibi1 yılEvet bu yüzden tüm hayatım mahvoluyor psikolojim bozuldu
- 1 yıl
Neden asosyalsin peki
Cevap sahibi1 yılCekingenim
1 yılKarşına doğru düzgün biri çıkmamıştır. Hepsi takılmalık düşünmüyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılZaman böyle canım merak etme sende bulursun birini umarım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılDindarsan görücü usulü evlenebilirsin sadece , başka yolun yok bu yaşta evlenmek için.
00 Yorumla
1 yılSosyal çevreni değiştirmeyi o zaman. Düzgün karakterli insanlarda var bu hayatta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılher şey vaktinin esiridir. vakitle gelir güzelik sabret elbet karşına çıkar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 yılBazıları şeref yoksunudur. Sadece onlara denk gelmişsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ciddi düşünmeye değer kadın kaldı mı? Alayı vücudunu sergileyip para yemenin derdinde
02 Yorumla- 1 yıl
Evet var benim ciddi düşünüyorum hem sadığım hemde kafam o konulara gitmiyor
- 1 yıl
Erkek arkadaşım benim gibi değil ama kızın yazdığı gibi bu devirdeki insanlar anca cinsellik düşünüyorlar takılıyorlar
Bit pazarında dünyanın en pahalı pırlantısını görsen alırmısın
00 Yorumla
1 yılOkulun eğitimin nedir peki senin piremses. Önce bunu sorayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBilinçaltınla alakalıdır hak ettiğini kabul edersen seni bulacaktir
00 Yorumla
1 yılYa senden kaynaklı ya da gerçekten şansın yok yanlış adamlar sana denk geldi
00 Yorumla
1 yılValla ben takılmalık düşünmedim de ne oldu size müstehak
00 Yorumla
1 yılBur de senin yaşadığının aynısını yaşayan erkekler var
00 Yorumla
1 yılO yaşlarda kimse uzun ilişki istemez belli bir yaştan sonrads yokmu güvenilir kişi diye gezerler.
00 YorumlaOnlar 100 taneden birini seçmiş sen 1 taneyi başlamadan itiyosun bu yüzxen
01 Yorumla- 1 yıl
O kız da haklı. Her yaklaşanın iyi niyetli mi kötü niyetli mi olup olmadığını bilemiyorsun. Dolayısıyla insanlara karşı bir duvarın oluyor haklı olarak
Erkekler coğu yatmak istiyor oyuzden bakiyor olmuyor kesiyor ilişki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTakılmalık olarak görmeyen, düzgün olan , iyi bir işi olan , karakterli birileri bu zamanda çok az
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYok vallah takılmadım görmüyorum ben kız arkadaşım bıraktı beni ben onla evlenmek istiyordum niyetim gayet ciddiydi
00 YorumlaHenüz yaşınız çok genç, nedir bu evlenme hırsı, iki gün sonra mutsuz evlilikler cesaret ve maddiyat varsa boşanmalar... Siz yaşayın hayatı, siz düzgün olur doğru yerlerde olursanız bir gün karşınıza çıkacaktır...
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat