Güncellemeler
1 yıl
Görüntülü konusuyorduk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisiyle 1 aydir konusuyorum sevgili gibi olduk ama boyle adini koymadik daha tam ama sanirim sevgiliyiz benim icin kizlari falanda sildi instagramindan yani durum ciddilesti neyse bugun bana dediki ne zaman regl oluyosun ve her ay 1 kezmi falan acaba neden birden😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani bu konuyu açmasındaki asıl sebeplerden bir tanesi Büyük ihtimal sizinle birlikte olmak istiyor olabilir yani birlikte olmak istiyor Olabilir derken yapmak istiyor olabilir Ondan dolayı ufaktan konuyu açmaya başlamıştır yani öyle düşünün yani durduk yere bunu söylediyse Eğer ve görüntülü konuşurken bunu söylediyse cinsellik babında ufak bir adım atmıştır bilginiz olsun Daha önce yapmadıysanız Eğer ilkiniz olacaksa uzak durun derim yani ileride olan şeyler yani ileride yaşayacak olacağınız ilişkiler buna bağlı ilkinizse Eğer hiç yapmayın derim çünkü Eğer gerçekten sizi seven ve sizin sevdiğiniz birisi karşınıza çıktığı zaman ilk olmak çok önemli bu da evlilik aşamasında olması gerekir sevgiliyken veya çok iyi bir insan da bana çok iyi hissettirdi bir ayda neler neler yaptı çocuk bana çok iyi değer veriyor gerçekten seviyor tamamen işte Hayatımı onarlayacağım o da bana hayatını adamış Biz evleneceğiz kafasıyla ilerletip yani çünkü genelde öyle oluyor yakınlaşma olduğu zaman işte bırakmayacağım seni falan diyorlar O yüzden yapmayın derim kanmayın derim uzak durun uzun oldu ama olsun iyi geceler
Benim oyle seyler yapmayacagimi biliyor zaten basindan soyledim benden boyle birsey isteyecek biriside degil o yuzden icim rahat ama belki sevgilisi olarak bilmek istemis olabilirmi?
Yani şöyle sorayım sana söyleyeyim Daha doğrusu bir erkek zaten yaşı çok ufak değilse kadınların adetsel olarak ayda bir kere olduğunu biliyordur Bazı insanlar da var eden iki defa oluyor o da istisnai durumlar dışında genelde kadınlar aylık olarak rol oluyor ufaktan cinselliğe çekme gibi bir durumu veya Senin de regl olmadığın bir dönemde yakınlaşmaya çalışacağı bariz olarak ortada hiç olmazsa sevişelim kafasında olabilir veya yakınlaşma düşüncesi olabilir Ondan dolayı sormuş olabilir Bunları aklından çıkartma unutma Her ne kadar sen ben yapmam O da bunu biliyor zaten desen de s****** olduktan sonra illaki bir gün sen de isteyeceksin O da isteyecek bir şeyler yapmayı Umarım İlkin olmaz ve o hatayı yapmazsın evlenene kadar Yapma derim diğer türlü de sevgilim diye yani bilmek istemiş olamaz mı diye düşünüyorsun yani Zaten ripple dönemini bilen birisi kalkıp senin halinden tavrından anlayan birisi olur Çünkü insanlar regl iken bazıları işte diyor karnım ağrıyor işte sinirleniyor o tabaka laf ediyor bunları zaten zamanla öğreniyor insan bunu da anlar zaten Karşındaki insan eğer biliyorsa bilmiyorsa ne zaman olduğunu sorar ve öğrenir bir daha bu konuyu hiçbir zaman açmaz görüntülü de bunu sana sorduysa Eğer durum farklı yani Sen de biraz gözlerini aç derim yani aç bakayım değil misin diye sorsa ne yapacaksın diye güldüm kusura bakma yani garip geldi öyle söyleyeyim yani bunlar olmazsa aklıma gelen bir tek o yani kusura bakma ama olma ihtimali bu şekilde düşünmesi yüksek bir ihtimalle geliyor bana gerisini falan uzun olduğu İyi akşamlar
Yok ben 3 ayda bir oluyorum neden yazmadın?
Hemen inanma
Neye?