Kendini geri çeken erkek?

İnstagramdan bi erkek ile tanıştık ikimiz de aynı şehirdeniz erkek arkadaşım askeri personel farklı bir il de görev yapmakta tanıştığımız günden beri çok ilgili sıcak kanlı arar yazar ciddi düşünüyorum derdi ve bir evlilik süreci geçirmiş biriydi izne geldi yüz yüze görüştük her şey çok güzel geçti güzel bir gün geçirdik beni durağa bıraktı eve dönecem eve geçince hiç mesaj atmadı vardın mı diye ama sorun etmedim kendim yazdım vardım haber vereyim istedim biraz yazıştık ertesi gün hiç yazmadı ben günaydın mesajı attım napıyosun vs yazdım sonrası sohbet kesildi diğer gün tekrar yazdım yine aynı şekilde devam etti ailesiyle arkadaşlarıyla vakit geçiriyor diye darlamadım 1 gün ara verdim yazmadım ertesi gün yazdım kısa bir cevap verdi neden yazmıyosun konuşmak istemiyor musun diye sordum hayır alakası yok dedi izinde olduğum için gelen giden misafir var vs bende rahatsız etmiyim bi daha dedim yazmadım o da mesajıma cevap yazmadı 2-3 gün boyunca numaramı silmedi instagram dan çıkarmadı ben gerekeni yaptım sildim her yerden sonra o da fark etti numaramı sildi ama yazmak istiyorum neden bana ümit verdin diye 3 yıl önce en son ilişkim oldu ilk defa birine bağlandım o yüzden olmasını çok isterdim sadece mutlu olmak istedim ilk defa bu kadar ilgili iyi biri karşıma çıktı sandım işim yok çalışmıyorum evde ders çalışıyorum atanmak için belki bu sebepten mi istemedi dış görünüş olarak kendimi kötü hissetim beğenmedi diye düşündüm ama çok beğeniyorum çok güzelsin diyordu görüştüğümüz günde iltifat etti merak ettiğim yerleri gezdirdi ilgisine hayran kaldım çok kötü hissediyorum kendimi içim acıyor unutamıyorum sürekli ağlıyorum ibadet eden biriyim tevekkül edip sabır diyorum ama içimden atamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum napmam lazım?

Kendini geri çeken erkek?