E.F.T (duygusal Özgürlük) ile tanışan, uygulayan var mı?

arkadaşlar, iki aydır bu konuyla ilgilniyorum. ve eft uzmanıyla tanışıp bir kaç çalışma yaptık. bu uygulamayı bilen, uygulayan arkadaşlarımız tecrübelerimizi paylaşalım.
Güncellemeler
+1 yıl
kendi tecrübelerimi kisaca paylasmak istiyorum. ailem bu yöntemi anlattigimda benimle dalga gecti diyebilirim."bizim kiz yeni arastirma pesinde" filan. kardesimin basi agriyordu hemen dedim gel yapalim. bu arada kendimde tatmin olmak istiyordum. uygulamayi yaptim ve sordum, kardesim tek cevap verdi "gecti" yine seni kirmamak icin filan dediler. annemin midesi asit yapiyor ve ilac alacakti zorla ikna ettim ve yine alirsin ilaci dedim ama iki dak su uygulamayi inanmadan yapalim. yaptik ve GECTI
Güncellemeler
+1 yıl
siddetli ucak korkum vardi. 3 hafta önce ucaga binmeden yaptim uygulamayi ve %100 den %5 indirdim diyebilirim devam etseydim onuda yenecektim. ucakta hostesle konusan bir teyzeye kulak misafiri oldum. kalp, tansiyon, ve seker hastasiymis o yüzden cok korkuyormus. benim ön tarafta capraz yanimda oturoyrdu. cesaretimi toplayip teyzeye bu uygalamayi birlikte yapmayi önerdim. 15 kisi ve hostesler dikkatle bazilari alayli bakiyor.yaparken teyze utaniyordu ve daha bitirmeden kahkaha atmaya basladi.
Güncellemeler
+1 yıl
uygulamayi yapmadan önce koltuga yapismis yüzü cok gergindi. aga sola bakmiyordu. yaparken kendide inanmiyordu ve uygulama bitmeden teyzenin keyfini görecektiniz :) kendisi farkinda bile degildi. indikten sonra "uygulamadan sonra ve önceki halinizi hatirladinizmi" dedim o an fark etti ve gel sana bir sarilayim yavrum dedi öptü vedalastik :) buda unutamayacagim anilarimdan biridir :)
E.F.T (duygusal Özgürlük) ile tanışan, uygulayan var mı?