Yaklaşık 3 yıldır evliyim ve 3 yıldır eşim ailem (annem babam kardeşlerim) ile yüz göz olmak istemiyor. Hep zorunlu geliyor gidiyor ve onlara da yansıtıyor istemediğimi onları. Son 3 yıldır bu nedenlerle çok ayrılıp birleştik ama olmuyor, ne kadar söz verse de olmuyor. Resmen beni soğutmaya çalışıyor onlardan. Nezaman oraya gidersek veya onlar bize geleceğinde bit soğukluk esiyor evde ve konuşmuyor. Onlar geldiğinde ise de birsey paylaşmiyor. Annem babam yemin olsun hiç dışladığını ve kötü davrandığını görmedim. Aile danışmanına da gittik, etki etmedi. Buna göre anne babaya ihtiyaç ve nezaman kendi canı isterse gidilirmiş haftalık görüşülmezmiş.
ve önemli günlerde hep beni yalnız bıraktı. Kardeşimin diploma törenlerinde yoldan yere kavga çıkartıp gelmedi, annem babam ile bir yemeğe çıkacağımızda kavga edip gelmedi. Dun annemin yaz günüydü ve bizde yemek yiyecektik sabahtan benim kavga etti yine gelmemelerine mani oldular. Evde tek hasına oturmayı tercih ediyor ben ve ailem ile oturmakdan.
Size soruyorum; aileme böyle soğuk ve dusman gibi yaklaşan ile hayat geçer mi? Beni seviyorsa ailem ile böyle geçinirmi bir insan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer