Kız yorumları merak edip atmiş ne abartınız yok orasını eğmiş yok burasını hadi bu erkekleri anladım. Bizim hemcinslere neoluyor biz kızlar birbirimizi desteklememiz lazım bütün kızlar toplanmiş bir kıza salıyor insan olun biraz. Ve aşkım on numara fiziğin var ince bel çoğu kişinin istediği fizik mükemmel
Düşündümüz için yoksa öyle kalır biraz rahat olun mizah anlayışıniz yok tamam bide bayıl istersen Feriha tam olsun kız güzel ona laf etmedim onu demek istiyorum odun yutmuş gibi duruşu var biraz doğruyu söyleyin hem cinsim diye her şeyi güzel diyemem ki eleştiri bu hakaret değil burada ince bir çizgi var
Bak çirkin demedim sana altını çiziyorum burada dedim ki çok kasmışın kendini rahat bırak kendini düz durma biraz poz ver neden kıskanalim ki iyi olana zaten iyisin derim iyi olmayana söylerim dürüst bir şekilde seni küçümsemiyorum zorbalık yapıyor muşuz gibi düşünüyorsun ben yeri geldiğinde de hem cinsimi savunurum ama o şekilde değil eleştiriye gelemiyorsan lütfen paylaşma
Ben sana kiskandin demedim ki zaten. Ayrica fizigimi begenmeyedebilirsin onda sikinti yok sadece fotoyu buraya begenilmek icin atmadim gercekten insanlar ne dusunuyor acaba diye merak edip attim ekstra bi poz verme cabasina girmedim o yuzden. Dumduz durup en objektif sekilde attim yani anlatabildim mi. Ayrica zaten guzelligimi, fizigimi tartismaya niye acayim canim baksana tasss gibi hatunum
Madem öylesin kimseye ispat etmeye gerek yok zaten çirkin demedik ki rahat ol tek ben bunu demiyorum ki bir çoğu kişi yazmış bunları kötü olarak algılama açık bir şekilde beğenmediğimi söylerim bir gün bende paylaşırsam senin de hakkın var eleştirmeye birisi sana bokkk gibi olmuş yazdığı an bu bir hakaret olmamış yazdım o kadar
Yorumda caz yapan kızlar olmuş. Kız belki fiziğinin başkasından görünüş açını merak ediyordur sizene ki? Beğenmeyen yorum yapmayabilir. Yok beli kırılacakmışta yok başka birşeymişte. Sizin belinizi kimler kırıyor acaba :)) çokta güzel fiziğin var canım takma böyle hemcinslerine düşman olup çekemeyen insanları
Aynenn canım ortalık lalesiyim varsa sorun eğer bu benim kendi sorunum sana ne laf söylemek düşer ne de yorum yapmak düşer bende zaten orada onu söylemeye çalıştım ama ne kadar girdi beynine bilemiyorum tanımadığın insanları bu şekilde yorumlamak yerine işine baksan daha çok bir b0ka yararsın
Ne güzel dünya şu an resmine bakarak arkanda olmayı kaç kişi hayal etti acaba bu kadar sapığın olduğu yere bu resmi koymak üzücü. Resim açık olması gerekmiyor
Boyun kaç merak ettim fiziğin gayet güzel ve çekici♥️ ama bel rahatsızlığın olabilir mi sen düz durduğunu söylüyorsun ama belini istemsiz böyle kırıyor olabilirsin yinede supersin
Seksi gorunme cabam olsa pijamayla cektigim fotoyu atmazdim bir, ikincisi fizigim insanlar tarafindan begenilexek mi diye paylastim. Oldugumdan farkli durmadim yani ekstra bi caba yok ortada. He illaki yok diyosaniz okey
Onçelikle merhaba bel olarak gayet hoş görünüyor aynı şekilde kalçalarda hem duruştan hem de bel den dolayı mükemmel duruyor ama göğüsler sanırım bira küçük ama onunda artışı ileride sarkmayacak olması