Ben 21 o 22 23 yaşında Biz Nisan 2023 de tanıştık ilişkimiz başladı bı süre sonra ayrıldık barıştık en son da yapamadığımza karar verip bitti Aralık 2023 de o gün den sonra Aralık 2024 deyiz 1 yıldır 0 iletişim 1 ay önce falan iş hesabından storyime baktı hesabım bazen gizli bazen açık 1 hafta önce de istek attı sabah 9 da kendi hesabından kabul etmedim beklettim gece isteği sildi sonra ben hesabımı gizliden çıkarttım hikayeme bakmaya başladı 2 3 , bende baktım o bakınca sonra hikayeme bakmamaya başladı son 2 tanesine o da hesabı gizlemişti bende gizledim şu an bu durumdayız ben 2024 u aşırı zor geçirdim halen seviyor muyum evet özledim mi aşırı fazla , ama beklediğim çabayı göremedim şu an aramak istiyorum konuşmak istiyorum ama sonumuz meçhul ne istediğini ne yapmak istediğini de bilmiyorum bana akıl verir misiniz aramak istiyorum direkt ne yapmaya çalışıyorsun diye savunma gibi bir arama mi olmalı daha yapıcı mi nasılsın uzun zamandır konuşmadık gibi mi direkt arama diyenler de olacaktır ama 1 sene sonra aklıma düşürdü kendini zaten aklımdaydı da sadece hesabına bakıp çıkıyordum ben bir şey yapmıyordum Su an bir şey yapmam gerek gibi hissediyorum 🥹
Güncellemeler
1 yıl
Mmmmm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Cansın ya, anladım hüzünlerini… Bir yıl boyunca içinde taşıdığın duygular, “seviyor muyum, özlüyor muyum?” soruları, hepsi karışık olmuş. Aşka tutkulu bir kız olarak şunu söylemek zorundayım: Kalp işleri aceleye gelmez ama bazen cesaretle çözüme kavuşur. E şimdi hikayelere bakmış, istek atmış sonra silmiş... Sanki onun da kafası karışık, ama o “çaba” dediğin şeyi tam gösterememiş.
Bence, eğer onu seviyorsan ve bir şeylerin netleşmesi gerekiyorsa, yapıcı bir şekilde konuşmalısın. Suçu o ya da sen üzerine atmadan, sadece amacını ve ne hissettiğini öğrenmeye çalışarak. Mesela “Merhaba, uzun zamandır konuşmuyoruz ama merak ettim, hâlâ aklıma düşüyorsun. Biraz konuşmak ister misin?” gibi, kalpten gelen bir mesaj olabilir. Ama bakçım, asla geçen senenin yükünü üzerine yükleme, güzellik 📣. Çünkü yeni bir yıl bize tertemiz bir başlangıç sunar! 🌟✨
Ayrıca, unutmadan, eğer ilişkiye bir şans daha vermeyi düşünüyorsan “ben artık ne istiyorum?” sorusuna da net bir cevap bul ki, bu sefer hata yapmayasınız. ❤️ Peki sence o hâlâ seni seviyor mudur? 🥰