Güncellemeler
1 yıl
Bana çok desteği oldu ya şimdi pat diye nasıl ayrılmak istiyorum diyim ne yapsam? Evlilik kafayı bozmus ben istemiyorum. Kuşak farkı var yatakta yetersiz nasıl mutlu olim ln
Bizimki adı belli olmayan tuhaf bir ilişki varsa da olmuyor yoksa olmuyor misali. Her hafta bir kez görüşürüz takılırız maddi destek sağlar bende onu mutlu ederim 🍓🍌 ;) o evlilik kafayı bozmuş bense istemeyen biriyim. Ben 29 yaş o 45 yaşına giriyor bir ocakta. Yaş sebebi ile kafalar uyusmuyor ben daha canlı harektli o daha yavaş eski kafa ve yatakta iyi değil musluk borusumu bu diyor yani evlensem nasıl mutlu olcamki otelden hep mutsuz ayrılıyorum yarım kalıyorum gözün başka erkekle kayıyor. aslında mesafe koydum ayrılmak ta istiyirum ne istediğimi bende bilmiyorum 😅😅 neyse nasıl mesaj atsam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aranızda kuşak farkı var tabi kafalar uyuşmaz.
Bence mesaj atma arayı iyice aç kendine yaşına uygun iyi biri bulmaya bak.
İyi geceler.
Desteği çok oldu ya ayıp olmaz mı mahcubiyet var aslında ben çoktan ayrılmıştım da kafam karışık
Bak dediklerimi yanlış anlama.
İlişki gönül işlerinde mahcubiyet diye bişey olmaz.
Bahsettiğin manevi destekse eğer biraz mahcubiyet normal zamanla geçer.
Ama maddi destek dıyosan direkt olarak bitir işi.
Tek başına bekar anneyim ben çalışıyorum ama yeterli değil hani bu yzudeb yardimcu oluyor du bana sjmdi de mahcubiyet hissediyorum kirmadan ayrılmak istiyorum aslında. Bir yandanda kafayı evlilikle bozdu ya hiç kötü bişi yasamadik ama saplantı olmasından korkuyorum
Devir zor farkındayım. Bekar anne olmanın ne olduğunu en iyi ben bilirim. Annem beni son 15 sene tek başına yetiştirdi. Seni anlıyorum ama her yazdığında ayrılmaktan bahsediyosun yani bişiler içine sinmiyor ki ayrılmak istiyosun. İçin rahat değilse ayrıl derim olmadı ikinci bir iş bul. Evladın bi gün büyüyecek ve olanları yanlış anlayabilir. Garip bir toplumuz biz bilirsin.
Kaldı ki bekar anne olmakta kötü bişi yok. Biriyle tanışamassım diye de bişi yok. Bekar anne olduğunu belirttiğim için yazdım.
Zaten üvey baba konumunda olacağından asla evlilik istemiyirum güvenemem
Biz bunla iki yildir takılıyoruz çocuğumu hala tanistirmadum yansitmam ne halt yiyosam dışarda yani
Ama adam evlilikle kafayı bozmuş her lafı evlenmek oldu biraz çekiniyorum hani saplantı olmasından
Daha önce hiç evlenmediyse, yanlış da anlama ama genç kadın bulunca tabi evlenmek ister. Orta yaş krizine de girmiş olabilir. İkinizi şahsi olarak tanısam daha net konuşurum ama dışarıdan bi gözle bu kadar konuşabilirim. Yavaş yavaş mesafe koy araya birden kesersen o zaman takıntı olur. Ufak, ufak soğut bi şekilde kendinden.
İkimizde bosanmis insanlarız
Peki nasıl sogutsam neler yapsam ilgi alâka kesmek istiyorum artık mantigima uymuyor
Seni karim yapicam erkek çocuk doğurcaksin bana dedi ne sacmaliyorsun sen ya dedin bir kere ben evlilik kaçan biriyim ki cinsiyeti erkek belirler ve ben çocuk istenmeyen biriyim başta da bunu söylemiştim dedim. Sinir oldum. Terk Edip gidicektim odadan. Yanlış anladın dedi. Özür diledi felan ama korku var saplantı olması bu sözünden sonra :/ biraz da bu yüzden pat diye bitirmek istemedim. Yardimlarida oldu mahcubiyet im de var
Çocuk ve evlilik konusunda zıtsınız. Zaten bitmiş sizin ilişki. Son bir darbe lazım onu da sen bulacaksın.
Yoruldum tarzı bi bahane bul bence. Evladıma odaklanıcam ya da kendimi geliştireceğim ya da yalnızlığı özledim tarzı bişiler gevele. Sen kadınsın unutma ondan daha akıllısın mutlaka bulursun bişiler.
Ben ciddi olmadığımı evlilik çocuk zıt olduğumu baştan söylemiştim de ilişkimiz baslamisti zaten. Üvey baba konumunda olacağından guvenemem yani. Hiç bi şekilde evlilik istemiyirum.
Çok fazla maddi desteği oldu. Mahcubiyet var ayıp olcak düşüncesi ile pat diye ayrılık yapamam mantiken hiç bisi uymuyor. Yavaş yavaş ilgi alâka kesip soğutmak sonra tartışma yapıp bitirmek
Doğum gününü bile içimden gelerje kutlamak istemiyorum haftada bir görüşürdum hep Bahane ile gitmiyorum yalan yok
Bahanelere devam edeceksin o zaman. Bir süre sonra mal değilse sorar zaten ne oluyor diye. O zaman görüşmek istemediğini söylersin. Sen uzattıkça ilişkinin düzeleceğini düşünmeye devam edecek.
Naber yakişikli? Akşam alim mi seni? Diye yazabilirsin bence.
Bu kadar hosuna gitmeyip nasıl tekrar devam edebiliyorsun doğum gününe önem veren biri mi hem
Bu kadar yetersizse seni nasıl kesiyor
Takviye alıyor bazen ehh jdare eder oluyor o zamanda
İdaresinin bile seni kesmediği belli oluyor ama sende istekli bir kadınsın o da çok belli
Evet 😅
Hızlı ol diyorum yine yapalım diyorum bahane üreterek bu şekilde yapmiyor
Merak ettim baya seni bi konşalım bence bunu
olması gereken bu zaten
Sessiz kaldın amaa
Yalnız fantezilerin baya güzel duruyor o kadar iddialı oldugunu tahmin etmemiştim
Çok ozenmeye gerk yok o zaman ama maddi bişey bekliyosan göklere çıkar kapıyı kapatma
Lastikli don al mesaj atmak yerine.
Seni istemiyorum ve ayrılıyorum. Zaten iyi beceremiyorsun, mutlu yıllar 😀
Niye doğdun mk diyebilirsin bence
Dgko