Evliler ya da düşünenler acil?

3 yıllık evliyiz severek evlendik başlarda çok ilgili alakalı olan eşim gitti yerine başka biri geldi adeta bir dedigimi ikiletmezdi kumar oynamaya başladı 1. Yılımız dolduğunda hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana aramızda herhangi bir yatak muhabbeti olmadı kumardan bayağı borçlandı onu terk etmek istedim çocuğum için aileler araya girdi bebeğin doğalı 2 yıl oluyo halen aynı varsa yoksa arkadaşları beni yeni doğan çocuğumla bile sürekli bırakıp kumara gitti paralar bitince bir dünya borçta eklendi tabi bana karşı saygısızlıklar mı dersiniz aileme karşı küfürler mi dersiniz en ufak yemeğin tuzuna bile bagırır çağırır bizi binaya rezil eder kaçtır boşanmak istiyorum ailem izin vermiyor arkamda durmuyo bu bebekle naparım bilmiyorum bügün annesinin günü vardı annesin arkadaşları geldi gelen ablalardan bir tanesi dakikalarca kitlenip bana baktı senin kadar güzelini görmedim eşinde değerini biliyordur umarım dedi bu benim aklımı karıştırdı kadın gözleriyle beni ne tarafa gitsem takip etti eşim eve geldi bagırır çagırır bir tavırla koltukta yattı şu an odamdayım boşanma gibi bir seçeneğim yok neredeyse napıcagımı bilmiyorum bazen bebeğim olmasa kendimi öldürmek istiyorum o derece
Evliler ya da düşünenler acil?