Kadınlar sevilmeden sevmez mi?

Sevmekte bir ilgi çeşidi , bana öyle geliyor ki kadınlar kocalarını değilde mesela kocalarının onları sevme şeklini seviyor. Sevilmeyi sevdikleri için o kişiden gelen sevgiyi sevdikleri için o kişiyi sevdiklerini sanıyorlar

ama sevmek böyle bir şey değil ki yarın birlikte oldukları kişi ben seni artık sevmiyorum dese kopar biter o kadın için belki üzülür ya bunca sevgi ilgi gitti keşke beni eskisi gibi sevse diye düşünür ama işin sonunda o kişiyi sevmez

ancak erkeler böyle değil erkekler sevilme beklentisi olmadan seviyor

benim 50 yaşında arkadaşlarım var aynı kadını bekleyen bakir bir sevdaya tutulmuş bir çok erkek sayabilirim

ama böyle tek bir kadın örneği yok çevremde istisnalar tabi ki vardır ama kaideyi bozmaz erkekler karşılıksız 1000 seviyorsa kadınlar 1000 de 1

Güncellemeler
1 yıl
Sonrası hakkında da şöyle düşünüyorum yani kadına ilgiyi ve sevgiyi verdiğinizde sizi sevmeye başladıklarında bir depo gibiler verdiğiniz sevgi ilgi içlerinde birikiyor , sonra o deponun kapıları açılıp sizi sevmeye başladıklarında sevgiyi ilgiyi kesseniz de sizi sevmekten kendilerini geri alamıyorlar buda bir denge oluşturuyor çünkü erkek sevmenin ilk aşamalarında büyük zorluklar çekiyor ancak bir ilişki oluştuğunda bu sefer asıl vazgeçemeyecek ve her şeye katlanacak taraf kadın oluyor
Kadınlar sevilmeden sevmez mi?