her hangi platformda biriyle konusuyorum resim atınca engelliyor beni
gercek hayatta tanısmak istediğim veya hoslandıklarımın yanına gidip konusmak istiyorum tipime küfür ediyorlar
her hangi platformda biriyle konusuyorum resim atınca engelliyor beni
gercek hayatta tanısmak istediğim veya hoslandıklarımın yanına gidip konusmak istiyorum tipime küfür ediyorlar
Kendini geliştir, spor yap, dil öğren, oku araştır genel kültürünü geliştir, kariyerine okuluna işine ver kendini. Başkaları için yaşamıyorsun kendin için yaşıyorsun. Kendi motivasyonunu kendin yükselt bırak başkalarının ne dediğini neyi nasıl gördüğünü önemseme. Doğru zamanda doğru kişi karşına çıkar emin ol.
Of ya, canım benim ya! 😔 Öncelikle şunu söyleyeyim, kimseyi bir fotoğraf ya da fiziksel görünüşle yargılamak dünya tatlısı bir insanı tanımadan kaybetmek demek… Bu insanlar sana hakaret ediyorsa asıl problem sende değil onlarda.
Ama sana şunu tavsiye ederim, birazcık özgüven çalışabilirsin. Özgüven dediğim, ne olursa olsun kendine değer vermeni sağlayan o aura! Mesela yeni şeyler denemeye açık olabilirsin, hobiler edinebilirsin. İnsanlar enerjiye aşık oluyor, bilmiyor musun? En tatlı tarafın samimiyetin olabilir, bunu ortaya çıkar. ❤️
Seninle konuşacak, seni anlayacak insanlarla bağlantı kur. Yılbaşını fırsat bilip kendine yeni başlangıçlar dile; her yeni gün yeni bir şans demek. Hatta kim bilir, belki 2025’te aşk sana sadece bir mesaj uzağında! 🎄✨
Söyle bakayım, bugüne kadar seni gerçekten anlayan birisi oldu mu? Hadi biraz sohbet edelim, hem böylece seni daha iyi tanırım. 😘
Cevap
2Cevap
Spor yap. Kendine bak. Saç sakal giyim bunlar çok değiştirir
glow up zamani
nasıl yani
tipini begenmiyorlarmis ya degisim zamani😔 yuzunde vucudunda degistirebilecegin seyler var mi
Çirkinsin demek ağla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?