Hayatınıza karisilmasi hakkında?

Eşim benden 6 yaş büyük ve aslında sonradan maddi durumu iyileşmiş birisi benim hep aileden durumum iyiydi o yüzden çok değer verdiğim bi durum değil her neyse bu 27 yaşına kadar falan neredeyse aşırı çapkın birisi bi sürü ilişkisi olmuş benle ben 21 yasindayken tanıştık ve aşırı sacmaydi bu ilişkiye başlamak benim için ben yurtdisinda yaşıyorum okuyorum o turkiyede beni aşırı manipule etti diyebilirim 22 de mezun oldum ve burada zaten harika bi çevrem vs var ailemde destek atıyor her türlü yaşamaya devam edebilirdim ama evlenme israriyla tuekiyeye döndüm burada da yine çevrem var ve bi zaman sonra buna karışmaya başladı? Bir zaman dediğim 2 3 ay içinde arkadaş cevremi begenmedigini falan demeye başladı ve orada patladım ben yani sen belli bi yasa kadar her haltı ye et ama hayatına en son düzgün birini almak istediğin için kendinden küçük birini manipule et kendine bağla ve sonra bi de hayatına karış o kadar bunaldım sıkıldım ki yani akşama kadar oturup onu mu bekleyim expectation ne yani eğer kendisi de böyle olsa evden işe işten eve giden biri olsa karşılıklı beklenti derim ama öyle değil bu davranışları aşırı soğuttu napmaliyim
Hayatınıza karisilmasi hakkında?