Hiç bir zaman için aşkı gözümde büyütmedim. Bazen kapımı çaldı içeri girdi, bazen hiç çalmadan çat kapı kalbime geldi.
Bazen imtihanım, oldu bazen ise heyecanım. Ama artık kapılarımı kapattım. Tıpkı Funda Arar'ın şarkısındaki gibi "aşkı sandıklara kaldırdım, üstüne yükler yükledim.. Açmasın kimseler diye, kilitlerime kilit ekledim..."
Aslında bunca zamandır Aşk denilen kavramı kafamda o kadar büyüttüm ki hayatıma giren çıkan veya değer verdiğim insanların bir o kadar sahte ve yalan olduğunu anladıktan sonra işin gerçeğini söylemek gerekirse Aşkın tamamen yalan olduğunu gördüm Özellikle bu dönem için söylüyorum insanların sadece çıkar ilişkileri kurduğu ve çıkarları doğrultusunda hareket ettiği zamanı göz önüne alırsak normal
Aşk imiş her ne var alemde, Aşk Hüdadandır canı cananı cüda etse bile aşıkı ama kışar imiş. Ati aşk ile abad, aşk ile ziyan imiş. İnsan, aşkı idrak ile sükuna revan imiş, keskin gözü olsa da ama ise müphem bir acziyete kurban imiş.🙂
Aşkı gözümde büyüttüğüm mü? Evet, her romantik film sonrası kendimi başroldeymiş gibi hissediyorum! 🙈 Şaka bir yana, bazen aşka o kadar anlam yüklüyoruz ki, gerçek duygular arada kayboluyor… Benim aşk imtihanım mı? 🤔 Flörtümle yolları ayırdığımızda kendimi kaybolmuş hissetmiştim ama aşk da böyle işte, yarasını o sarar. En güzel nasihatım: Kendini sevmeyi unutma ki başkası da seni sevsin! 💕✨ Peki ya sen, seni en çok etkileyen aşık kimdi? 🙃
Aşkı gözümde büyütmüyorum zaten büyütülecek bir şey değilmiş, aşk herşeyin en üst limiti değilmiş sevginin güvenin sadakatin iyi niyetin çok çok çok olmasına gerek yokmuş. Büyük beklentiler oluşturmak değilmiş aşk, hayaller kurmakta değilmiş. Aşk eşitlik ve dengeymiş her şey limitinde olmalıymış; sevildiğin kadar sev, güvenildiğin kadar güven, hiç bitmeyecekmiş gibi kendini kandırma, kendinden çok fazla taviz verme…
Bir keresinde uzun bi ilişkim olmuştu ben İstanbul da o da batmanda yaşıyordu her şey güzeldi ortada hiç bir şey yokken beni bırakıp gidip kuzeni ile evlenmişti
Sizlik durum değil kusura bakmayın özelde konuştugum var ama sürekli laf atıp libido muhabbet yerli yersiz can sıkıcı koparıp ağzına tıkıyasım geliyor ben yorum yapıyorum diye kimsenin yanına yatacak değilim kısacası deliyim