• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evlenmeden önce kaç yıl sevgili kalınmalı?

MutlulukkSenfonisiii
MutlulukkSenfonisiii Takip Et
Xper 4 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
69
Yapay Zekaya Sor

Sizin fikirleriniz nelerdir?

Evlenmeden önce kaç yıl sevgili kalınmalı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Catwoman_34
    Catwoman_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Her ilişkinin kendi yolu ve kendi geçmişi vardır. İnsanların ne zaman, nasıl ve ne kadar süreyle evlenmeleri gerektiğine dair belirli bir standart olduğunu düşünmüyorum. Herkesin kendi kaderini yaşadığını söyleyebilirim; hızlı evlenenler var, evlenmesi uzun sürenler var, yarı yolda kalıp ayrılanlar var, süreci tamamlayıp birlikte devam edenler var. Devamlılıklar olduğu gibi boşanmalar da var.

Asıl soru evlenmeden önce ne kadar beklenmesi gerektiği değil, her ilişkinin kendine özgü bir geçmişi olduğu ve her ilişkinin kendine özgü giriş ve çıkışları olduğu için. Çevremde birçok vaka gördüm, bu yüzden aşkın kaç yıl sürdüğünden daha derin bir mesele olduğunu söyleyebilirim, Sevgi duygusunun maddi biçimiyle kaderden bağımsız olduğunu anlamalısınız. Birçok çift evlenmeden önce uzun yıllar birbirlerini sevmelerine rağmen boşanmakta ve boşandıktan sonra bile birbirlerini sevmeye devam etmektedir. Ben maddede somut ve yerleşik bir şekilde kurulmuş olanla, maddesel olarak elle tutulamayan ama duygular alanının bir parçası olan ve ruhsal olarak şekillenmiş olan arasında bir ayrım yapıyorum.

Bu, diğerlerinin yanı sıra benim görüşüm olmaya devam ediyor, ancak her bir kişinin yolunun tekilliğine bağlı olarak duruma göre değişir. Kolektif teori ve her bir kişiye özgü bireysel deneyim vardır.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Evlenmeden önce kaç yıl sevgili kalınması gerektiği, her çiftin dinamiklerine ve ilişkilerinin ne kadar derinleştiğine bağlıdır. Zaman bir ölçüt olabilir ama önemli olan, birbirinizi gerçekten tanımak, güven inşa etmek ve aynı hedeflere sahip olup olmadığınızı görmek. İlişkinin temeli sağlamsa, süreden bağımsız olarak evlenme kararı alınabilir.

0
    0 Yorumla
  • bisevgilimolsa
    bisevgilimolsa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

minimum 1 yıl.. çünkü aşk 6 ayda bitiyor.. bilemedin 7. ayda bitiyor.. ve yerini sevg, saygı ve şefkate bırakmıyorsa evliliğe de dönüşmemesi gerekir... hadi bu dediğime yerini bıraktı.. ama çiftlerden biri diğerini aynı oranda sevmediğini yine bu süre zarfında algılayabilir..

genelde erkeklerde olur.. ben bu kıza daha fazla ümit vermeyeyim der ve ayrılır.. çünkü sadece sevgili olmak istemiştir.. siz aşırı değer verip herseye önüne sermişsinizdir.. ama o sizi değersiz görebilir.. hem de en ufak bi hatanızda.. batar çünkü aşk bitince bazı şeyler..

1
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.

Aslında 1 sene iyi bi süre. Bende o vakitte kendime düzgün mü karar verebilirim. Fakat yaş olarak 28 inden sonra geçip 1 sene birbirlerini tanımak için 1 sene uzun zaman. O yaştan sonra süre biraz daha kısalır. Zaten bi yaştan sonra insan çoluk çocuğa da pek mantıklı bakmıyor. O yüzden ideal süre olarak her vakitte farklıdır

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

105

Cevap

98

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl

Zamandan ziyade insanların karşılıklı şekilde evliliğe ne denli uygun oldukları ilişkilerindeki dinamiklerin ne düzeyde olduğuna bağlıdır evlilik. Evlilik yeterlilik gerektirir ruhsal maddi açıdan yeterlilik ve çiftlerin uyumu şarttır. Bir de onca maddeden sonra ailelerin onayı anlaşması da gerekiyor. Herşeyi tamamladığımızı düşündüğümüz anda bu süreç 6 aydan 3 yıla kadar değişebilir diye düşünüyorum.

3
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Her ilişkinin dinamikleri farklıdır, süreden ziyade ilişkinin olgunlaşması beklenmelidir..

2
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.

İki yıldan fazla uzayınca tadı kaçıyor

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262,7b cevap paylaştı.

kişiye göre değişir bu durum

0
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Evlenmeden önce ne kadar süre sevgili kalınması gerektiği konusunda kesin bir yanıt vermek mümkün değil. Benim fikrimce çiftlerin kişisel tercihleri, ilişkinin olgunlaşma hızı, yaşanan deneyimler ve ortak hedefler gibi birçok faktöre bağlıdır. Tavsiyem de evli arkadaşlarınız veya akrabalarınızdan deneyimlerini dinleyerek fikrinizi şekillendirebilirsiniz.

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

En fazla 1 yil bence. Benim sınırım bu. 1 yil icinde bana evlilikle ilgili yesil isik yakti yaktı yakmadi ayrilirim. Yapmisligimda var. Baktim adama 1 yim icinde hicbir faaliyet yok. Evlilik imasi yok, ailelerin tanismasi yok, evlilik dusunuyor musun diyorum bir gun elbet evlenirim vs diyor yokusa suruyor. 7 ya da 8. Ayda terkettim. Gonul eglendirecek ya sa eglendirilecek biri degilim. Sevsem de bu işin bir sonucu yoksa olmaz. Hangimiz işte dahi bedava calisir ki? E bir iliskide yuvaya donusmeyecekse, cocugun babasi olmayacaksa vakit kaybetmeye gerek yok. Disarda bir suru insan var, erkek var ve aralarinda aile kurmak isteyen de var. Oyle hem yillarca yan yana durup harama dusmek istemem, hemde niyeti yoksa 1 dk yi bile geri getiremezken omrumun birkac yilini da heba etmeye degmez.

7
    5 Yorumla
    • Heavenman
      Heavenman
      1 yıl

Güzel düşünüyorsun da diyelimki seviyorsun adam da aslında bazı şartları olgunlaştırmak için çabalıyor, zaman istiyor. O zaman içinde hakikaten şartların oluşmasıniçin zorluyor fakat bir türlü o zemini oturtamıyor. İyi niyetini ve çabasını görüyorsun hem de temiz bir insan, yani gözü de senden baskasına görmüyor diyelim kararın ne olur? Yine de beklemez misin? Bu şartlat dediim de iş, madyat, ailesel durumlar vs.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Heavenman bunu da detaya ekleyecektim o ayrildigim kisinin maddiyati vs cok vardi diye ama beni oyaliyor diye hissettim ben

Cabasini gorsem biraz daha farkli olabilirdi. Yeri gelince erkekte bekliyor. Iste bazi kizlarin iliskisi var ama okul bitmeden evlenmem diyor. Ya da atanmadan evlenmem vs diyor. Ama bunlar net ifadeler. Bircok erkek o kadar muallakta birakiyor ki kadini. Erkek icinde bir seylere cabaliyorsa ne bileyim kpss vs calisiyorsa ya da girecegi baska sinavlar varsa, iş ariyorsa vs bunlar belli olcude beklenir. Ama tam tersi bir durumda her sey hazirken de ben bekleyemiyorum iste. Erkegin her seyi hazirsa da maddiyati, isi gucu, evlenecegi adayi neden bekler anlamam

Yorumla
    • Heavenman
      Heavenman
      1 yıl

Tamam bak şimdi oldu. Düşüncelerine de gerçekten hak veriyorum. Yani her şeyi hazır olupta bir bayanı devamlı belirsizliğe ötelemek, amacının başka şeyler olduğunu net belirtir ve kendisine değer ve saygı gösteren kişi, ki bu erkek olur bayan olur farketmez, karanlığa doğru gitmemeli. Kararında sonuna kadar haklısın. Umarım her şey dilediğince olur.

Yorumla
    • Leylişleyliş
      Leylişleyliş
      1 yıl

Helal olsun kız sana

Yorumla
    • Leylişleyliş
      Leylişleyliş
      1 yıl

Her şeyi hazırsa ve evlenmiyorsa evlenme niyeti yokdur bu kadar basit

Yorumla
  • Heavenman
    Heavenman Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Şimdi yılını bilemem tecrübem hiç yok ama gözlemlerim sonucunda genelde mutlu olanların kısa vadeli tanışma ve 3-6 ay arasında bir yola girdiklerini görüyorum. Bu biraz da aynı kafada olan kişilerin zamanı daha kısa tutmalarıyla alakalı olabileceği kanısındayım.

1
    0 Yorumla
  • Meliiiikeeee
    Meliiiikeeee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

1 yıl. Çoluk çocukla uğrasamam 1 yol dolmadan ailesiyle isteme hazırlığı yapılmalı. Şahsen ben 12. Dayımda tanışma ve isteme oldu sonra yüzük takıldı. Baktım bu istemiyor uzatacak gibiydi baybay çektim mecbur kaldı söz veye nişanlılık süresinde en fazla 1 sene olmalı sonrası beni sıkar ve gerek kalmaz

1
    0 Yorumla
  • BozkırHukumdari
    BozkırHukumdari Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bence en fazla 6 ay sevgili kalmak yeterli. Uzun süreli ilişkilerde bazen heyecan gidiyor ve çiftler birbirini tanıdıkça evlilik kararı erteleme oluyor. Kısa sürede evlilik planı yapmak, ilişkinin ciddiyetini koruyarak ilerlemeyi sağlar. Deneyimlerime göre, 6 ay içinde temel uyum ve değerler anlaşılır, sonrası ise evlilik hazırlıklarına odaklanmak için ideal bir süre olur.

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

İlişkşye göre değişir ama biz evlendiğimizde 1 yıl bile dolmamıştı. Çok mutluyum çok memnunum ama sevgililiğin de tadını çıkarmak lazım bazen özlüyorum sevgili olmayı. Buluşmak için heyecanlanmak görmek için can atmak... bence en az 2 yıl sevgili olunmalı

0
    0 Yorumla
  • zzzzuzu
    zzzzuzu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Nefes almak gibi rahat hissettiğin bi ilişkinin içinde olduğunu anlayana kadar , kafanda kurmadığın , eskisinden daha güzel güldüğünü , daha iyi uyku çektiğini , olmadığın kadar iyi bi versiyonunla karşılaştığını anlayana kadar bence.. Unutmayın arkadaşlar iyi bir ilişki yıpratmaz aksine hayatını olduğundan daha da güzel bir hale getirir , aksi durumlar yaşıyorsanız kendinizi tercih edin

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Milletin Sevgili anlayışını öğrendim.
    Evlenmeden önce nikahsız karı/koca olarak vakit geçirmek, istedikleri herşeyi yapmak sonra da bana uymadı hadi başka kapıya.
    Sonra da karşıma düzgün çıkmıyor derler.

3
    0 Yorumla
  • mine13
    mine13 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Ya bunun yılla alakası yok bence, bazı insanlarla 10 yıl da sevgili kalsan aynı evin içine girip yaşamayana kadar gerçek kişiliğini, doğal ortamında yaşayışını falan göremezsin mesela :D ama genel olarak 2 veya 3 yıl olabilir.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İki insan birbirinden hoşlandıktan sonra biri diğerine açıldığı andan itibaren zaten niyet evlilik olmalı ve evlilik görüşmesi akabininde nişanlanılmalı. Sevgili adı altında yıllarca evli gibi takılıp ayrılıp bir başkasıyla evlenmek midesizlik çünkü. Gününüzde tüm bekarlar "dul" ne yazık ki.. Böyleleri eşiklerden uzak.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ya ben öncelikle mesafeden hiç hoşlanmıyorum. Uzak mesafeden biriyle yapamam. Çünkü uzak mesafeden biriyle konuşunca 1 sene içinde tanıyıp artık hemen yanına gitmek onunla evlenmek istiyorum çünkü mesafe beni yoruyor bunun yüzünden ayrıldigim insan oldu. Ben bir insanı genel olarak hep yanımda istiyorum sevdiysem ve mümkün olduğunca tanıdıktan sonra mesela 1 sene içinde evlenmek istiyorum. Daha fazla onsuz olamam cunku seviyorsam.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hangi erkek hangi kızla evlenirse evlensin kızın geçmişinde erkeğininkinden iki üç kat daha fazla ilişki olacağı için erkek er geç geçmişi sorgulayacağı için kısa süreli sevgililik kızın işine gelir oradan ciddileşip evliliğe döner. Bu devirde uzun sevgililikten sonra evlenmek çok sık görülen bir şey değil adamın aklına kim bilir daha önceki uzun ilişkisinde neler yaşadı diye sormak gelir gerçi kısa ilişkisinde de yaşayan yaşıyor zaten ya neyse en iyisi yalnızlık...

0
    0 Yorumla
  • kitapsever122
    kitapsever122 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

1 yıl ideal sonra uzuyor ve herseyi yaşıyorsun bazı şeyler özel zamana evliliğe de kalmalı ki birbirinizden sıkılmayın yoksa 6 yıl sevgili olup ayrılan bir asan 3 aylık tanıdığı kişi ile evlenen kişileri de gördük

1
    0 Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.

Sevgili değil sözlü ve nişanlı, bırakın şu sevgilik işlerini sonra bütün kızlar erkekleri, erkekler de kızları genelliyorlar. Takılarak tanımak ne büyük saçmalık.

2
    0 Yorumla
  • Abdulbari
    Abdulbari Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 98%
    1 yıl

Belli bir matematiği yok bu işin, tanışabilecek kadar anlayabilecek kadar iyi kötü çözebilecek kadar ilişki kurmak önemli bence, ama illa rakam da söylenecek olsa dolu dolu geçmiş 2 3 sene sevgili kalınabilir

0
    0 Yorumla
  • 1929236819282
    1929236819282 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

bence 3 yıl ideal zaten zaman hızlı geçiyor 2-3 ay sevgili kalip direkt evlenmek manasız geliyor insanlar birbirini zamanla tanır ve tanımadığın birinlede evlenemezsin maalesef günümüz şartları

1
    4 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

En az 1 yıl mi olmalı

Yorumla
    • 1929236819282
      1929236819282
      1 yıl

1 yil da cok az en az 2 - 2,5 diyorum ideali 3 max 4 yil

Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Uzun bir zaman dilimi ama bu yani çok değil mi sence 3 ya da 4 yıl

Yorumla
    • 1929236819282
      1929236819282
      1 yıl

bence ideal bir süre fazla değil

Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yıl fazla bile bence, uzatmanin ne anlami var ki bazıları oluyor 5-6 yıl çok saçma bence sonra da ayrılıyorlar ne anladık 🤦🏻 seviyorsak evlenelim yani

1
    0 Yorumla
  • birazoyleyimdir
    birazoyleyimdir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

5-6 ay içinde evlilik teklifi gelmiyorsa ya da ilişki adına ciddi bir adım atılmıyorsa o ilişki daha evliliğe yürümez. Yapılan araştırmalar bu görüşü destekliyor.

0
    0 Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

En az 1 yıl. Sonra nişan. Nişanın uzun sürmesi her anlamda uygun değil. Nişandan sonra, ev tutulmalı, içi düzenlenmeli, düğün hazırlıkları, evlilik hazırlıkları, vs 2 ay, 3 ay geçiyor zaten.

0
    0 Yorumla
  • MuhammetDurden
    MuhammetDurden Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Valla zaman kaybetmeyi sevmiyorum hemen evlenip düzeni kurmak isterim ama işte kadınların güvensizliği vefasızlığı 2 yıllık bir süreyi mecbur bıraktırıyor

0
    0 Yorumla
  • Işılsuyılmaz
    Işılsuyılmaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Her ilişkide ki durumlar anlama durumu farklı yani bazısı 6 ay da anlaşıp evlinip sonuna kadar ilerletiyor bazısı 8 yıl sevgili kalıp evlendikten 2 ay sonra boşanıyorlar

0
    0 Yorumla
  • BanBan_
    BanBan_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bunun net bir süresi yok evliliğe ne zaman hazır hissedilirse o zaman evlenilir. Bazen karşındakini bir günde tanırsın bazen bir ömür geçse tanıyamazsın.

0
    0 Yorumla
  • _-_NobodyYs_-_
    _-_NobodyYs_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Genelde uzun ilişkiden çıkanlar 2 3 ay gibi hatta daha kısa sürede tanıştıkları kişiler ile pat diye evleniyorlar.

1
    0 Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

sevgili olunmamalı. iki tane düzgün insan birbirine nikahı basıvermeli :D

2
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.

2,3 yıl sevgili olunur sonra nişan olunur 1 kaç yıl sonra evlenilir evlendikten 1 kac yıl sonra çocuk yapılır sonrada o şekilde gidilir..

0
    0 Yorumla
  • setanalsever
    setanalsever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl

benim iliskideki talebim bellidir en basta söylerim konusurum eğer mantıklı gelir kabul ederse 1-2 hafta yeterli

0
    0 Yorumla
  • Akinqq
    Akinqq Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Yaşlar lise yaşlarıysa en az 23'e kadar sevgili olunmalı 23'ten yukarıdaysa 2-3 sene iş durumu ve olgunlaşmaya, hazırlığa göre değişir.

0
    0 Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Ruh Eşin ise neden vakit kaybedesin ki. Mâdem hayatının anlamı o vakit bir ömrü onunla geçirmek için neden boşa zaman harcayalım ki.

0
    5 Yorumla
    • Busenuurrr
      Busenuurrr
      1 yıl

Emin olduktan sonra beklemekten bahsetmiyor ne kadar süre tanıma için ideal diyo sevgili kalmak kaç yıl sürmeli yani

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

@Busenuurrr Bu derin bir konu. Bazen bakınca anlarsın bazen de yıllar geçsede tanıyamazsın. Ama bir ilişki ne kadar çok uzun sürerse bitmesi de yakındır.

Onun herşeyini keşfettikten sonra evlensen ne yazar. Yaşanmışlıklar gelecekte sana bir hediye vermez. Tanıdığın, öğrendiğin, çözdüğü bir insandan daha fazlasını alamazsın. Başka beklentilere girer sıkılırsın.

Bazen akışına bırakmak gerekir ki zamanla o gizli sandıktan sürprizler çıksın. Her gün karşındaki yeniden keşfederek ona daha çok aşık olursun.

Aşk ve sevgi Gizli bir hazine gibidir. Onu keşfedersen, ona sahip olursan, onu saklı olduğu yerinden çıkarırsan tılsım, büyü bozulur. O hazineyi ararken ki hevesin, arzun sadece bulana kadar.

İşte insan da öyle. Yıllarca beraber olursun sonra evlenelim dersin. Ama evlenince de evlilik monoton dersin. Zaten yaşadıklarınızı geçmişte yaşadınız. Geleceğe bir şey bırakmadınız ki.

Sözün sana dair değilsadece konuya açıklık getirmek için dedim.

Ama konu uzun tanış olmakla ilgili yani onu nasıl tanırım kısmına değinmedim. Sadece bu kadarını bil yeter.

Yorumla
    • Busenuurrr
      Busenuurrr
      1 yıl

Bunlar sizin düşünceniz beni ilgilendirmiyor bilmeye de ihtiyacım yok istemem de benim düşüncelerim var sözünüz kimeyse onlara açıklayabilirsiniz heekes sizin düşünce izle hareket edecek diye bişey yok kimine göre sizin yanlıştır ve sanırım saygı duyup düşüncenizi kendinize saklamalısınız

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

@Busenuurrr Konuşmamın sonunda SANA DAİR değil dedim ama üzerine alınmışsın.

Söylediklerim kıymet bilene. İsteyen istediği hayatı yaşar. Kimse de karışamaz. Kimseyede karışacak halimiz yok. İnsan ne eker ise onu biçer. Yani nasıl yaşarsa öyle ölür.

Yorumla
    • Busenuurrr
      Busenuurrr
      1 yıl

Özellikle bana demediğinin farkındayım ama beni ilgilendirmeyen konuya sadece sen değil deyip fikrini bana söylemene gerek yok çünkü ilgilenmiyorum fark ettiysen beni etiketleyerwk yazmışsın ve fikrini söylüyorsun soruyu sorana yaz ya da beni etiketlemeden neyse

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Bence belirli bir süre olmak zorunda değil. Kimi insanı tanımak için daha fazla zamana ihtiyaç duyarsın kimisi daha şeffaf gelir sana.

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmek için 1 gün bile yeterli, zaman deneyim ve öğrenme hızını etkiliyor. 30 yaşından sonra en fazla 1-2 ay, ötesi israfa girer.

0
    0 Yorumla
  • ÖMERBORABALAMİR1
    ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Allahım yarabbim bu site evlilik sitesine döndün 3 gündür her yerde evlilik sorusu 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣

0
    4 Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

Kurtarıyoruz işte s. KS sitesine mi dönsün abazalar

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Kurtarıyoruz?
      Abaza?
      Bana mı diyorsun Abaza diye?🧐

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

Bir soru sorulsa abazalar doluyor sitenin ahlak seviyesi yerlerde emin ol evlilik soruları cenabet sorulardan iyidir

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Tamamda bana niye sitem ediyorsun
      Ben böyle soruları zaten sevmiyorum
      Belirtiyorum ya😂

Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Kaç yıl mı bir yıla kalmadan ayrılıklar başlıyor 6 ay sevgili olun sonra evlenin yoksa ebediyen evlenemezsiniz

0
    0 Yorumla
  • Savaşçı-Türk
    Savaşçı-Türk Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

( Minim 2..3 yıl.)... 3..5.. günlük Huyunu suyunu bilmediğimiz insanları bir ömür boyu hayatımıza sokup hayatımızı karartmak mantıklı bir şey değil...

0
    0 Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.

Bir yılda işi ciddiye bağlamayan adamdan hayır gelmez

1
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Max 1 bilemedin 1 buçuk yıl daha fazla değil

1
    0 Yorumla
  • serserigönül06
    serserigönül06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Sınırı yok ya bazı seylerden emin olabilirsen 2 ayda da evlenilir duruma göre dwğişir

1
    0 Yorumla
  • sormayageldimmmm
    sormayageldimmmm Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bence 1 yıldan sonra aile tanışması gibi şeyler uygun

1
    0 Yorumla
  • zzkknn3434
    zzkknn3434 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 64%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.

belli bir süre ama bu süreyi sayıyla belirlemek yanlış olur, ne çok uzun ne çok kısa olmalı.

0
    0 Yorumla
  • NostaljikBirFilm
    NostaljikBirFilm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 909 cevap paylaştı.

6 ay yeterli. Sonra evlenmezlerse ayrılıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • nanofyorbizinıs
    nanofyorbizinıs Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.

En az 3 yıl. Bunun bir senesi de birlikte yaşanmalı.

0
    0 Yorumla
  • Nazliyu06
    Nazliyu06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 95%
    1 yıl

O çiftin kafa yapısına bağlı bazısına 2 ay bile yeterken bazısı 2. senede

0
    0 Yorumla
  • __Esport__
    __Esport__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl

normalde bir yıl yeterli olur ama ben daha net olması için 2 yıl tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • KadirAlmanya
    KadirAlmanya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.

Yıl falan hepsi boş iş tanışıp anlaştıktan sonra evlenmeli

0
    0 Yorumla
  • Ceyhunn26
    Ceyhunn26 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

2 yıl yeterli bence ama, şimdi yaşı geçik olanlarda var onlar için daha erken olabilir mesela.

0
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bu tip şeylerin belli bir süresi olmaz. Herkesin evliliğe hazırlık güven vs süresi farklıdır

0
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.

Bir yıl yeterli. Bir yıl da nişan olsa. Yeterli bence

0
    0 Yorumla
  • ayla_xxx
    ayla_xxx Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 52%
    1 yıl

1 ay sevgililik sonra söz nişan 1 yıl içinde evlendim

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

1 yıl veya 2 yıl en fazla. Uzun uzun beklemek çok gereksiz kesinlikle 😃✌️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

O kişi olduğuna eminsen beklemeye gerek yok ve evlilik bence tercihtir illa kağıt onayı gerekmez ilişki için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çok uzun süre sevgili kalıyorsunuz sonra uzaklaşıyorsunuz 2 ayda birbirinizi tanıyın.3 ayda evlenin.

0
    0 Yorumla
  • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
    Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    1 yıl

Namuslu olan evlenmeden önce nişanlı kalır sözlü kalır İslam'da sevgili 😍 yapmak haramken erkeklere sevgili 😍 olup kendini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandırmaz

2
    32 Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

saçma cünkü

namus = bacak arasi degildir

müslümanlik ne alaka

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@setanalsever
      Namus bacak arası değil diyenler elbise 👗👔 değişir gibi sevgili değişip her haltı yiyorlar

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

din iman islam müslumanlik diyenlerinde ne haltlar yediklerini biliyoruz dert etme

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@setanalsever
      Halt yiyenler elbise 👗👔 değişir gibi sevgili değişenler kucaktan kucağa düşenler Onların ortamınında arkadaş grupları var Bir kız grupta olan her erkekle sevgili oluyor Bir erkeğin bu kız daha düne kadar benim sevgilimdi şimdi arkadaşımın sevgilisi olmuş veya daha düne kadar arkadaşımın sevgilisiydi artık benim sevgilim demesi ne kadar iğrenç bir zihniyet Kendi aralarında bir grup kuruyorlar kız da gruptaki her erkeğe veriyor

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

bak hicret sonrası arap kültürü iste bu anlattigin

Türklüğüne sahip çıksaydı bu toplum islama gerek kalmazdi

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@setanalsever
      Ben Üni lise de olan arkadaş 👭👬👫 grupşarından bahsediyorum Türklük ile Arap kültürü ile hiçbir alakası yok Aileleri onları okula gidiyor diye biliyor ama onlar her haltı yiyorlar

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

Şöyle düşün müslümanın malı ortaktır
      kadın bir arkadaşının müşkülünü gidermiş
      islam kafasiyla düsünursen sorun yok yani arap kültürü (Buharî, Nikah,7; İbn Kesir, Es-Sîre, 2/327; Uyunu’l-eser,1/268)

ama Türk kültüründe böyle değildi
      her neyse herkesin kendi bedeni sonucta Allah dahil kimseyi ilgilendirmez

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@setanalsever Kadınları mal eşya olarak gördüğünüz için mi elbise 👗👔 değişir gibi sevgili değişiyorsunuz müslümanın malı ortaktır ne ya kadınlar mal eşya değil

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

ben müslüman bile degilim hanimefendi
      ben size müslumanlarin düsüncesinden bahsediyorum
      sadece yoruma yazdım kaldıramadın inandığın sey bu

Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      1 yıl

Arkadaşım sen Müslümanlığı bilmiyorsun önce güzelce bir öğrensene şu Müslümanlığı bilmiyorsun

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

@Sabo0101
      iran göre irak kafir ıraka göre suriye
      suriyeye göre mısir
      mısıra göre tunus hepsine göre biz kafiriz türkiyeye göre gercek müslümanlık bu degil bende bilmiyormusum zaten bi müslüman sensin sizsiniz zaten benim ne bilip bilmedigimi bilmeden bunu söyleyebildigine göre tebrikler ya vahiy aliyorsun ya da müneccim sin

Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      1 yıl

Hayır kardeşim benim en güzel örnek peygamber efendimiz

Öğren ve ön yargılı olarak davranmayan insanlara karşı bu çok kötü bir şey

Albert einstein'ın da dediği gibi atomu parçalamaktan zordur insanlardaki ön yargıyı parçalamak

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

direkt "bilmiyorsun" diyerek cümleye başlamasaydın iyiydi akli başında bir sohbet edilebilir birisi gibi duruyorsun ama ilk cümlen bu olunca evet haklisin ön yargıni kıramam

Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      1 yıl

Kardeşim benim burada fikir alışverişi yapıyoruz üzerinden tartışma yapmak da güzel bir şey değil ama gerçekten dinimizde bilseydim bu şekilde yorum yapmazdım O kardeşimize ben bu şekilde söylemek istedim

Teşekkür ederim güzel düşüncelerimi desteklediğiniz için

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@Sabo0101
      Gerçekleri konuşmak önyargılı olmak değil üni lise de yenilen her haltı herkes biliyor

Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      1 yıl

Bir yanlışım minyonlarca kişi yapıyorsa o yanlış yine yanlıştır

Sürü psikolojisine düşmemek gerekiyor

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

zaten herkes ölecek bırakın sevissinler yaa takilmayin bu kadar

Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      1 yıl

Haram zina

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

tamam sen sevisme o zaman 👍

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@setanalsever
      Söz konusu kendi ailenizde ki kızlar olmayınca başka ailelerin kızları olunca öyle dersiniz işte

Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      1 yıl

Helalini bekle Kendini muhafaza et

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

onlarda sevissin banane ya tanri/allah dahil kimseyi ilgilendirmez birinin bedeni sonucta

Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      1 yıl

Ön yargı ne kötü bir şey herkesi aynı bilmek

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@setanalsever
      Ne yani kız kardeşin bir erkek ile sevişse beni ilgilendirmez mi diyeceksin?

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@Sabo0101 Sen de kafayı önyargıya taktın herkesi aynı bilen kim?

Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      1 yıl

Kardeşim bir kuyruk açın var anlat rahatla yardımcı olalım herkes aynı değil

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@Sabo0101 Senin kuyruk acın olmalı bozuk plak gibi herkes aynı değil dediğine göre

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

annem sevisti ben oldum kiz kardesim sevisecek biri dogacak bunu bi imzaya baglamak sacma ve sal. akca geliyor bana kimin kimle sevistigine karismak

Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      1 yıl

😂😂😂 Allah akıl fikir
      Hidayet versin

Yorumla
    • Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11
      1 yıl

@setanalsever Umarım kız kardeşin de bir erkekle sevişir sana güzel bir yeğen verir neyse beni ilgilendirmez

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

en azından kendime de iliskilerimde de varsa bir allah/tanri ya da dürüst biriyim icim baska dısim baska degilim kimseyide aldatmiyorum

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

din iman diyerek kul hakki yiyenleri
      bekaret önemli deyip zar diktirenleri
      ayip günah deyip carsaf/türban altindan anal sevisenleri gördüğüm zaman hidayet vermedigine seviniyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Mümkünse hep sevgili kalınmalı, Evlenilmemeli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenmeye gerek yok sadece sevgili olarak kalınabilir

0
    0 Yorumla
  • Gülkan4
    Gülkan4 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    1 yıl

Uzun süre tanıyın birbirinize atta annesine ailesine iyi tanı öyle evlen sana tavsiyem niyetin evlenmekse ailesinle aynı evde yaşama ayrı evde yaşa çünkü aynı evde rahat edemezsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

2 , 3 olabilir yani.. siz mi evleneceksiniz acaba

0
    0 Yorumla
  • ÖzdemirAsaf61
    ÖzdemirAsaf61 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.

İlla 2 sene şart gibi katı sınırlara gerek yok ama çok uzun tutmaya da gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmeden önce kaç yıl sevgili kalınmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenmeden önce kaç yıl sevgili kalmak makbuldür? 47 cevap verildi
Evlenmeden önce kaç yıl birlikte olmak gerekir? 31 cevap verildi
Sevgili olduktan kaç yıl/ay sonra evlenilmeli? 83 cevap verildi
Biriyle evlenmek için kaç yıl sevgili olunmalı? 16 cevap verildi
Evlilik aşamasına geçmek için ortalama ne kadar süre sevgili kalınmalıdır? 4 cevap verildi
Evlenmek için ne kadar süre sevgili olunmalı? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kimler sabah kahvesi içmek ister?
  • Günaydın🥳 bu gün diyete başlama kararı aldım ama gece başlayacağım😅 şimdi sağlıklı kilo verme önerilerinizi verin bana?
  • Evrenin bana bir işareti mi?
  • Güne nasıl başladınızzz?
  • Fırsatınız olsa her gün hangi çorbayı içmek istersiniz?
  • Konulara farklı açılardan bakabilir misiniz yoksa sabit fikirli misinizdir?
  • Kaç yaşındasınız? Kendinizi kaç yaşında hissediyorsunuz?
  • Sütten dili yanan sütü üfleye üfleye içer deniliyor sizin diliniz hiç yandı mı?
  • Sevgilinin/eşinin yaşlandığını görmek seni üzüyor mu?
  • Evinizi kaç gün temizlemeden durabiliyorsunuz, temizlikçi çağırma sınırınız ne?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨