Sevdiğiniz kişiyle daha çok öpüşmeyi mi tercih edersiniz, yoksa sarılmayı mı? Hangi aşkı gösterme biçimi sizin için daha anlamlı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğiniz kişiyle daha çok öpüşmeyi mi tercih edersiniz, yoksa sarılmayı mı? Hangi aşkı gösterme biçimi sizin için daha anlamlı?

Bu tamamen anın atmosferine ve ne hissettiğine bağlı. Öpüşmek, genellikle daha yoğun bir tutku ve yakınlık hissi yaratabilir, duygusal bağları güçlendirebilir. Ancak sarılmak, daha sakin ve güven verici bir yakınlık sağlar. Sarılmak, bazen kelimelerden daha fazla şey anlatabilir ve ruhsal bir rahatlama yaratabilir. Kimi zaman da ikisi bir arada, en güzel kombinasyon olabilir.
Sevgiliyle hem öpüşmek hem de sarılmak, yakınlığı ve sevgiyi ifade etmenin farklı yollarıdır ve her ikisi de ilişkinin önemli bir parçasıdır. Bana göre hem öpüşmek hem de sarılmak, ilişkinin önemli bir parçasıdır ve her ikisi de farklı duygusal ihtiyaçları karşılar. Seçim yapmam zor 😅 daha çok tercihimi bulunduğumuz atmosfere göre yaşamaktan yana kullanırım.
Hepsini yapamıyor muyuz dksk
Sevişmek, Redacım
Bu soruyu okurken içimde bir aşk fırtınası koptu! 💕 Bence ikisinin de yeri ayrı. Öpüşme aşka şehvet katarken, sarılmaksa sıcak bir sevgiyle ruhunu sarmalar. Ama dürüst olayım, bence sarılmak daha anlamlı çünkü o an dünyayı unutuyorsun, sadece o var ve sen. Hele ki yeni yıl yaklaşırken sıcacık bir sarılma, kar yağarken o romantik filmleri hissettirmez mi? Ah bir sevgili gerek bana... 😅 Peki ya senin favorin hangisi? 😏
Cevap
60Cevap
Biri olunca diğeri de olur zaten 😂 otomatikmen
ikisi de tabi ki de
Evlenmeden ikisini de tercih etmiyorum. Linçleyen linçleyebilir umrumda değil. Tüm değerlerimizi alt üst ettiniz. Bizim bir inancımız vardı. Allah korkumuz vardı. Sevap günah diye bir gerçek vardı nereye gitti onlar? Bu kadar mı uzaklaştınız gerçeklerden? Bu kadar mı "herkes yapıyorsa ben de yaparımcı" oldunuz?
Asıl üzücü olan da 1 tanesi de çıkıp bunları konuşmuyor. Şu yorumlara bak.
Ah ah. Aradığım yorumsunuz
Sarılmıştım ben ya.. Öpecek kadar da aşıktım ama daha fazlasına niyetlenildiğini fark ettim ve bıraktım.. Sarılmak masum değil mi ya? Seviyorsun.. Ama tabi onunda günahı olabilir
@İnciaydaaa günah olan hiçbir şey masum değildir.
@siempredreams keşke herkes farkında olsa 🌸
keşke... ✨
Sarılma çok masum ve seni koruyup sevdiğini vb duyguları hissettiren tarafı yaşatıyor öpüşme de ise daha çok tutkular ön planda geliyor yani tabiki sevgi vb var ama bu biraz daha yoğun ve tutuklarlar ilgili duyguları hissettiriyor aslında ikiside lazım ama şuanki duygularım ile öpüşmek diyorum
Kocamsa ileri giderim onun dışında dozunda kalmalı her şey vakti gelince güzel
Herşeyi normal görüyorlar ne haram korkusu kalmış ne de allah korkusu çoğunda
@milliyetçitalebe Yargılamak bize düşmez ama maalesef öyle. Ahiret var, evlilik öncesi ilişki zina olur ben de ondan sakınırım o yüzden eşimden başkası olmaz mantığındayım
Konuyla alakası yok ama boyun kaç cm
@1234567yemezler kaldimi senin gibisi helal olsun 🫶
Ya açıdan dolayı sanırım dik durmuştum ondan fazla uzun çıkmışım o kadar değilim djdhdh iyi günler 🙂🙏🏻 @milliyetçitalebe teşekkür ederim iyi günler 🙂🙏🏻 @Spiederman34
Soruna bir cevabım yok ama benim açımdan, bana hissettirdiğinden dolayı sarılmak bambaşka bir eylem ya. Kişiden bağımsız mutlak olarak sarılma fiili çok hoşuma gidiyor.
Evlenmeden elini bile tutmayacaksın da.. Bu olgunluğa erişmek için 30 olmak lazım biraz.. 20li yaşlar aşka kanıp hata yapmaya müsait.. Beni de Allah korumuş yaşadıklarıma bakınca
Çok zor bir seçim, ikisi de muhteşem bir şey. Boynun arkasından bilekleri birleştirerek sarılmak ve sevgilinin gözlerinin içine bakmak çok daha romantik bence.
Bazen sarılmak öpüşmekten iyi gelir bazen de öpüşmek sarılmaktan iyidir. İçinde olunan duruma bağlı
Birazcık ondan birazcık ondan herşeyin yeri farklı jdjdd
Öpüşmek tabii ki arada bir okşamak ellemek yalamak sevgililerde şart bence
Sarılmaya değecek sevgili kaldımı taşa sarılırım be yine sarılmam
İkisinin ayrılabileceğini hiç düşünmemiştim...
Sarılarak öpüşsek olmaz mı yaa seçemedim ben şimdi
İkisininde yeri ayrıdır ama ben sarılmayı tercih ederim
Öpüşmeyi pek sevmiyorum sarılmayı kalbine yaslanıp o hissi seviyorum
soft seviyorsan sarıl medium seviyorsan öpüş hard seviyorsan ikisi birden
Öpüşmeyi tercih ederim zaten öpüşürken sarılabiliriz de aynı zamanda ajajsjsjsksks
Sıkı sıkı sarılmayı tercih ederim sonra öpsün beni zaten yanağımı uzatırım.
Tek çözüm hepsi. Tercihe mecbur bırakmak değil 🍎💎
İkisinin de yeri ayrı ama sarılmak benim için öncelik.
Bence öpüşmek aşkın ne kadar ateşli olduğunu gösterirken sarılmak aşkın ne kadar iyimser ve güzel gittiğini özetler bence
Önce sarılmak isterim…
Cinsel partner olanlar için ikisi de çok masum bir hareket
sarılmak öpüşme evresi benim için evlenince
öpüşmyi hiç svmiyorum ne kadar saçma yaa
İlk defa öpüşmeyi sevmeyen biri
Evlenene kadar ikisi de olmasın
Sarılmak tabiki de
Sağlık için öpüşmek.
Öpüşmek ama eller organlarda olacak şekilde
Sarılırken göz göze gelip minik opucukler
Sarılırken uzun uzun öpüşmek
Sarılarak öpüşmek
Sarılmayı tercih ederim
Öpüşmek
Belinden kavrayıp öpüşmek diyorum
Sarılarak öpüşmek daha iyi.
Sarılmak ve sarılmak ve dahada sarılmak
Ikiside degil sevismek
Sararken öpüşmek
öpüş öpüş nereye kadar
Hep sarılıp hep öpüşmek
Sarılırken öpüşmek öpüşürken sarılmak 😂
Ben sarılayım o öpsün hjk
Önce sarılıp sonra öpmek..
Sarılırken öpüşmek.
Benim sarılmaya bi merakım var sarılma diyorum.
Sevgiliyle en fazla sarılılır fkjgj
Sarılmak tabiki
Öpüşmek ayrı guzel
Sarılmak isterdim önce..
Önce sarılmak sonra öpüşmek…
Hic sevgilim olmadığı için buna yanıt veremiycem
Sarılırken öpmeyi tercih ediyorum
Sarılmak
İkisi de yapılmalı tabii
Sarılmak ve öpmek ikisi
Öpüşmek
İkisi de aynı anda olsun ❤️