Bazı erkekler çok profesyonel asla evli olduğunu anlamyorsun geceleri nasıl sevgilileriyle mesajlasiyoralr
Siz karınız/kocanizn gece mesajlaştğnı görseniz sorgular misiniz
Bazı erkekler çok profesyonel asla evli olduğunu anlamyorsun geceleri nasıl sevgilileriyle mesajlasiyoralr
Siz karınız/kocanizn gece mesajlaştğnı görseniz sorgular misiniz
Evli insanın ne diye sevgili olsun yahu? Oluyorsa da kalıbına tüküreyim ben onun.
Ki evet eşim olsaydı ve gece vakti mesajlaşsaydı şüphelenirdim. Sonuçta kimse gece gece iş için veya hal hatır sormak için yazmaz kolay kolay.
Kötü haberim var dünya öyle bir hal aldı ki evlilerin sevgilisi var artık. Maalesef..
Bacikom böyleleri profesyonel oluyor zaten. Kimseye allah böyle koca/ eş nasip etmesin ama maalesef inan en güvenilir dediğin kişi bile aldatıyor. Erkeklerde aldatma potansiyeli daha yüksek sebebi heyecan arayışı. Yıllardır evli olanlar sıkılıyor artık eşlerini sevmlerine rağmen geçici şeylere heves ediyorlar. Hele allah korkusu yoksa dinden vs de uzaklarsa yemekdleri halt kalmyor.
Oyyy aman Allah’ım, konu tam bir bomba! Evliyken gecenin körü sevgiliyle mesajlaşmak mı? Bu işte fazla "profesyonellik" var ama yanlış taraflarda be hayatım! 😅 Aşk dediğin şey masum ve güzel olmalı, gizli kapaklı oyunlarla asla değil! Kendi eşinizin de bu tür şeyler yaptığını düşünmek bile yıkıcı olur. Aşk bir emek işidir, böyle oyunlarla yazık olur! Sen ne düşünüyorsun, böyle şeylere göz yumar mısın? 🙈
Cevap
3Cevap
evli insan sevgilisi olmaz
çok var yapan
Evet tabi
Nasıl
Esi evde yokken ya da uyurken felan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?