Hiç bir şey demeden ayrıldı?

4 aya yakındır tanışıyorduk 2 aydırda ilişkimiz vardı. Hakkını yiyemem ilişki yaşamaktan korktugum için başta hep beni alttan aldı ama sonraları ben ona yaklastıkca sıcak baktıkca gözüme batan şeyleri olmaya başladı. Ufak tefek şeylerdi. Tek yapmasını ısrarla istemediğim bişey vardı ben onunla ciddi bi şekilde konuşurken benimle alay eder gibi konuşmaması. Ve son kavgada bunu tekrar yaptı ve büyük bi patlama yasadım. O gün ben ona bi ton şey yazdıgım halde hiç birini umursamadı akşam aradıgımdada sanki hiç bişey olmamıs gibi telefonu gülerek actı ve ben dahada sinirlendim. Eve geçince arıycagını ve O zaman bunları konuşucamızı söyledi. Aramadı. Gece bi kaç kere aradım acmadı. Sabaha kadar gözüme uyku girmedi ve sabah bana dalga geçer gibi günaydıııııın yazdı. Ben daha da sinirlendim. Israrla benim onu uyardıgım seylerden biride buydu zaten ben seninle tartısırken bianda ortadan kaybolma ve hiç bişey olmamıs gibi sakinleşip geri dönme. Konuşmadan hiç bir sorun hallolmaz. Her seferinde bunu yapmazsa birbirimize giriceğimizi sakinleşmeden beni aramaması gerektiğini söyledi. Bu huyundan asla vazgeçmedi. Günaydın yazısını görünce ben dahada sinirlendim ve bu sefer kötü saydırdım agzıma ne geliyorsa. Ve en basında benim için yapamıycagı şey olmayan adamın bana son mesajı günaaaydıııın oldu. 2 haftadır hiç bir yerden haber alamıyorum. Aramaları meşgule bile atmıyo. Mesaj atıyorum hiç birine cevap yok. Engellemiyo bile. Sanki yer yarıldı yerin dibine girdi. Bu insanı çok yıpratan bişey ve sinirlerim bozuluyo. Napıcam bilmiyorum. Kendisi sosyal medya kullanmadıgı için arkadasına yazdım onu merak ettiğimi ve haber alamadıgımı arkadası bile mesajımı dahi acmadı

Hiç bir şey demeden ayrıldı?