Ya da kaldırabiliyorlar mı? Bu tarz ilişkiler genelde kısa sürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
erkekler kendisinden fazla maaş alan bir kadını sizce neden kaldıramıyorlar?

Ya da kaldırabiliyorlar mı? Bu tarz ilişkiler genelde kısa sürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
erkekler kendisinden fazla maaş alan bir kadını sizce neden kaldıramıyorlar?

Hayatı boyunca hiç bir yetkiye maruz kalmayan keza yönetici rolünde yer almamaları birden bire maddi ve ya manevi gücü artınca geçmişte kendinden daha çok yetkiye sahip insanların onu ezmesi ile ortaya çıkan kin ve nefreti yetki aldıktan sonra ondan alt seviyedeki insanları ezeceği malum olduğu için
Bunu sadece kadınlara ait etmek biraz yanlış olur ama yaşadığım ve tecrübe ettiğim şeylere göre kadının maddi durumu erkekten iyi ise kadın erkeği her zaman ezer.
Erkek ilişkide sözünün geçmesini ister keza kadının ondan daha çok para kazanması onu kadına bağlı yapar
Kız arkadaşım var evli özel bir bankanın IT ekibinde 100 bin üzerinde kazanıyor eşi SMM 60 bin alıyor ama parayı konuşmayan aile, araba eşinde sabah onu işe buralı kendi işine öyle gidiyor, hatta arkadaşım kendi ailesine de yardım ediyor. Evlilikte saygı oldu mu para pul bunkar basit detay
Genelleme yapmamak lazım ama bazı erkekler evet erkekliğine yediremiyor ama bazı erkekler de bir şey demiyor bana göre bunun lafı olmaz bence olabilir yani ama çevre açısından herkes konuşur milletin ağzı susmaz.
Cevap
8Cevap
Erkekler neyi kaldırabiliyor ki bana erkeklerin ikili ilişkilerde kaldırabildiği tek bir şey söyle dkkd
benim için sevdiğim kadının ne kadar maaş aldığı önemli değil.
Butun gun aglamiyorlarmi kadinlar bizi *para icin istiyor*, *kadinlar para istiyor* diye. Şimdi oyle kadini bulup mutlumu olmuyorlar? Erkekler ne istedigini bilmiyor!
Benim diyeceği için, onun onaylamadığı bir konuda hemen alacağı için veya istemsiz kompleks kıskançlık oluyor
Erkekligne hakaret gbı algiliyoar.
Erkekler ya evi onlar bakacak gecindirecek kadn da ona muhtaç evde calismayp onun arkasını toplayacak istiolar
Erkekler hiç bişeyi kaldıramıyolar ki zaten.
Egolarına yediremiyorlar. Sözde erkekliklerini öyle kanıtlıyorlar🥸
Ataerkil toplumun sonuçları bütün bu anlamsız tepkiler. 💅🏻
Kardeşim erkekler değil kadınlar kaldıramıyor, kadınlar bunu sorun yapıyor aslında.
Bilmem ama geri zihniyet
kac öyle erkek gördün sen
Gereksiz ego işte
Bu saçma sapan şeylere kulak asmayın
Yok öyle bir şey ya
Kompleks
Kompleks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?