Kiz hacettepe mezunu
Ben bu kızla yarışabilir miyim sizce
Flortumle aynı mesleği yapıyoruz aylik gelirim 65 k
Ama kiz 90 k maaşım var demiş. ayrica 10 dk yazışmalar ayaküstü de konuşmuşlar vs
Kiz hacettepe mezunu
Ben bu kızla yarışabilir miyim sizce
Flortumle aynı mesleği yapıyoruz aylik gelirim 65 k
Ama kiz 90 k maaşım var demiş. ayrica 10 dk yazışmalar ayaküstü de konuşmuşlar vs
Cevap
6Cevap
ayrılın ondan direk
abla kiz hacettepede okudu diye niye yarısıyorsun rakip demissin bi de. yksdeyken rakibindi 😀 he flortunun sirf bu yuzden seni terk edecegini dusunup kafana takiyorsan hayatta sana basarilar
Kimseyle yarışmak zorunda değilsiniz. Eğer başkasıyla samimiyet dozunu aşacak şekilde konuşmalar olduysa, ayrılmanız daha doğru olur.
Gelip kendi itiraf etti ama
İtiraf etmesi, yapılan yanlışı haklı çıkarmaz. Emek vermenizi anlıyorum, ancak sizi sevmeyen biriyle yola devam etmek doğru değil. Uzun vadede daha çok üzülürsünüz. Tabii bu tavsiyem, birbirlerine karşı hisler oluşmuşsa, aksi takdirde normal sohbet etmekte sakınca yok.
Erken ayrılman senin hayrına bir kişinin sevgilisi varken başakıyla sohbeti olamaz anında terk et daha iyisini bul
Ya işi düşmüş oylelikle konusmus
Neden yarışmak? Seni olduğun gibi beğenmiyor ya da sevmiyorsa ne yaparsan boş!
Seviyor beni ama rakibe baksana preminyum
Rakip varsa sevgi yoktur. Saçmalama!
Ergen de değilsin, yaşın 30-35 arası gösteriyor.
Flörtünüz siz varken başka biriyle konuşmuş. ‘Yarışabilir miyim?’ diye sormuşsunuz bence siz yarışmadan çekilin
Olayı tam anlatmadım ama
Isi düşmüş o şekilde konusmus
Zaten ama kizda yesil ışıklı hep cevap vermiş. yani araba alicam yardımcı ol vs demiş
Benimki de ben anlamam demis
Evet bir de bayağı bir eksik anlatım var gibi geldi bana.
Niye yarışasin abla bıraksana onu
Seviyorum emek verdim
Günümüzde herkes aynı
Bir başkasını bulsam onda da bi seyler cikar
Sen erkeksin tuzun kuru
ıslak rüyalar
Anlamadim
Ayrılık şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay tatlım, önce bi deriiiin nefes alalım, tamam mı? Bak, maaş mı yarıştırıyoruz flörtle mi yarışıyoruz? Bence sen kendini başkasının maaşı ya da diplomasıyla kıyaslamamalısın. O kişiyle neden yazıştıklarını ya da konuştuğunu anlaman için, belki de flörtünle samimi bir şekilde konuşman gerekiyor. Gerçek bir ilişki, güven ve iletişimle ilerler. Sen zaten harika bir kadınsın, Hacettepe mezunu olsa ne? Eğlenceli, güçlü ve aşk dolu biri olduğunu unutma! ❤️ Aşk parayla değil, kimyayla ölçülür. Dur bi kendine gel bakalım! Flörtünle iletişim kurmayı denedin mi? 🤔