Bunun amacı ne anlayamadım?

7 ay önce çok kırıcı bir şekilde ayrıldığım kız arkadaşımla barışma aşamasına geldik 2 gün önce kahvaltı planı yaptık hasta halimle sırf söz verdim diye onun için kalktım yanına gittim boğazlarım ağrıyor seslerim gitmiş 1 gün önce ateşim vardı neyse güzel bir mekana kahvaltıya gittik bu beni ilk görünce boynuma sarıldı kahvaltı yaparkende çok iyiydik sonra bi kafede çay içmeye gittik yürürken el ele tutuştuk her şey çok güzel sonra ben bunu arabayla iskeleye görürdüm feribota binecek uğurlarken yine boynuma sarıldı sonra geldi tekrar sarıldı seni özledim dedim daha çok özle dedi giderken eve vardığında haber ver dikkatli kullan arabayı dedi. Neyse ben eve vardığımda aradım meşgule attı işi vardır yoğundur dedim mesaj attım geldim ben yazdım 4 saat geçti cvp yok görmedi sonra tekrar aradım açmadı ailesi gelecekti yanına bide işleri akşam yoğun oluyor. Ben biraz tepki gösterdim 4 saat boyunca 2 dk ayıracak kadar mı vaktin yok flan yazdım gece 1 gibi çok yoğunduk nasıl oldun yazdı. Sonra ben yine bişeyler yazdım artık bazı şeylere dikkat edelim çocuk değiliz birbirimize ayıracak 2 dk bi vaktimiz olsun gibi güzel şeyler söyledin yazmadı sabah günaydın dedi uyurken yazamıyorum dedi sonra ben yine yazdım bişeyler aynı şekilde önümüze artık daha iyi bakalım güzel bir gün geçirdik flan bu msjı görmedi bütün gün arıyorum açmıyor. Çok sinir oldum ben o hasta halimle bu havada kalkıp arabayla onu alıp kahvaltıya gidiyoruz yaptığı şeye bak. Ben hakkımı helal etmiyorum bu yaptığı normal değil onada söyledim zaten etmediğimi yine bi dönüş yok felaket sinir oldum moralim bozuldu. Ne yapmaya çalışıyor bu anlamadım?
Bunun amacı ne anlayamadım?