Hani hayatında ikinci şansa yer yoktu?

Arkadaşlar günaydın güne okdr mutsuz giriyorum ki bna bunu yaşatanları Allah'a havale ediyorum nişanlıydım 3ay önce nişanım atıldı atılma sebebi kıralık ayrı ev istediğim için aslında hakkım olan şeyi istedim ama anlayana işe nişan olmuycak sebepten atıldı ve nişanlım daha önce evlenmiş ayrılmış biri bn hata yaptığımı sanıp bir çok kez denedım konuşmaya anlaşıp barışmak için nişanlım olcak herif bna hayatında ikinci şansa yer olmadıgını söyledi pki dedım Çünki çok yorulmuş tüm seni duymak istemeyen biri için çok çaba sarf ettım onun evlılıgının bitme sebebi karısı aldatmış ve 1aylık evli iken bu kişi bu sebepten yaralı olduğu için bn onun yokluğuna bıle ihanet etmedım dün gece de ne giriyim eski karısınla tkıpleşiyor bu sefer cidden aşırı sinirlemdım ne annesi kaldı ne de kendi çünkü bnmle oynadı madem onu seviyorsun bnle nıye nişan yaptın neyse bu gece bni aradı dün gece açmadım annemi aradım bni yüzsüz bir şekılde şikayet ettı ve hayla yuzsızlugune hayranım şoktayım hayatım boyunca unutmuycagım tranv a bıraktı bnde...

Hani hayatında ikinci şansa yer yoktu?