Herkes çok çekici ve Seksi olduğumu söyler özellikle dudaklarıma bayılıyorlar. Gel beni öp diyormuş dudaklarım öyle diyor herkes. Biri bir konuya başlarken ilk dudaklarımdan bahsediyor. Çok sıkıldım artık niye aşık olmak için yaklaşmıyorlar hep cinsel beklentileri oluyor nefret ediyorum. Seksi olmak anca ya*şak insan topluyor etrafına
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şu açıdan dezavantaj olabilir. Dediğin gibi çoğu erkek cinsellik düşüncesi ile yaklaşır sana. Bu yüzden seni sahte vaatlerle kandırmaya uğraşan eksik olmaz. Şunu da belirteyim ki mutlaka bunu birkaç başaran çıkar. Bu yüzden cinselliği asla yaşamayacağını belirtmelisin. Yaşamak istesen bile istemediğine inandırmalısın karşındakini ki o da bunu kabullensin. Eğer bu durumda da sana olan ilgisi aynı devam ediyorsa demek ki onun niyeti kötü değildir. İşte bu yolla erkekler seni değil, sen erkekleri kandırabilir ve seçilen değil seçen olabilirsin.
034 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru anlattın çok teşekkür ederim yazdıkların birebir oldu ve ben reddedince uzaklaştılar yani art niyetlilermiş
Soran+1 yılEvet bayağı işe yarıyor :)
Soran+1 yılYa yorumlar çok canımı sıktı valla öyle biri olmadığım halde saçma sapan şeyler yazıyorlar açık açık yazdım diye suç benim oldu. Kaçarsa kaçsın bunlar gibi olcaksa hiç olmasın daha :/
- +1 yıl
Aldırma sen bunlara. Konu sexapellik olduğu için senin asıl aradığının başka leyler olduğunu düşünen çok af edersin abaza erkekleri yazdığı mantıksız ve beyinsizce yorumlar işte. Bu adamlar senin gerçekte karşına çıkanlardan farklı değil aslında. Burası sanal olduğu ve görüşme olmadığı için içlerindeki çakallık sözlerine vuruyor ama gerçekte seni kandırıp duygusal adam numarası yapmak için kuzu gibi davranıyorlar. Maalesef durum bu. Takma kafanı, muhatap bile olma hiç. Havlasın havlasın dursunlar.
Soran+1 yılŞükür ki öyle bir amacım olmadığı için içimde rahat vicdanım da sadece gülüyorum onlara ne diyeyim ön yargı böyle bir şey demek ki :)
Soran+1 yılEvet sorduğuma bin pişmanım aslında demek istediğim seks olmadan aşk olmuyor mu yani niye kimde duygusal yaklaşmıyor anlamındaydı benim hatam sanırım soru şeklim berbar
- +1 yıl
Soru şeklinde bir hata yok. Provokatif bir durum da yok. Buradaki çoğu kişinin amacı cinsellik yaşayacağı arkadaş bulmak. Bu tarz yorumlar seni ürkütmesin. Sek olmadan aşk tabii ki oluyor. Zaten aşksız seks olmaz. Duygu olmayınca ne anlamı var ki. Bizler robot değiliz. Bakma sen milletin dediklerine. Doğru düşünüyorsun ve sakın değişme. Kendini kullandırtma kimseye.
Soran+1 yılAsla kendimi kullandırtmak gibi bir yanlışa düşmem Allah şaşırtmasın gerçekten inanılmaz iyim şu an da çok iyi geldi sözlerin ne kadar iğrenç insanlar varmış meğersem bunu çok iyi kanıtladı bazıları
Soran+1 yılEvet Allah saçma sapan şeyler yapacak kadar cinsel açlığa düşürmesin kimseyi kuduruyor yoksa bunlar yani uzak tutsun bizden
Soran+1 yılHarika bir sözmüş hala duygulara önem veren insanların olması güzel bir de sanki dinden uzaklaştıkça biraz daha çirkinleşiyor insanlar sanki yani biraz daha günaha meyilli oluyorlar
- +1 yıl
Günah kavramına nasıl baktığına bağlı. Fanatik bir şekilde bir şeye bağlanmak da güzel değil. Dindarım dite geçinenleri de görüyoruz. Önemli olan insan olmak. Ben bir insanı ateist ya da dindar olarak ayırmam ve ona göre değerlendirmem. Yaptıkları ve düşündüklerine göre değerlendiririm.
Soran+1 yılKendim için demedim ben de aşırı dindar değilim ama yani herkesin bir kusuru var illa ki kimse dört dörtlük değil. Körü körüne bağlı olmak bişeye zaten köreltir insanı.
Soran+1 yılEvet çok akıl karıştırıcı olabiliyor bazen :) Biliyor musun sırf sorularım da böyle insanlar görmemek için futbolla ilgili sorular soruyorum futbol aşığım bu tarz konuşmalardan uzak kalmayı tercih ediyorum :)
Soran+1 yılEvet artık böyle durumlarda nasıl davranmam gerektiğini biliyorum iyi oldu iyii :))
Soran+1 yıl:)) Teşekkür ederim anlayışın için :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılBen düşünceni çok beğendiğim için seçtim :)
Soran+1 yılRica ederim ne demek:))
Soran+1 yılÇok sağol inşallah :))
Soran+1 yılAminn :))
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dış görünüşünün çevrence beğenilir olması senin için bir avantaj..
Bu avantajı kullan ve kimlerin nasıl yaklaşması gerektiğinin kurallarını sen koy.
Böylelikle seni sevmek isteyen ile arzulayan arasında farkı rahatça görürsün.
Hepsi senin elinde..011 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim içim rahatladı şimdi
Soran+1 yılHaklısın bazı şeyleri görmezden gelmek gerekiyor
Soran+1 yılNasip olursa bir tek ileride eşime karşı kullanmak istiyorum diğerli pek umrumda olmuyor yani işte sadece itici geliyorlar
Soran+1 yılEvet ama inşa güvenipte daha fazlasını yapamıyor ben korkuyorum açıkçası erkeklerden ne bileyim ya giderse
- +1 yıl
Fazlasını yapmak için o insanın sevgisinden, saygısından emin olman gerekir.. İlişkinizin yıllanması gerekir.. Bu yüzden insanları tanımaktan bahsettim.. İstediğin erkekle bir gecelik ilişkiyi her zaman yaşayabilirsin bu işin basit yönü.. Asıl iş sevdiğin insan için kendini saklamak ve ona aşkını görmek.. Sexapalite bir gecelik ilişkiler için ilk aşamada sadece bir araç olurken, gerçek aşkın için amaç olmalı.
Soran+1 yılSevdiğim ve beni gerçekten seven için bekledim ve beklemeye devam edicem çok teşekkür ederim ön yargılı davranmadığınız için ayrıca teşekkür ederim
Soran+1 yıl:)) rica ederim... :)
Seksi olmak iyidir aslında :/
Rica etsem, ''Bence'' mi okurmusunuz? www.kizlarsoruyor.com/.../a12920-elif-safak-kitaplarindan-insanin-icine-dokunan-10-alinti00 Yorumla
albeni olması dez avantaj.
gözüne sokmadigin sürece01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bence büyük avantaj.. Ama bana göre gerçek sexapel fiziksel değil ruhsal olandır.. yani bakış, konuşma tarzı, ses tonu, yürüyüş şekli filan. Fiziği ne kadar çekici olursa olsun diğerleri yoksa zaten seksi değildir benim için.
00 Yorumla
+1 yıl:D bende öyle cınsellını one cıkaran kızları hıc sevmem öyle talep görmeyi sevmıosan sorun yok öyle yaklasmıyanlarda olur :D bol şans ne diyim :D
013 Yorumla
Soran+1 yılKusasım geliyor biri sexisin deyince.
- +1 yıl
:D banada hep tatlısın dıolar hıc kusasım gelmıo gerçi sana yaklasım objesellestırıolar senı bence pek makyaj yapma hatta hıc makyaj yapma bende makyaj sevmem zaten pek :D cidden dogal guzeller daha cok hosuma gıdıo ama cogu erkek kadınsaları böle kırmızı ruj bılmem sexapalite falan daha cok sever :D
Soran+1 yılMakyaj fazla yapan biri değilim zaten
- +1 yıl
ya nekadar guzel olabılırkı dudakların en fazla opmek ısterler bu ıste sende sana buyuzden yaklasanlara yuz verme mıllet guzel olan yeırnı one cıkarır sen tam tersını yap ıste bende hıc sevmem adamın bı gozu var mavı yok gozumde gozum amaney gozum ababaney gozum cok guzel :D asdsa napim ya alla alla yok kızlar hasta erkekler bıle hasta :D asdasd
Soran+1 yılBen de artık kendimde nefret etmeye başladım onlar sayesinde istemiyorum mal mal insanlar biriyle bişey yaşamadım gorucu usulu evlencem ben o zaman böyle insanlar olmaz belki :D
- +1 yıl
güzel bir kızın ilişki yasamadına ınanmak zor aslında :D karsıma öyle bırı cıksa ıyı olur :D asdas
- +1 yıl
gercı ben seksi bir guzellık deılde tatlı bı guzellıgı tercıh ederım daha cook böle sevesım gelsın daha duygusal bakıorum :D
Soran+1 yılZihniyet meselesi aslında bazıları bunu çağdaş karşılamıyor ama nasıl güveneyim bir erkeğe Allah aşkına. Diyelim bişeyler yaşandı sonra bırakıp gitti ne halt yicem ilerde sevgilimin ya da eşimin yuzune nasıl bakıcam valla vicdan azabında olurum soru yazış şeklime bakma hiç ilgim olmaz
- +1 yıl
ya bişiler yasamada ılıskın olabılır bak benımde 4 senelık ılıskım oldu ama cınsel anlamda bısıler yasamadık ıllakı optum sarıldım vesayre ama cınsellık olmadı es bulurkende sıkıntı yasamaz :D ya bende nekadar ozgur dusuncelı bı adam olsamda sadece evlencegım kadının ılıskıye gırmemıs olmasını tercıh ederım cinsel anlamı kastedıorum , ıllakı cocukluk askları lıse ılıskısı falan olabılır :D
Soran+1 yılİşte ben de öyle hiç ilişkiye girmemiş bir kız olarak kalmak istiyorum kim ne derse dersin benim goruşum bu
- +1 yıl
aferim l*n :D her erkegıde tersleme ama ne okuosun merak ettım :D
Soran+1 yılSöylemem şimdi bir de onu eleştirirler :D
- +1 yıl
kim elestrıcek ya :D ay sende eleştırelım nolcak senın takıntın objelestırılmek deılmı :D meslegınle ne alakası var genel olrak böle bı sorunmu var yoksa :D
+1 yılHem bu durumdan hoşlanmadığını söylüyorsun hemde dudaklarını yağlandıra ballarında anlatıyorsun, yanlış kategori seçmişsin Aşk İlişkileri değil, Nasılım kategorisinde sormalıydın.
11 Yorumla
Soran+1 yılResim atcak kadar düşmedim milletin böyle yorumlamasına ayar oluyorum
+1 yılSeksi kız anca yavşak insan toplar etrafına...
Eee istediğiniz de bu ya zaten...
Eli ayağı düzgün, gözü dışarda olmayan erkeği sevmez kızlar...03 Yorumla
Soran+1 yılBen tam tersiyim işte bu yüzden sadece hayatım boyunca 2 sevgilim oldu biri lise de biri üni de
- +1 yıl
Azıcık ön yargı oluşturabiliyor bu görünüş... Kız alımlıysa, normal bir erkek bile "bu kız bana bakmaz" deyip çekiliyor... O kıza yazan da aşırı özgüvenli yavşak tipler oluyor...
Soran+1 yılİşte o son dediğin çok oluyor millet sanıyor ki ben istiyorum ama öyle değil ama bu beni çok uzuyor beni tanısalar asla böyle düşünmezlerdi eminim
+1 yıltabiki avantaj avrupada olsa her kadın bundan mutluluk duyar seksi olabilmek bir kadın için zirvedir ama türkiyede sanki kötüymüş gibi algılanıyor nedense.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılsorma aynı dert bende de var, şaka şaka abazayım ben
31 Yorumla- +1 yıl
Hhaahha
+1 yılvalla sen ne olursan ol insanlar düşünmek istedikleri gibi düşünüyorlar görüyorlar zaten.. o yüzden takma fazla kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen direkt uzaklaşıyorum öyle insanlar bir de hiç kimseyle munasebetim olmadı o anlamda o yüzde daha çok rahatsız oluyorum
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. ben sexapallik in ne demek olduğunu bilmiyordum ama. sağol. bundan sonra sexapallik ne demek biliyorum.
10 YorumlaBazı kadınlar çekicidir. İlk önce cinsellik gelir erkeklere...
Tersle geç.01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum direkt basıyorum tekmeyi
+1 yılHa şunu bileydin kendini düzelt diyecem ancak rol yapma yani aşık olacak adama yazık geçmiş olsun ne diyim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki anlayamadım
- +1 yıl
Senin gibi kızlar bir çok şeyi yapmış kızlar oluyor siz aşık olmayı hak etmiyosunuz
Rol yapma kendin gibi olmaya devam et diyorum yani iyi bir adam bulunca elime erkek eli değmedi yalanına girme ;)
Soran+1 yılİstediğini düşünebilirsin ama şu an sadece günah alıyorsun benim öpüşmüşlüğüm bile yok kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim senin gibiler vardı beni tanıyınca çok pişman oldu bu sözler için yine goruş yapmışsın sağol
- +1 yıl
Rica ederim bende kimseyle öpüşmedim sevdim yani bilemiyorum çok rol yapan var kimseye güvenemiycem sağlam kazık yedim ancak kimseye yapmam.
+1 yılAynen bence dezavantaj erkekler seksi kızlarla yatağa atmak için ilgilenirle genelde ciddi düşünmezler bol sans ;)
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi bir kadınla sevgili olabilmek bir erkek için çok zor.
çekici kadınları elde tutabilmek zaman ve emek ister.
bu durumda kezbanlar daha makul görünüyor.00 Yorumla
+1 yılElbet seni sen olduğun için biri de çıkar karşına ama sana tavsiyem dudaklarına birşey sürme önplana çıkartacak makyajlar yapma
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim makyajı özel günler yani düğün davet vs. dışın da kullanmıyorum
- +1 yıl
En iyisi doğallıktan yana olmak
Soran+1 yılEvet bence de...
- +1 yıl
Özelden ulaşır misin nana
Soran+1 yılKardeşim işine bak hadi
- +1 yıl
Korkma sarkacak değiliz birşey soruda konuscaz işim sensin bacı ayak yapma hadi ikile kes sesini
- +1 yıl
Hem her halti ye h3mde ayak yap namuslu pozlarına bürün yok ya sen ve senin gibilerin altından neler cikiyo bizzat şahit oluyorum yorma o kuş beyinli kafani yalandan burada ayak yapma l*n millete göster ama elletme zihniyetindesin sen ve senin gibiler gerizekali embesil hadi ikile
Soran+1 yılSeviyesiz konuşmalar tarzım olmadığından sana eşlik edemicem iyi günler
- +1 yıl
Sen benim ne boksun ki seviyeme çıkabilirsin söz edebiyat insanlık fukarası cahil sen benm tirnagim sictigim b*k olamazsın sen hicbir sekilde kale alınacak biri degilsin yazık sana vakit ayiripta 2 günle. kurdum döll ve zaman israfisin hadi bak işine kafani kopartır köpeklere atarım yazık olur sana gerzek. embesil mal kari
+1 yılkadınına göre değişir ama sanırım sen bunu kendi menfatin için kullanıyorsun ve bu ebnce senin sorunun bizim değil
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnyargılısın ve ilgilenmiyorsa hiç yazmak için zahmet etmeseydin keşke çünkü umrumda olmaması benim de umrumda değil
- +1 yıl
önayrgılı olmakla suçlayamazsın beni sadece ben senin kafandan geçenleri biliyorum ve ona göre yazıyorum ama sen gösrerdiğin kadarını biliyorsun ve anlamıyorsun çekil lütfen
Soran+1 yılÇok komiksin kimse kimsenin aklından geçenleri bilemez. Ve senin "Aklından geçenleri biliyorum" demen bile bir ön yargı göstergesi akıldan geçenleri yalnız Allah bilebilir şimdi bu benim sorum sen çekil istersen
- +1 yıl
tamam gidiyorum...
Avantaj olur merak etme aşık olanıda bekle onada sıra gelirr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılduduşları paylaşsana bakalım denildiği kadar var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa boş ver buyle insanları onlar aptal ben olsam direk Şeyini yerim ağzıma Boşal derım dudaklar en sonra ;)))
00 Yorumlabayılırım çekici hatunlara. aşk diye bir şey yok seviş gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDudaklarin guzel diye seks mi yapacaklar senle. Pek inandirici degil. sallamissin kuyrugunu yoksa kim ne yapacak sana
14 Yorumla
Soran+1 yılAksine tavrımı belli ediyorum ama bazı insanlar bir şekilde menfaat ister
Cevap sahibi+1 yılseks bir dudaklami oluyor dusuncen yanlis ya da seni abrtiyolar yani
Soran+1 yılGenel yorum aslında ama ben sevmediğim için belki çok rahatsız ediyor ya da çok cinsel açlığa duşmuş gereksizlerin abartması olabilir
Cevap sahibi+1 yılBilmem valla gormeden bisey diyemem
+1 yılçünki iyi insanlar korkar öyle insanlardan çekinirler
00 Yorumla
+1 yılçözmüşsün olayı işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef geç anladım biraz
+1 yılDezavatajlarını çok gördüm.
00 YorumlaKendi hislerine göre dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılresim resim resim? :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAl işte her yerdesiniz
Cevap sahibi+1 yılben hemcinslerimin yerine yazdım yoksa çok da skmde senin dudakların
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılher şeyin fazlası zarar
10 Yorumla Bir yerde avantaj bir yerde başa bela...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. sende haklısın zor isler
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede güzel olmak suç
00 YorumlaDudaklarını kullanmayı öğren
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSimdiki asklar back arasinda
00 Yorumla
+1 yılSeksisin
00 YorumlaYerine gore
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz