Hoşlandığım çocuk aramıştı konuştuk sonra dedim ki , duş alıp sigara almaya cikicam, gece gece otur çıkma dedi ben getiriri m istersen dedi kapıdan al , hayir ben kendim alirim dedim evin karşısında makineden alcam ne var dedim, tamam dedi yarım saat sonra aradı yine bende makyaj yapıyordum gece saat 1 de ne makyaj yapıyorsun sen daha gitmedinmi kac satir git hemen al eve dön dedi, kime gostercen kendini makineye mi dedi , evet maikenye dedim , lütfen sigarayı al ve disarda durma hemen eve toplan , sabah işteyim bende uyuyorum , ama rica ediyorum senden hemen eve toplan diyor neden?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çocuk haklı. Bi sigara alcam demişsin, neyin makyajı bu?
Engelini kaldırıp onu kendime aşık edicem
Diğer cevaplarına bakılırsa çocuğun amacı belli zaten. Zor yani.
Niye zor olsun bana karşı bir çekim hissediyor madem
Muhtemelen sadece çekim hissediyordur. Erkek milleti. Sevgili olmak başka, aşık olmak başka, arzulamak başka.
Cinselliği kes bakalım ne kadar kalacak hayatında.
Cinselik olmadı öpüşme ve sevisme sadece
Olsun yavrucum, o da cinsellik sayılır. İlla tam olması gerekmiyor. Bunlar ne yaşasam kârdır diye de bakıyorlar bazen.
Simdi kaldırdım engeli istek attım 😄
Gelişmelerden haberdar et, merak ederiz.😂😂
Tamam daha ses yok
Daha öncede engellemiştim onu bu ikinci defa oldu 1 ay tutuyorum engeli hep sonra kaldiriyom sence ne düşünmüştür böyle yaptım için
İkinci kez aynı sürede engeli kaldırdığına göre ciddiye aldığını sanmıyorum bu durumu. Whatsapp engeli mi bu? Engelliyken farklı bir kanaldan falan ulaşmaya çalışmadı mı sana hiç?
Hiç çalışmadı bazen gönderme yaptı sanki tiktok tekrar paylasimlarinda
Facebook
Yani bence hoşlanan adam dağı taşı geçer, bir yolunu bulup ulaşır ya. Hiç güven vermedi bana bu tip.
Daha kabul etmedi isteğimi bu defa bırak ya kendini ne zannediyor buda
Bence de boş ver gitsin.
Eski oocam yazdi
Haydaaa 😂😂
Günaydın ne guluyon kız 😄
Biz burada sevgili mi değil mi tartışırken bir de eski koca çıktı ortaya. Daha da mı gülmeyelim.😂😂
Bu çocuğa yazdım nbr yakisikli cevap vermedi çünkü profilimdeki ilişkim var yazıyor gercek sandı galiba ondan yazmıyor dedim ki niye cevap vermiyon lan gtnmu kalkti
O seni engellerken sende ilişkisi var yazmıyor muydu zaten, yoksa yeni mi yaptın?
O beni engelemedi hiç ben engelledim ve 3 gün önce ilişkim var yaptım ben ve dün istek atim ona az önce engellemiş beni simdi o
Onunla dalga geçtiğini düşünmüş, zoruna gitmiştir. İyi olmuş egosu zedelensin biraz.
Sence engeli kaldırır mı şu an ilişkim var zanediyor evet iyi oldu mesajlarımı umursamiyordu egosunu bitirdim onun dalga geçer gibi sanki sen değil ama ben senle kafa buluyorum gibi olmuş dimi 😄😄
Evet evet bence tam olarak öyle olmuş. Engeli kaldırır mı yakın zamanda emin değilim ya. Ama erkek sonuçta belli olmaz.
Ona başka bir sosyal hesabına yazmak istiyorum bu mesajı oku , Simdi fark ettim, benim profilde ilişkim var yazıyor, o yüzdenmi cevap yazmadın da engelledin , eğer sebep oysa , ilişkim falan yok , niye öyle yaptığımı da söylerim anlatırım, ama sebep o değilse konuşmak istemediğin için engelediysen ok sorun yok ozaman , ama sebep oysa öyle birsey yok haberin olsun yazarsın cevap... bb , sence bunu ona yazayım mı?
Bence peşin peşin bu kadar açıklama yapma. İyice havaya girmesin. Şey diyebilirsin sanki, beni arar mısın konuşacaklarım var. Ararsa da normal nasılsın falan diye sohbete girersin. Sana ulaşamadım görüşelim mi dersin. İlişkisi var konusunu açarsa, yok öyle bir şey ya çok yazan eden oluyor o yüzden yaptım diye geçiştirirsin. Yani hem çok da umursamıyormuş gibi hem de hafiften ilgin varmış gibi olur. Ne dersin bu fikre? Sen hoşlanıyo musun bu adamdan bu arada yoksa hırs mı yaptın merak ettim.😃
Benin duygularımın anasını sktiler kanka artık kime ne hissediyorum bilmiyorum bir hissim yok hoşlandığım olabilir
Olsun, o da bir şeydir.😂😂
Makineyi bile kıskanmış
Bahar Auuuuvvvvv
Ne kudurdun kız yine ne istiyonuz bendennn
Kızım senin brandani muşambani yırtarım
Gel kim kimi yırtıyor görelim slak
Uzak dur bu adamdan
Niye
Oda senden hoslaniyor
Ama hiç günaydın nasılsın falan demiyor hergun
Dememesi swvmedigi anlamna gelmez ki rahatsız etmek istemiyordrur
İnsan bütün gün iletişim kurmak istemezmi hoslandigi kadinla
Dedim ya rahatsız etmek istemiyor bi kaç gün sen yaz gunaydin diye sonra acilir
Rahatsız etmek istemiyor ama görüşürken sevismesini biliyor o nasıl olacak
Heee ozman fb olmussun
O ne la
f*ck bady
Seks arkadaşı yani
Asla olmam ben neyim bide gorustumuzde ona anlattım, annem ilk eşimin annesiyle hala konuşuyor arkadaşlar dedim e sen şimdi bu saatten sonra evlenince ne bekliyon olsun dedi , ne demek istediğini anlamadım?
Artık anladin mi
Sevgilin gibi davranıyor 😀
Ama hiç günaydın nasılsın falan demiyor hergun
Yokluktan
Tek kale devam ke