Sözlüm nişandan vazgeçmemi istiyor ne yapmalıyım?

Şimdi Birbirimize olan Sevgi konusunda güven konusunda sadakat konusunda hiç bir sorunumuz yok. uzakta olmamıza rağmen 2.5 saat süren yola gidip geliyor toplam 5 saatlik yol geliyor 1 saat görebilmek için. Yakın zamanda söz yaptık. Ben ayrı ayrı istiyordum ev küçük diye o ikisini bir. sevdiğim çocuk ailesinden hiç bir maddi destek almıyor annem 5 bilezik istedi 100 gr onu yaptı hatta bana verdi ona daha çok güvenmem için. Ailesi çünkü maddi manada pek destekli çıkmayınca anneme bütün herşeyi ben yapacağım dedi. kendisi işinde gücünde birisi ama aylardır doğru düzgün para biriktiremedi benim maddi zararlarim oldu onu da ödedi benim babam olmadığı için. Yani sadece bir çay içmek için işten çıkıp 2.5 saat yol geliyor. Her şekilde beni dinliyor her şekilde benim ile konuşuyor. Namazında niyazında. Annem nişan yapmayın masraf etmeyin diyor ama ben arkadaşlarıma aa bir nişan bile yapmadı desinler istemiyorum ama sözlüm bukadar fedakarlık yaparken hâlâ ondan bir şey istemek doğru mu bilmiyorum bizde bütün herşeyi erkek tarafı alıyor. 1 hafta önce çamaşır makinesi bozuldu 3 abim 1 ablam var çalışan onlar makina için destek çıkmadı ben çok üzülünce oda sinirlendi nasil kardeşlerin var hepsi 5 bin verse alırsınız vs dedi sonra makineyi ben aldım üzüldüğü mü görünce hem yarım altın verdi hemde morali bozuldu.6 aydır 1 kuruş biriktiremiyorum birşeyler çıkıyor kendine kıyafet almaktan vs vazgeç para birikmiyor dedi. nişandan vazgeçmeni istiyorum dedi yoksa biz yaza flan evlenemeyiz. Bende ona kızdım bağırdım şu an konuşmuyorum. Sizce terketmeli miyim? Bana dedi sana evlenme teklifi ettiğim yüzüğe kimse aa nekadar güzel demediği için üstüne 5 bin daha koyup başka yüzük aldırdın insanlar ne der diye yaşıyorsun diyip yüzüme vuruyor yaptıkları mı şimdi ne yapacağım bilmiyorum o çok yoruldu maddi manada
Sözlüm nişandan vazgeçmemi istiyor ne yapmalıyım?