Flörtüm rahat bir ilişki ben ise romantik bir ilişki istiyorum nasıl yürütebiliriz (ve daha fazlası)?

Flörtüm 2 yıldır tanıdığım ve beni sevdiğine inandığım birisi bu 2 yılın 1 yılında hayatımdan kayboldu ve bana 2 hafta önce döndü hayatını değiştirip düzene sokmaya çalışmış az buçak başarmış 1 hafta boyunca benimle konuştu hala benimle ilgili önemli şeyleri hatırlıyor gibi sonradan bana çıkma teklif edip yanıma geliceğini söyledi böyle flört olduk şu an uzaktan bir ilişkideyiz onunla telefonda konuşarak beraber oyun oynayarak yakınlaşmaya çalışıyorum çoğu zaman benle zaman geçirirken ruhsuz gibi sesi çıkıyor (işten sonra yorgun olmasına veriyorum yorgunken kafasını çalıştıramıyor) komik davranıyor ve kafa tipi olarak çok rahat birisi 2 gün önce bunun kavgasını ettik oturup ne tür bir şey istediğimizi konuştuk bana her ilişkinin intrgram tumblr pinterest ilişkisi gibi olamicağını ve onun tercihi birbirimize hem yoldaş hem arkadaş hem sevgili olabilceğimiz rahat eğlenceli bir ilişki tipi istediğini söyledi ben ise romantik giden minik süprizler jestler yapılan iltifat edilen ilgisi baya verilen bir ilişki istemiştim konuşmanın sonunda şuna vardık kendisi zaten romantik biriydi hoşlanıyordum da laflarından tut söylediği şarkılardan ve eninde sonunda ilişki ilerledikçe gelip bana jestler yapıcaktı. kendisi çalışıyor bazen sabah 9 akşam 7.5 arası bazen ise öğlen 12 akşam 10 arası eve gelirken yorgun oluyor gün içindede bana ilgi veremiyor (beni üzüyor tabii üniversite ile uğraşmak dışında çoğu zamanım boş geçiyor ve onu özlüyorum) onu durmadan darlıyorum iş saatinde telefona bakamıyor ve katı bir patronu var kısa cevaplar veriyor attığım her şeye bakamıyor bu durumda anlarım onu iş saati bittikten sonra eve gelincede durum aynı geç cevap veriyor versede kısa cevaplar oluyor üstünü giyip yemek yapıp yemesi sürüyor ben ise onu bekliyorum bu yaptığı iş zamanındada bana yazamıyor. bende ilişkide hem rahat olmak hem ilgisini almak isterdim tabii ama o fazlasıyla rahat belki ilişki yeni diye paranoyak oldum ve onu kaybetmek istemiyorum ya da bu işte bir şey var ilişkilerde kötü olduğum içinde sağlıklı bir hareket yapıp düşünemiyorum ilgisini çok istiyorum ama hep meşgul olduğunuda biliyorum arkadaşlarım "seven insan hep zaman ayırır" diyor ama günlük hayatı nasıl geçiyor ne tür zorluklar yaşıyor tam bilmediğim için harekette etmek istemiyorum sanki hayatımda hiç yokmuş gibi geçiyor günlerim bu durumda ne yapabilirim?

Flörtüm rahat bir ilişki ben ise romantik bir ilişki istiyorum nasıl yürütebiliriz (ve daha fazlası)?