1) geçmişi hakkında yalan söylemesi red flagdir. size geçmişte uzun bi ilişkisi olmuş ve nişan atmış bi kızla tanışırsanız ve bu kızın fotolarında nişan attıktan sonra kilo almışsa bilin ki cinsellik yaşanmıştır.. hiç şaşmaz. hamilelik önleyici hap kullanmıştır cinselliğin yaşandığı süreçte.. son anda istekleri olmayınca nişan atmıştır kız..
2) sizi sadece kullanmak için buluşuyorsa redflagdir. mesela bi işi vardır evden izin alamıyorum ayağına hep böyle zamanlarda beni şuraya bırakırmışsın, ehliyet sınavımdan çıkınca buluşuruz; yalan maksat oradan evinize bırakmanızı istemesidir.. bu tip kızlar işi düşmedikçe size yazmaz ve biyerlere davet etmez.
3) aceleci olanalar.. bu tip grup ise niyeti iyidir.. temizdir fakat hem ilişkiye çabuk başlamak hemde adını koymak için hızlı davranırlar.. ya aileden ya çevreden gelen bi baskının sonucunda ilişkim var demek istiyorlardır ya da evlenmek.. o yüzden daha tanışalı çok kısa bi süre olmuşsa bile foto çekinip sosyal medyada paylaşabilirler.. amaçları sizi tanımak değil çünkü çok erkek tanımışlardır.. bu yüzden sizin iyi niyetli saf duruşunuzdan tanımayı boşverip sadede gelelim ben seni her türlü parmağıma oynatırım kafasındadırlar.
4) saçını boyatan ve dövmeli kızlar.. hiç şaşmadı bu grup takılmalık ilişkilere yatkındır.. ben evlenmeden cinsellik yaşamam diyorsanız bi ümit bu gruptan kızlarla çıkmayın.. saçı siyah olsun sizin olsun..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Capkinlik sezmek ve kiz arkadaslarinin bol olmasi ve uzmqn cavus olmasi subana kadar iliskisi devam eden uzman cavus girmedim askerler aldatir derler ya evet astsubay ve subaykarda da vardir ama onlar dige rmeslekler gibidir askere degil uzman cabusa gonul emanet edilmez bunla ilhili editlwr de vardi hatta
Niye be siz karsiniza cikan kuzum yuzunden turk kizlarina demedigini birakmadiniz be o zaman iyiydi ben simdi genelleme yapıyorum diye mi sacmalik oldu
Hiçbir zaman Türk kızını kötülemedim aksine her zaman söyledim hiçbir milletin kızını istemem Türk kızından başkasıyla olmam diye yinede sen bilirsin 🙂↔️
Bence bu konu çok kişisel seçimlerle alakalı, yani kimi için önem taşır, kimi içinse asla dert değildir! Ama şunu söyleyeyim, kırmızı bayrak dediğin, senin huzurunu çalan şeydir. Güvensizlik, saygısızlık ya da sana uyumsuz bir yaşam tarzı mesela. BMW’li erkek mevzusuna gelince... Önyargılı olmamak lazım! Belki de sadece tesadüf 🙃 Aşk olsun diyorum, gelsin yeni yıl aşkını bul. Senin için önemli kırmızı bayrak nedir peki? 😊
Ben meslegi yapanlara kotu bir sey demedim sadece bu meslekleri yapanlar topljm taracindan daha fazla ilgi gordugu ya da cok insanla cok muhattap oldigu icin bu meslektenilere yan gizle bakan sapik vb bulasam cok oliyor ben burada topluma laf ediyorum
Mesela diyelim ki sevgilin hemsire e hemsire denince bile sapikliga hazirlanan 1000 erkek var fantezisi bike var bu mesleklerin onun için hemsireler sapiklaran cok cekiyor mesela hani sen burada sevgiline rahatsiz ediyorlar diye rahatszi olmaz miisn mesela