Geçen sene mezun oldum ama asla çalışmak istemiyorum. Ben ev hanımı olmak istiyorum. 23 yaşındayım istiyorum ki evleneyim , çocuk yapayım , kocam olsun , evde kocama susleneyim , spor yapayım , kendimle ilgileneyim, yemek-tatli falan yapıyım. Çalışsam bile günlük bir iki saat çalışayım. Hatta zengin biriyle evlenmek istiyorum. Paragöz olduğum için değil. Kocam zengin olursa çalışmak zorunda olmam. Yanı çalışsam bile günlük 3 4 saat çalışmak istiyorum. Şu anda çalışıyorum babam doktor tanıdıkları sayesinde iş buldu bir diş hekiminin yanında. Dis hekiminin sağ koluyum. Basit ve aşırı sorunlu olmayan hastalara ben bakıyorum. Saat 12den 4e kadar çalışıyorum aylık bana 40 bin veriyor. Saat 12de isim başlıyor yoksa hayatta çalışmazdım yani erken uyanmayı sevmiyorum.
Şu anda da evde 7/24 yatıyorum. Gün içinde spora gidiyorum kilo almamak için, kendimle çok ilgileniyorum. Hep dizi izleyip kahve içiyorum. Evlenirsem de bu hayatımı devam ettirmek istiyorum valla. Acaba olur mu 😂? Çalışmak hiç istemiyorum. Kocam bana baksın ama bence hicbir erkek ne kadar zengin olursa olsun evde oturmami istemez ya. Dis hekimleri 100 bine yakın kazanıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence çalışın ev hanımı olmayın
Ben bir erkek olarak tembel bir eş istemezdim, eminim aynı fikirde binlercesi vardır.
Üzgünüm prenses ama koca evi baba evi gibi değildir
Ya tembel değilim ki evime güzel bakarım 😂 ama çalışmam. Çalışmayı sevmiyorum. Evliligimin ilk 2 senesi kesin çalışmam. Ama 3. Senede çalışırım bence sıkılırım çünkü
Sabahları yan gelip yatmak bence güzel bir huy değil
Ben seviyorum ya. Geceleyin uyumuyorum sabahleyin uyuyorum. Uyanınca da kahve icip dizi izliyorum gayet güzel ya. Ama ben öğrenciyken böyle değildim ya. Dis hekimliğini devlette okudum ve disiplinli çocuktum ne olduysa bana mezun olduktan sonra oldu
Benim de hayatım hep disiplin gerektirdi ve şu anda da her sabah 06da uyanıyorum.
Bana bu şekilde iradeli ve sorumluluk sahibi insanlar çok takdir edilesi gelir.
Aksi olan aşırı rahat tipler tembel geliyor ve rahatsız ediyor
😂 güzel ya disiplinli olmak güzel belki çok inanmazsın ama öğrenciyken çok disiplinliydim. Şimdi saldım. Bu sene kesin ufak tefek çalışarak geçecek. Seneye eğer hayatıma kimse girmezse düzgün bir şekilde çalışacağım. Evlenirsem ilk 2 sene kesin çalışmam. Sonra bıkarım ya evde oturmayı seviyorum ama sonsuza kadar değil
İşleyen demir ışıldar misali aşırı yıpratmadığı sürece düzenli ve disiplinli bir hayatın bizi diri tuttuğuna inanıyorum.
Hem bahsettiğin gibi bir yaşantın olursa kilo vs alırsın uzun vadede pişman eder
Yok ya mesela şu anda 12de 4e kadar çalışıyorum ama bikac ay önce çalışmıyordum hep spor yaptım kendimle ilgilendim hala öyleyim öğrenciyken de böyleydim
Bence potansiyelini kullanmıyorsun, yazık etme içindeki potansiyele
Yani dediklerini yapacaksan konuşalım gerisi kolay
#Hükümdar
Bence şuanlık çalış para kazan gelecek için birkaç bir şey yapmaya çalış sonra evlenik rahatlarsın
Olabilir ya şu anda 40 binle çalışıyorum. Eğer evlenmezsem ciddi bir şekilde çalışabilirim cunki sıkılırım. Evde yatmayı seviyorum ama bir yere kadar
Ev hanımı olmak istemen çalışmayı sevmediğin için mi yoksa evlenip koca istediğin için mi yoksa ikiside mi
Ya bak ev hanımı olmak istemem çalışmayı sevmediğimden değil. Ev hanımı olmak istiyorum çünkü ev hayatını seviyorum ama aynı zamanda çalışmayı da seviyorum. Koca istiyorum ama ev hanımı olmak isteyisim koca bulmak için değil aksine çalışsam daha kolay koca bulurum
Anladım ev içinde çalışmayı daha çok seviyorsun evlilik hayatını seviyorsun
Evlenince sana mutluluklar diliyorum inşallah istediğin birini bulursun
Neden okuyup zahmete girdin ki
Bilgilenmek için ayrıca elimde bir altın bilezik olsun diye. Gün gelir illa çalışırım. Ama evlenene kadar böyle ufak tefek işlerde çalışırım. Evliliğin ilk iki senesi de çalışmam. Sonra çalışırım diye düşünüyorum omur boyu evde oturamam sıkılırım
Yazık yine de
Iki dise 100. bin istio amdkkd
Evet annemin arkadaşı 90 bin ödemişti. Ama ben calismiyorum ki sadece diş cekiyorum. Saat 12den 4e kadar ama yine de 40 bin az ya.
Zengin dedin ya orada sictin yani beni sevsin etsin deseudin okeydimde gardas yani bilemedim
Ya tabiki de sevecek ya beni sevmeyeni ben napayım. Ha illa milyoner olsun demiyorum bak. Bana ihtiyacı olmasın yeter ben çalışamıyorum
Ben seni anladım. Gizli olmasaydın keşke
Mantıklı
100 bine yakın alyrm ev hanımı olacaksan evlenelm
Ne iş yapıyorsun ki