Diş hekimliği mezunuyum ama ev hanımı olmak istiyorum?

Geçen sene mezun oldum ama asla çalışmak istemiyorum. Ben ev hanımı olmak istiyorum. 23 yaşındayım istiyorum ki evleneyim , çocuk yapayım , kocam olsun , evde kocama susleneyim , spor yapayım , kendimle ilgileneyim, yemek-tatli falan yapıyım. Çalışsam bile günlük bir iki saat çalışayım. Hatta zengin biriyle evlenmek istiyorum. Paragöz olduğum için değil. Kocam zengin olursa çalışmak zorunda olmam. Yanı çalışsam bile günlük 3 4 saat çalışmak istiyorum. Şu anda çalışıyorum babam doktor tanıdıkları sayesinde iş buldu bir diş hekiminin yanında. Dis hekiminin sağ koluyum. Basit ve aşırı sorunlu olmayan hastalara ben bakıyorum. Saat 12den 4e kadar çalışıyorum aylık bana 40 bin veriyor. Saat 12de isim başlıyor yoksa hayatta çalışmazdım yani erken uyanmayı sevmiyorum.

Şu anda da evde 7/24 yatıyorum. Gün içinde spora gidiyorum kilo almamak için, kendimle çok ilgileniyorum. Hep dizi izleyip kahve içiyorum. Evlenirsem de bu hayatımı devam ettirmek istiyorum valla. Acaba olur mu 😂? Çalışmak hiç istemiyorum. Kocam bana baksın ama bence hicbir erkek ne kadar zengin olursa olsun evde oturmami istemez ya. Dis hekimleri 100 bine yakın kazanıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Diş hekimliği mezunuyum ama ev hanımı olmak istiyorum?