Yani insan bi düşünür, kim bilir karşılığında ne bekleyecek diye jshhssj

Yani insan bi düşünür, kim bilir karşılığında ne bekleyecek diye jshhssj

Bir ilişki de ne zaman abartıya kaçılırsa o ilişkinin uzun sürmeyeceğinin işaretleri görülmeye başlamış demektir. Tüm sevgiyi şevkati, ilgi alakayı tek seferde tüketmenin sonu ne olabilir ki başka. O yüzden beni sevsin yeter ekstrem hediyelere gerek yok.
Kesinlikle kabul etmem. Evlilik ve nikah olmadan, ilişkilerde pahalı hediyelerin verilmesini doğru bulmuyorum. Maddi değeri yüksek hediyeler, ilişkilerde samimiyeti gölgeleyen ve parayı ön plana çıkarıyor. Bir ilişki, güven, sevgi ve sadakat üzerine kurulmalıdır, maddi odaklı ilişkilerde duygusal bağ zayıf kalıyor ve uzun vadede sorunlar yaşanıyor.
Bence de kim bilir ne bekliyor. Bu sadece cinsellik olamaz.. senin psikolojik sağlığını da istiyor bence. Zaten söylemleri ve davranışlarıyla kendini belli eder.
Cevap
35Cevap
Sevgilimden ancak kitap hediyesi alabilirim araba istemem gadası
Hayır ben tabi ki de kabul etmem.. sjsjjs
Ben kabul etmem. Çünkü kimse kimseye karşılıksız pahalı bir hediye almaz.
Öyle bir kadın fabrikatör olmalı parası, arabası cebinde kalsın. Bana samimi aşk yeter..😅
Çok zengin bir kadını tercih etmezdim. Velev ki zengin ama kendini işçi gibi tanıtıp benimle ilişki yaşadı ve ben bunu öğrendim. Dürüst davranmadığı için gönül koyardım.
Hem de son model. Bak hele, tır olmaz mı tır, arkasına da yazı yazarım, ölüme gidelim dedin de mazot yok mu dedik falan 🤣
😂😂🤷
Seve seve kabul ederim deger veriyor iste mis gibi. var mı boyle biri ben burdayim ahhshshshs
Babam bile alsa kabul etmem yani öyle söyleyeyim, yarın öbür gün kızar geri alır falan :D Sevgiliden hiç kabul etmem hele
Etmem o arabanın parasıyla bir sürü bityer çikolata alsa kabul ederim ama sksmsk
Evlilik öncesi mümkün değil kabul etmem pahalı hediyeler falan🍎💎
Ederim aman ne olucak gurur yapacak değilimm kinee, oyyy oyy yerim oniii beenn. 😂
neden uçak almadın deyip trip atarım Ayşegül Hanım
Ederim niye etmiyim maddiyati yeterliyse almak zorunda zaten ahahahwhfhbdhdhs
Avmlerin araba hediye edişi gibi olur kesin öde vergisini al arabayı gibi red ederek karlı çıkmayı düşünürüm
bunun karşılığında bişey isteer kesinlikle bide ben kabul etmezdim çünkü arabaya bişi olur ayriliriz başımın etini yer parasını ister arabasını ister kalsın sjsjsjsjdj
Naz mila. Bu karıya da bi ara takmıştım kafayı ama sonradan boş çıktı.
Yok knk etmek istemem pahalı olmasından çok anlamlandırmam daha önemli
Enayi misin al sen kullan derim
Son model bi araba alıyorsa karşılığı zaten bir yudum sevgidir kadın sevilmek ister en çok istediği şeydir ama bu sevgi maddiyatla olacaksa boştur
Klasik alsa kabul ederdim. Son model kabul edemem
Birisi 30-40 TL'lik içecek alsa bile mahçup oluyorum. Asla kabul edemezdim..
Evet dersem köleliği de kabul etmiş sayılıyorum sanırım
Araba hediye eden karşılığında ne isteyebilir sence?
Adam gibi adam buldukta arabası hediyesi kaldı. Etse fena olmazdı tabii orası ayrı 😂💅🏻
Ala ala araba mı aldın özel jetlere layığım ben diyip olay çıkarırım
alır kullanırım. güzelmiş.
Asla kabul edemem
Sondan 1 önceki model de olur
Öyle sevgiliye can kurban
İmkansız a yakın bir ihtimal
Benim için çok önemseyeceğim bir durum değil
Kabul edemem hediyenin altında kalırım
Kimseden bu kadar büyük bir hediye kabul etmem.
Olmaz kabul edilmez öyle hediyeler
oo alsın hoşuma gider 😂😂
alan taraf olurum … bana hediye alınması zor biraz genel olarak
Şu es corta oyuncak araba bile çok
Sevgilim olsun da araba hediye etmesede olur. 🤣🤣
O kadar zenginse bırakamam onu ya kabul ederim tabi ki sjsjs ama ayrılırsak arabayı geri ver demesin benim üzerime olsun tapusu shsjs
Mümkün değil kimse bana büyük hediyeler alamaZ
Hediyeni de bir ayarı olur
Bu oroppuya el arabası bile hediye etmem
Yalan mı? Son halleri ortada
Twitter a yaz görürsün
Nerde o sevgili
Hayır kabul etmem
Hayır
Asla
Kabul edemem
Ederim
Hayır kabul etmem önemli olan mutluluk
Babam hediye etse istemem kimseden bir şey
Hayır ucuz kalır
Bu yappraammm diyen kız degilmi 🤣🤣🤣
Benim ehliyetim yok arabam yok yani tabiki hayır
o kadar almış onu mu kırcam bxnxnx
Ederim jsjsj
Daha bi çiçek almadım araba benim neyime
Benden ne bekleyebilir ki?
Ben kabul etmem parayı veren emri de verir.
Almim
Etmem
Kabul etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?