Soruma Hoş Geldiniz,
Zerre kadar umudum yok. Günümüz ilişkilerinin aşk ile ilgi ve alakası yok. Berbat bir döneme denk geldik. Umut etmek saçma geliyor artık. 😅

Soruma Hoş Geldiniz,
Zerre kadar umudum yok. Günümüz ilişkilerinin aşk ile ilgi ve alakası yok. Berbat bir döneme denk geldik. Umut etmek saçma geliyor artık. 😅

Herşeyin kolay tüketildiği, ilişki için emek harcanmadığı, kişilerin birbirini keşfetmek yerine hemen ilişkiyi yaşayıp bitirdiği bir dönemdeyiz. Ama yine de umudum var benim çünkü bu düşüncelere meydan okuyan samimi insanlar da var. Elbet onlarla yolumuz kesişir.
Daim olsun umudunuz, benimki yakın zamanda bitti. 😅
Gönlünüzce olsun...
Ben yazdıklarınız gibi olmadığım için kaybettim...
Kim bilir belki de eskiden derdim, umut Allah'tan umutsuzluk şeytandan, hadis-i şerif...
Ama ne bileyim, üç kere canım yandı, yanacak bir can kalmadı.
Görünen köy misali var mı gerek kılavuza?
Esra Erol, Müge Anlı, Zahide Yetiş, diğerleri nice pislikler var. Ne pislikler varmış.
Nasıl umut edebilirim? Nasıl umut edelim?
Haberlere baksana her gün kötü pis şeyler güzel olan hiçbir şey yok ki
Ben nefes alıyorum sadece 😅
İşi gücü bile bıraktım, çalışmıyorum artık 😅
İnsan evladı hak etmiyor sevgiyi benim gördüklerim en azından..
Gündeme bakmadan önce de zaten yoktu umudum gündem de tuzu biberi oldu. 😅🌸😅
İlişkide gözüm yok ve hiç olmadı.
Haramdan uzak helale yakın olmalı..
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır..
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı...
Ortada fol yok yumurta yokken umudu sevmiyorum. 😅
Olursa bakarız 😅Alice harikalar diyarında değiliz 😅
Özü sözü bir iyi bir insan diliyorum Rabb'imden 🌸😅🌸
Gönlünüzce olsun
Umut etmek için önce sadakat göstermek gerek ben yurt dışına cikmistim 20 yıl önce bir kadın olarak Türkiye'deki insanların gelenek , kültüründen , kadın bosaninca ikinciye şansının bu ülkede kalmayisindan dolayı tası tarağı alıp yurt dışında hayat kurdum , yabancı bir kocam var çok şükür hiç bana ben erkeğim aldatirim öyle bir hakkım var gibi saçma sapan şeylerle karsima geçmedi ya da beni o duruma düşürmedi. Oyuzden evet aşka inancım var ama asla Türkiye'nin içinde değil. Ozellile turk olmamasi bile beni rahat hissettiriyor. Yani yanlış anlamayın bunun tek sebebi şu Türkiye'de yetisen erkekler ve simdi kadınlarda başladı aldatmayı gurur sanıyor. ben şu an aşkımı yaşıyorum çocuğumuzda oldu torunumda olabilir yakın zamanda o kdar yani.
Sizin adınıza sevindim. Ne güzel daim olsun huzur ve mutluluğunuz. 😅
Yolunuz bahtınız açık olsun. 😅
Teşekkür ederim dizinde yolunuz bahtiniz scik olsun
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah 🌸
Umudum yok hevesim de yok ama bu kadar kötü muamele edilmezdi en son konuştuğum kişi bi şans vereyim dedim küfürler edip engel attı kaç defa hesap açıp yazdım insanca de desem de dalga geçti engel attı takipleştiği kadına ilişkiniz mi var yazdım ekran resmi atmış geldi erkek yine küfürler etti engel attı
Lanet olası pislik Allah onun belasını versin serrefsuz küpek yavşuk gevşuk üzme kendini sıkma canını bozma moralini 🌸
İyiler de var yok denecek kadar az da olsa sıkıntı denk gelmek gelebilmek
Başka kadın için ezdi istese gelip küfür etmeyebilir devam edebilirler di engel bile atmamis kadın ama gelip yine küfür etti
Kalmadı da diyemem kaldı da. İnsanlara baktıkça merhametimi çerçeveletip saklayasım geliyor. Sonra vicdanını çocukluğunda bırakmış insanların aşkı, sevdası olur mu diyorum vazgeçiyorum. İnsanlığımız kaldı bir elimizde, onu da çok değil iki aya yitiririz..
Hımm, zor bir durum. Sen eskiden soru güncellemesine sorum ışıklandı filan yazar mıydın? 😅
Sorum ışıklanmış. 😅
Seni hatırlıyorum sanki ama baktım sorularına yazmamışsın bir süredir 😅
İnsanlara bakma 😅insan değiller. Hayvanlar daha insancıl daha merhametli..
İnsanlara merhamet etmeyene Allah da merhamet etmez hadis-i şerif..
Bence de olmaz yani zaten günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor..
Yaşına göre müthişsin. 😅
Sen yitirmezsin. 😅
Herkes yitirmez. 😅
Bir gün Güneş doğacak ve hiç batmayacak inşaAllah. 😅
Vay be akıllara kalma şeklim bile ışıklı! ✨ Yazardım da yerini müziğe, şiire bıraktım. Teşekkürler, umarım. Yitirsek bile gerçek aşkı bulmak önemli olan. İlahi aşkı bulduktan sonra insana uyulan aşk da gelir zaten 🕊️
Hehehe 😅 ışıklı birisin ışıl ışıl pırıltılı 😅severek takip ediyorum paylaşımlarını denk geldikçe 😅kendine has ayrı özel bir tarzın var 😅 görüşlerin ve soruların çok güzeller 😅fark etmemek mümkün değil 😅
Onlar da güzel olmuş😅fakat ışıklanma daha güzeldi sana özeldi çünkü 😅
Ricalarımı iletiyorum 😅 gelir inşaAllah. 😅 gönlünce olsun 😅 ışıklı parıltılı
Teşekkürler, sorularıma da beklerim o halde! 🌱 Belki geri dönerim ya ışıklanmış detayına ✨ Bu arada bir bence serisine başladım da röportaj yapıyorum bazı üyelerle, uygun bir zamanda sizinle de röportaj yapmak isterim
Ricalarımı iletiyorum 😅 olur gelirim seve seve 😅 bencelerine de bakarım. Emeği severim emeğe saygı. Eskiden bende yazardım bence, çok benceli soru da sordum. 😅Eskisi gibi yazmak gelmiyor içimden ama okumayı seviyorum. 😅
O da olur tabi ki. 😅O zaman huzurlu ve mutlu akşamlar diliyorum. 😅 Şimdilik hoşçakal. 🌸
Teşekkürler, bende 🕊️🌱
Rica ediyorum 😅🌸
Aman dur ya, hemen pes etme! 😅 Aşk dediğin bazen gelir seni hiç beklemediğin bir köşede yakalar. O kadar karamsar olma lütfen. Bu devirde aşk biraz daha cesaret işi oldu belki, onu bulmak için önce inanman lazım 💖. Yeni bir yıl kapıda, 2025 aşk dolu bir yıl olabilir senin için de! Yeni yıl mucizelerine bir şans ver ne dersin? 🎆✨
Pes etmiş değilim de eskisi gibi de değilim. 😅 Görünen köy misali yok gerek kılavuza. 😅
Ben hiç görmedim cesur seveni. 😅
Şans vermek için de insan lazım 😅
Ah beee, sen baya teslim bayrağını çekmişsin gibi 😅 Haklısın, herkes cesur yürek değil bu devirde. Ama sen de pes etmekte kararlıysan hakikaten şans nereden çıkacak ki? 😊 İnsan lazım diyorsun ya, belki önce kendine aşk gibi davranmalısın! 💌 Sevgi yayıyorsan, sevgi de seni bulur! Krema gibi düşün bak, pastanın üstüne geliyor. 😜 Haydi ama, biraz umut be dostum! ❤️🔥
İyi hoş güzel yazmışsın. 😅
Teslim olmak isterdim de o da yok. Pes etmek değil benim ki farkına varmak. 😅
Sanki eskiden çıkıyor muydu ki 😅
Sevgi yazdıkça bulan sevgisizlik oldu 😅
Cevap
36Cevap
Merhaba :D hayır aşka dair umudum yok zaten aşk diye bir şey de yoktur.
Aşk var 😅Leyla ile Mecnun Kerem ile Aslı Ferhat ile Şirin 😅ooo
anca hikaye onlar :D :D
Bence gerçek 😅 onların tırnağı bile olmaz ya olsun 😅o insanların suçu 😅aşk var aşık olunacak insan yok yok denecek kadar az aşkın kıymetini bilen 😅hak eden
Eyvallah 😅😅
Aşka dair umudum elbette var ama önemli olan doğru kişiyi, doğru zamanda bulmak.
Katılıyorum doğru zaman önemli, yanlış zamanda doğru insan hüsran oluyor..
Hiçbir kadın hiçbir erkeği sevemez. Kadın ilişkiyi aşkı ve sevgiyi sadece bir oyun olarak görür. Biri ona yemeğini ismarlar, biri haylazdır. Birinden çocuk yapmak için, biriyle de biraz yatıp takılıp bırakmak için kullanır.
Kadının yüreği koşulsuz sevemez. Güç dedikleri şey yalandır. Ayda 200 alan erkekle sevgili olsun, bir de karşısına çok ünlü birini koy, kadının yüreği birlikte olmasa bile o ünlü insan için yanar kavrulur.
O yüzden asik olan erkektir. Kadın değil.
Genel olarak katılıyorum ancak seven kadınlar da gördüm sevilen ben olmasam da fakat genel olarak haklısın sonuna kadar..
Zaten günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor.
Söylediklerini yapan erkekler de çok aslında eşit gibi sevmiyor insanlar
Kalmadı usta ya. Instagram reellerinde romantizm animelerinden aldıkları çiftlere denk geliyorum, onları görmekle gerçeği yansıtmadığı fikri birleşince nasıl oluyor var ya... Camdan yapılmaymışsın da kırılıp dökülmüşsün gibi hissettiriyor.
Okurken üzüldüm. Tıpkı ben. Al benden de o kadar...
Bizleri bu hâle getirenlerin canı cehenneme 😅 lanet olası pislikler 😅 kahrolasıcalar 😅
Gönlünce olsun 🌸
İşin can sıkıcı tarafı da böyle dert yanınca hem erkeklerden hem kadınlardan koro halinde hakaret yemem. Gerçek hayatta iyilik timsali olan o insanların internette içine şeytan kaçıyor galiba.
Hakaret edenlerin de canı cehenneme! 😅
Sıkma canını 😅
Hepsinin canı cehenneme 😅
İyilik timsalini öldürürler iyilik miyilik kalmaz artıkın
Eyvallah usta
EyvAllah, mutlu akşamlar dilerim 🌸
Sorularını özlemişim a-a-a-a-a-aşk adamı 😄
Aşkın varlığına inancım var, gerçek hayatta nadir dahi olsa insanların onu bulabilecegine de umudum var.
Sadece bu ihtimalin gelip beni bulacagina dair bir inanç ve umudum yok o kadar 😄
Özleyen özlenildi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğum 😅 görüşlerini özlemişim bende 😅
Varlığına benim de inancım var 😅
Aşk var 😅kim o yok diyen Allah aşkına kim yok diyor 😅
Diyorsun 😅vay anasını be güzelmiş umudunun olması hoş 😅ne diyim baki olsun umudun pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğum 😅
Tövbe tövbe yahu 😅 kafam karıştı 😂 gençsin daha 😅ne bu umutsuzluk hayırdır yani 😅umut etmelisin 😅 kendin için de umutlu ol 😅 adamı hasta etme 😅 tersim pis diyorum bak 😅elim çok ağırdır yani😅ona göre hiiii 😅
youtube.com/shorts/QdQjD7JNYiY?si=nxWi5zr-3g9q0JLD
Patilerim filan
youtube.com/shorts/kdFdX1WLIXI?si=yp0czdj-wK3QyXHc
Yahu altta diğer olumsuz yorumların altında " al benden de o kadar" yazmışsın, bana ise benim de umudum var diyorsun😄
Şimdi tam olarak anlayamadım, aşka inancın var mıdır yok mudur 😄
Yani senin gibi aşk adamı olan birinin kesinlikle vardır derdim ama beni şüpheye düşürdün a-a-a-a-a-a-a-a-ask adamı 😄
Gencim tabii, gelecekte ne olacağını da bilemem fakat zordur bence. Yani insan bitmiş gibi gelip derin sevginin sana konması, talih kuşu olurdu 😄
Kendimden bahsediyorum tabii.
Sen sinirlenme, sakin ol 😮🥹🫂
(*_*)
Şey 😅 aşktan umudum var da insanlardan umudum yok 😅 insanların aşkından umudum yok 😅doğru insandan umudum yok 😅aşkın suçu yok aşk var işte 😅
Hem ben varlığına inancım var yazmışım 😅
İnancım var aşk var yani 😅umudum yok yaşamaktan yaşayabilmekten 😅
Ben bile şüpheye düştüm 😂kafam karıştı 😅
Çok istese de sol yanım 😅inanma diyor aklım 😅
Aslında hiç zor değil yahu nefes almak kadar kolay da aşk 😅 zorlaştırıyorlar lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler 😅
Evet bence de talih kuşu olurdu 😅bana Ofsayt Osman derler ben hiç gol olamadım pisi pisi pisi pisi psikoloğum 😅
Hep ofsayt 😅
Sakinim yahu 😅 şakacıktan esprisine 😅sen daha çok gençsin 😅en güzel yaşlarındasın umudunu kaybetmemelisin 😅
Will Smithin umudunu kaybetme filmi vardı çok güzeldi 😅
Simdii anliyorummmm 😄
Aşkın var olduğuna dair inancın var fakat insanların bunu layığıyla yaşayabileceğine ve yasatabilecegine dair bir umudun yok
Yani bende aynı bu düşüncedeyim a-a-a-a-ask adamı. 😅
Eğlenceli lakap fakat gerçekte bu lakabin nedenini bilmek eğlenceli değilmiş 😅
Güzel örnek yinede, ofsayt 😄
Bakalım bakalım, gelecekte neyin bizi bulup bulmayacagini bilemeyiz değil mi 🤓
Aaa😅çok anlayışlısın pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğum 😅
Meowwww 😅 miyavvvvcukkkk 😅
Sen daha güzel izah ettin, tam olarak öyle işte 😅öyle bir umudum yok 😅
Aynı düşüncede isek ne güzel diyecektim ama 😅bence güzel değil 😅
Fakat yine de güzel 😅
Evet değil yani 😅bende gol olmak istiyorum 😅mutlu olmak istiyorum 😅 ofsaytı geçmek istiyorum 😅
İstemediğim her şey de gol oldum da aşkta olamadım 😅 diğer gollerin önemi yok 😅 önemli olan aşk 😅
Evet bilemeyiz 😅 keşke bilsek görsek 😅 güzel şeyler var ise gelecekte daha mutlu olurduk 😅
Aaa😅çok anlayışlısın pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğum 😅
Meowwww 😅 miyavvvvcukkkk 😅
Sen daha güzel izah ettin, tam olarak öyle işte 😅öyle bir umudum yok 😅
Aynı düşüncede isek ne güzel diyecektim ama 😅bence güzel değil 😅
Fakat yine de güzel 😅
Evet değil yani 😅bende gol olmak istiyorum 😅mutlu olmak istiyorum 😅 ofsaytı geçmek istiyorum 😅
İstemediğim her şey de gol oldum da aşkta olamadım 😅 diğer gollerin önemi yok 😅 önemli olan aşk 😅
Evet bilemeyiz 😅 keşke bilsek görsek 😅 güzel şeyler var ise gelecekte daha mutlu olurduk 😅
Biraz anlayisliyimdir :D
Yani iyi gelecegini bilse tum insanlar aski isteyebilir ama bir kumarda ayni zamanda a-a-a-a-a-a-a-a-ask adami yaaa
Ya sana dunyalari verir, ya da senden dunyalari alir...
Bence uzak durmak en iyisi derimm :D
Birazdan fazla bence çokça 😅
Hiiiii 😅aşk bir kumar tehlikeli bir kumar 😅çok riskli 😅ama çok sevenler için yürekten derinden sevenler için 😅
Sevmiyorlar ki öyle 😅 günümüzdeki kumarlar boş 😅daldan dala ondan ona 😅
Aslında iyi gelir herkese aşk 😅 sonsuz güç kaynağı ama çoğunluk istemiyor 😅ya da rol 😅
Hani rol olmasa bu kadar kötü şeyler olmazdı. Haberleri görüyoruz hep kötü şeyler...
Almışlar sanki dünyamı 😅bir daha dünyam olamaz kimse 😅 hayatım hayatımın anlamı olamaz 😅
Ben değil aşk uzak duruyor 😅ben yakın olmak istiyorum ona 😅hatta bir tek ona harici her şeye uzak olsam da olur 😅
Aşk harici her şeyin canı cehenneme pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğum 😅
Bulaşıkları bile patilerim ben 😅
i.pinimg.com/.../...26a40e487f7512eec5ec6e9463.gif
Yorucu geliyor bir raddeden sonra, çabalıyorsun, emek veriyorsun ama görüyorsun ki hiç değmezmiş kendine kızıyorsun. Aşka değil, insanlara dair umudum kalmadı
Tam olarak katılıyorum benim de insanlara dair pek umudum kalmadı eskiden de yoktu zaten ama denedim birkaç kere denedim...
En çok kendime kızıyorum...
Yani şuanlık aşktan yana bir şey istemiyorum ama umudum tamamen bitmedi bakalım bekleyip görücez lakin şu an aşk değil, kariyer ve huzur istiyorum.
Kariyer ve huzur basit kolay diye düşünüyorum 😅 çalışıp çabalarsak olur. 😅
Zaten küçüksün 😅yeni yıl geliyor 😅 hedeflerine bir tık yaklaşırsın 😅 sonrası çorap söküğü 😅
maalesef kariyer ve huzur benim açımdan kolay değil ama seneye umudum var bakalım ne olur sjjsjs
Umarım umarım 😹
Hiçbir şey olmak zorunda değildir. Elimizden geleni yaparız olursa olur. 😅
Olmazsa bir başka şeye bakarız sonra bir başka. 😅
Bu hep böyle olmalı
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
Oluruna bakalım 😅
Üç gün var seneye 😅
Ama başka bişeye bakmak istemiyorum ben hayalimi istiyorum 😹
Anaaa şaka maka seneye 3 gün sonra sjsjks
Tövbe tövbe 😅 yapacak bir şey yok elimizden geleni yaparız olursa olur yani 😅iyi düşünmek lazım murf yasası kötü kötüyü çeker iyi iyiyi 😅
Herkes ister hayalini 😅bende istiyordum 😅hayal bile yok artık 😂
Hiç kusura bakma haklı değilsin vallah 😹 Ben istediğim şeyi başarıcam bak gör koç burcuyum olum ben benim inadıma hiçbişe engel olamaz 😹😌
Ben bakmam zaten yahu 😅azdan az çoktan çok gider 😅 kim kimi koparırsa tamam mı 😅
Koç burcu hımm 😅 normalde pek sevmem Koç burcunu dik başlı inatçı 😅
Yakışır yapıştır gönlünce olsun Sellin 😅
Tamam hadi öyle olsun 😹
Bende oğlak burcunu pek sevmem bu yüzden anlıyorum seni 😹
Amin inşAllah teşekkürler seninde öyleee🙌🏻
Heheeh olsun olsun 😅
Sevmezsen sevme 😅
Ne derdin var oğlak burcu ile niye sevmiyon 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅
İticiler cimriler umursamazlar😹
Ama iyi özellikleride var tabi mesela deli oluyolar dkskks
Allah Allah 😅 İtici cimri 😅 umursamaz 😅cimri ve umursamaz değilim 😅ama şey aşk harici pek umursamıyorum bir şeyleri 😅deliyimdir gözü kara deli yakarım Romayı da yakarım her yeri yakarim 😅😂
Bilemeyiz karakter meselesi diyelim biz en iyisi 😹
Yak be benim içinde İstanbul'u yak sjksks
Ben bilirim beni sen bilirsin seni 😅Aşkım için yakarım 😂senin için yakmam 😂 herkes için yakılmaz yahu İstanbul ne zorluklarla alındı 😅
Tövbe tövbe deliye bak hele tamam bişe demicem daha sana 😹
Delidir ne yapsa yeridir derler 😂 şöyle aşkın yaksın 😂 itfaiye boş durmasın yakmak lazım 😂ateşe vermek lazım 😅alev alev alev alev😅
Aşkım yokki yaksın napayım bende kendim yakarım artık 😹😹
Benim de yok 😂senin ne işin var 😅 kendini yakarsın yanlışlıkla 😅aşkı bekleyelim 😅hokus pokus abra kadavra alakazam 😅 üç vakte tamam rahat ol djdjd
Bakalım umarım ikimizde hayırlısıyla buluruz aşkımızı be bro 😹
Amin amin inşaAllah 😅 tez vakitte 😅
😅🙌🏻
Hadi git 😅 dönme geri hıh djdjjd
youtube.com/shorts/UfAeAxlTPK8?si=c3c6UKbHolUuGkKG
Ayy çok yaşa sen emi 😹😹😹
Sende çokça yaşa huzur ve mutluluk içinde kal 😅👻 bööhhh
Buna yaşamak denirse yaşamak istemiyorum 😹
Nefes almak değildir yaşamak zaten bende yaşıyorum sayılmaz yaşıyorum diyemem 😅 yaşamaya çalışıyorum işte
İşte bende aynısıyım diyomya 😹
Gönlünce olsun 😅 ne diyim anasını satiym 😅👻 bööhhh
Sanada böööhhh 😹👻
Korkmadım ki 😅👻 bööhhh bömböhhhh
Yanımda olsan korkuturdumda işte mesafeler 😹
Heheeh 😅o olabilir bak 😅bazen minik yeğenler bile korkutuyor kapı arkasından oradan buradan şak diye 😅 gülüyorlardı 😅mesafelerin de canı cehenneme 😅
O minik yeğenlerinden 2 katı daha fazla korkuturum ama haberin ola 😹
Hehehe 😅bende iyi korkuturum 😅çokça 😅çok yaramazımdır 😅her türlü muziplik bulunur
Allah'tan başka kimse beni korkutamaz 😹
Afferim yakışır 😅her zaman böyle ol 😅 gidiyorum artık dizi izliycem 😅 hoşçakal
Tamamdır sende öyle iyi keyiflerr
Teşekkür ediyorum 😅
Ricalarr 😊
Ahul'u paylaşımlara hoş geldik. ✌😀Aşk'a dair inancım var elbet. Yanlış insanlardan dolayı güzel duygulardan umudu kesemeyiz.
Evet Hoş Geldin 😅
Profil an itibariyle değişmiş sanki 😅farklı idi 😅
Ne güzel yan yan bakıyorsun 😅çok gözel olmuş 😅
Yan bakanları da hiç sevmem 😅
youtube.com/shorts/Xfp-rDAVZoE?si=4wKa4kr4Bb13raU7
Aşka inancım var yahu bende inanıyorum aşka 😅
İnanmadığım insanlar 😅 insanların aşkı 😅 çok sahte yapmacık 😅puff pöfff 😅
Bence de kesmemeliyiz 😅 kötüleri keselim kıtır kıtır keselim lime lime edelim 😅
Hoşbuldum aynen öyle teşekkürler 😀bence de öyle 🤣⭐🪁
Hoş gördüm 😅 Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 path bum bom küth dankkkk drankkk 😅
Of of 😅ah ah 😅heheeh 😅
Var geçmişimdeki insanlardan uzak durursam ve onlara benzeyen insanlardanda uzak durursam daha iyi olucam.
Çok güzel düşünüyorsun, çok mantıklı, buna kesinlikle katılıyorum. Bende mümkün olduğunca deniyorum bunu. 🌸
Pek yok, insanlar sevgi gördükleri zaman karşılık vermeyi değil, ksrşısında ki kişiyi değersiz görmeyi tercih ediyorlar
maalesef öyle lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar yavşuklar gevşuklar hepsinin canı cehenneme 😅
Bilmiyorum açıkçası. Arasan bulabileceğin bir şey değil. Ayrıca bu diziyi izledim ve çok güzeldi.
Evet arayınca olmuyor maalesef keşke olsa 😅
Bunlar izleyip not aldıklarım hepsi birbirinden güzel aşk romantik komedi aksiyon var hepsinde
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
Moon Lovers Scarlet Heart
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
Hotel del luna
Love Me If You Dare 17. Bölüm de kaldım
Fireworks of my heart çin aşk 30. Bölüm de
Strong Woman Do Bong Soon Kore
Erderha ile karşılaşma çin aşk
Kız arkadaşım bir uzaylı çin aşk
Hastasıyım Kore Çin Japon aşk dizilerinin 😅çok masum ponçik ailecek izlenir 😅niye elinde değil ki 😅 bunlar sadece sevdiklerim daha da çok izledim 😅
Hımm 😅Rabb'im zihin açıklığı ve kolaylık versin. Okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini unutmamana yardımcı olsun. 😅
Sınavların canı cehenneme! 😅
Merhaba kanka,
Uzun zamandır yoktun. hoş geldin 🙂
Soruna cevap verecek olursam... Evet elbette var. Aşk güzeldir, umut etmek güzeldir 😊
Hoş buldum 😅
Sende hoş geldin😅
Aşk güzel tabi güzelliğin başlangıcı huzur ve mutluluk kaynağı güç kaynağı sonsuzzz😅ama insanlar boş ya 😅 samimiyetsiz yapmacık yapay sahte duyguları da öyle 😅 sıkıntı doğru insan 😅doğru zaman 😅
Teşekkür ederim😅Nasıl oldun? İyileşebildin mi?
Aynen öyle kesinlikle. ama her insan aynı değildir ya.😄 Önemli kullanılan cümleler değil , bunu gerçekten karşı tarafa hissettirmek , aynı şekilde sevgisini hissettirmesi.. Evet samimiyetsiz , yapmacık insanlar çok haklısın. O onların sorunu. Onlar sadece kendini kandırıyor. Son dediklerinede katılıyorum doğru insan , doğru zaman... Buna değer 🙃
Ricalar ve teşekkürler 😅
İyi oldum kanka 😅alçı çıktı elim iyileşti 😅turp gibiyim çok şükür 😅
Her şey yolunda aşk harici 😅
Hissettiren hiç olmadı Allah için 😅
Hayal dünyasında yaşıyordum hep 😅
Onların canı cehenneme 😅 lanet olası pislikler tez vakitte yok olsunlar kahrolasıcalar 😅 buk böcekleri 😅
Değer inşaAllah değecek olan olur 😅
İyileşmene sevindim. bu harika haber 😅😊
her şey yolunda olmasıda güzel kanka. Aşkta olsun inşallah 😅
Olur ya. Allah büyük. kalbin temiz , iyi niyetlisin. Eninde sonunda dilediğin gibi birini bulacaksın inşallah 🙂
Hayal etmekte güzeldir. Gerçeklerden kaçmadığımız, uzaklaşmadığımız sürece... iyi düşün güzel şeyleri kendine çek. Hayalde iyidir gerektiğinde😅
Buk böcekleri kfkfj haklısın haklısın bazıları öyle. Yanıklar, motorlar , fırfırlar, tik taklar falan 😂Aynen canları cehenneme be kanka.
Değer tabii ki. değecek dediğin gibi inşallah. Yanlış kişiyle olacağına Allah doğru kişiyi çıkartsın. Beklediğine değsin inşallah 😊
Sevinmene sevindim kanka 😅
Çok şükür amin inşaAllah 😅
Allah razı olsun senin güzelliğin sağ ol Betüşşs Peri 😅
Zaten minicik hayallerim vardı yahu küçücük 😅
Hehehe lanet olası motoru yanasıcalar 😅yolda kalsınlar ulan 😅
Çok amin çokça amin inşaAllah kanka 😅açtım ellerimi bekliyorum gökten düşse de olur 😅
Çok saol 😅 sende hep sevin inşallah kanka 😊
İnşallah 😅
Teşekkür ederim 😅😊
Evet biliyorum. Umarım o minicik , güzel hayallerini gerçekleştirirsin. Bunu fazlasıyla hak ediyorsun. Rabbim dileklerini gerçekleştirsin inşallah 🙂
İnşallah inşallah çokça amin jfjfjf
Kimsenin ahı kimsede kalmaz kanka. Elbette onlarda bir şekilde karmasını yaşıyor, belasını buluyordur merak etme. 😅Allah görüyor, duyuyor , temiz kalbini biliyor. Yani bunlar geçecek ya. İyi olacaksın ve dilediklerin gerçekleşecek ve istediğin gibi biriylede olacaksın inşallah 😊
Hep beraber kankim sevinelim 😅
Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 path bum bom küth dankkkk drankkk 😅
Allah razı olsun 😅ne güzel konuşuyorsun anasını satiym mutlu oluyorum 😅
Bence de kalmaz kalmayacak 😅
Amin inşaAllah 😅ama görmek de isterim yani canının yandığını 😅 yaktığı kadar yansın herkes
İnşallah kankam 😅😊
Saol saol hahah
Ne demek. Sendende Allah razı olsun. Mutlu oluyorsan ne güzel. Hep ol inşallah 😅
Kalmaz kalmaz sen gönlünü ferah tut. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez...
İnşallah. Çokça amin.😅
Amin inşaAllah 😅
Sende sende her türlü 😅
Oluyorum valla çok güzel konuşuyorsun kanka 😅
Ölsün gebersin kötüler pislikler 😅amin valla 😅
Saol 😅
Ne güzel. Bunu duyduğuma sevindim kanka.😅
Aynen aynen. Amin amin 😂
Hayır hiçbir umudum yok ama sanki hayatımın aşkını bulacağım gibi bir his var içimde ama istemiyorum belki 5-6 sene sonra olabilir 😬😬
Biraz karışık geldi 😂Hem yok hem de bulacan 😅ne kadar erken o kadar iyi 😅aşk iyileştirir tedavi eder güç verir huzur ve mutluluğun başlangıç aşk sonsuz güç kaynağı 😅5 6 sene kim öyle kim kala 😅 yarının garantisi yok 😅çalarsa kapını evde yokuz deme 😅
Hımm 😅Keyfin bilir 😂ama şey aşk en çok istenmeyenlere gidiyor 😅 isteyenler aşk için yanıp tutuşanlar elleri boş 😅yalnız 😅çok saçma yani 😂
Halden düştüm yâr yâr yâr yâr aman aman sana küstüm yâr yâr yâr aman dünya da ne ne insanlar var var var 😂hep bizi mı bulur vefasızlar vicdansızlar lanet olası pislikler 😂 kansızlar 😂
Al sana aman aman
youtube.com/shorts/sGZIAqD3GUo?si=LVY0bdn-3XkKxFEK
Keklik aman aman yetiyor 😂😂
Tövbe tövbe yahu 😅
Ne hemen küsüyon 😅
Hiç naz trip yapamayacak mıyım 😅
Kader deme sen kendin ettin 😅kendi düşen ağlamaz derler 😅hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer miş 😅 rıhtımı boş ver limana gel 😅aşk Mağusa limanında yaşanır 😅
Bende küstüm o zaman 😅
youtube.com/shorts/-lZt2zwe8GU?si=p5xfKBrwdP895uiM
Hoşçakal o zaman 😅mutlu geceler diliyorum 😅 Gönlünce olsun
Tenkyu Elaa 😅
Merhaba, sen soru sorar mıydın ya 😏 nerelerdesin,?
Benim aşka dair bir umudum kalmadı sınav stresiyle ayrı uğraşıyorum ileride olabilir ama sorumluluklarımda çabası sende öyle düşünme illa ki çıkar birisi
Merhaba 🌸
Elim alçıda idi alçıda kaldı bir ay. Yeni yeni çıktı. Fizik tedavi yaptım bir süre..
Evdeyim valla dizi izliyorum genelde Kore Çin Japon aşk 😅
şu an kız arkadaşım uzaylı diye diziye başladım romantik komedi 😅
My Girlfriend Is an Alien
Vaktin yok ama olsun 😅
Rabbim zihin açıklığı ve kolaylık versin. Eskiden de sınavla uğraşıyordun. 😅
Sınavların canı cehenneme! 😅
Aşk ertelenmeyi sevmez 😅ama erteleyenleri seviyorlar 😅
Umut etmek saçma geliyor 😅aşıklar yürekten sevenler kazanmıyor kaybediyor hep
Ay çok geçmiş olsun bende seviyorum kore çdrama japann izlemediysen a love so beautiful izle çincesini beğenirsinn
Aşka gelince de her şey zamanla olur akışına bırak boşveer
Sağ olasın 😅 sevindim 😅ben not ediyorum sevdiklerimi beğendiklerimi 😅ilerde eşim ile izlerim diye 😅
Şimdi baktım hayır izlemedim hemen izleme listeme not alıyorum 😅bitirir bitirmez başlarım buna 😅
Akışına bıraktım zati 😅akar inşaAllah 😂dolup taşalım fırtına çıksın tsunami gibi yer yerinden oynasın 😅
Nasılsın iyi misin 😅derslerin harici her şey yolunda mı 😅
İyiyim valla koşturmaca halindeyimm okulum bu sene biticek derslerimi verebilirsem sen nasılsın dikkat et bak kendine motorda hız yapma çok
Allah iyilik versin, sevindim iyi olmana daim olsun iyiliğin iyiliklerin. 😅
Bu sene bitmesi de güzel. 😅
Bitişleri sevmiyorum ama 😅okulun bitmesi güzel 😅okul bitsin sınavlar dersler bitsin 😅
Güzel olan şeyler bitmesin 😅iyi gelen şeyler bitmesin 😅sonsuz olsun 😅
İyiyim bende 😅çok şükür her halime 😅 ediyorum 😅hız sevmem 😅önce tedbir sonra tevekkül 😅hemşire hanım 😅
Aşka inancım, umudum kesinlikle var ama aşık olunacak, aşkı hakedecek insan çok nadir ya bulmak çok zor
Katılıyorum çok nadir bulmak zor zaten sıkıntı o aşktan yana değil insanlardan yana umudum yok 😅
Bir gün aşık oldun mu o zaman görürsün "Aşk umurumda değil." diye.. 😃😃
Ben hiç aşık olmadım. Ama sevmiştim. 😅🌸😅
Aşık olmak istemiyorum. 😅
İnsanlar aşkı hak etmiyor 😅ya da kadınlar benim aşkımı hak etmiyor desek daha doğru olur. 😅
Alışmışlar kötü pis ilişkilere itilip kakılmaya ilgisizliğe ihanete 😅
Benim aşkım fazla gelir 😅
Benim hatun diyordu ki niye bu kadar üstüme düşüyorsun 😅
Mal işte 😂
Aşk umrumda en sevdiğim şey aşk 😅
Aşkı seviyorum 😅
Aşk için kadına ya da erkeğe gerek yok 😅
Ben aşkı kendi kendime seviyorum 😅
Kadınlar korkutucu sjsjjd
O zaman kork bizden. 😂😂
Korkuyorum zaten 😅 maskeli, karakteri makyajlı insanlar, korkutucu 😅
Oscarlık oyuncu 😅 her şey beklenir valla sjsjd
Benden niye korkuyorsun? Ayrıca ben maske takmam..
Senden korkmuyorum, genel olarak korkuyorum. 😅🌸😅
Hep öyle demezler mi? 😅
Ben maskesizim, ben başkayım, ben onlar gibi değilim, ben seni üzmem, acıtmam, ben yanında olurum, ben çalışır çabalarım ben savaşırım demezler mi 😅
En çok da onlar üzmemiş midir? 😅
Dün birisi kıyamam sana dedi 😅en çok da onlar kıydı dedim 😅
Gul yabani 😅
Bu ne lan 😅
Tam parçalamalık 😅
Korktun mu? 😂😂
Valla korkutucu 😅reelde olsa saldırırdım ama 😅hele sonda hızlanması yok mu sjjdd
Vallahi ben de korktum. 😂😂
Sanki telefondan çıkacak gibi duruyor.
Hahaha 😅🌸😅
He ya 😅🌸😅
Napıyon nasılsın 😅 aktif değilsin eskisine nazaran 😅
Öyle işte zaman geçiriyorum kendimce.
Geçir geçir mutlu günler dilerim. 😅
Sana da. 😃
Thank's djdjd
You're welcome
Ayem çatır çatır English 😅
youtube.com/shorts/s6lXOt4eFz8?si=DjuLdWcxQb8k-zm6
😂😂
Aşk ansızın gelir senin elinde olan bişey değil dostum.
Katılmıyorum. Aşk kişinin elindedir. 😅
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. 😅
Yok valla ciddiyim. 😅
Aşık olmak istemiyorsan olmazsın en azından olmam 😅
Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibaret ancak insan evladı hak etmiyor çiğ süt emmiş nankör 😅 lanet olası pislikler
Tabi ki herkes öyle değil. Buna katılıyorum. 😅
O yüzden herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür..
Umut demeyelimde yeşertebilen yeşertsin toprağın altından hayat bu ne getireceği belli olmaz
Güzel bir yaklaşım, olur inşaAllah gönlünüzce olsun 😅
Amin inşallah
Aşk diye bir şey yok bence şu ana kadar öyle bir şey yaşamadım hiç yani
Bende yaşamadım 😅 ama vardır yani yaşamadık diye yok diyemeyiz diye düşünüyorum 😅
Bende hep dizi filmlerde görüyorum zaten 😂
Toz tanesi kadar umudum yok, istemiyorum da zaten uzak dursun
Al benden de o kadar hocam 😅lanet olası pislikler 😅 ben istiyorum aslında ama aşk istemiyor 😅
Aşk istemeyenlerin kapısını daha çok çalar diyorlar 😅
Sebep onların canı cehenneme 😅
Gelsin gelsin hocam 😅tez vakitte top yekün dertten çıkamasınlar 😅bizle uğraşmasınlar yani 😅
hoş geldin yinede bir zerre kalmıştır umut bir yerlerde ya en azından bende var 😂
Hoş buldum sende hoş geldin 😅
Bir zerrre dirhem dirhem 😅o kadarı bende de vardır yahu 😅
Benimki biraz naz trip gibi küstüm aşka 😂naz yapıyorum 😅ters psikoloji 😂
Var olduğuna sevindim 😅
Hoşbuldum vaay strateji diyorsun severizz 😎😂
Hoş gördüm 😅 Severim severim on numara strateji oyunları oynarım 😅 LoL Warcraft 3 Dota 😅company of heroes ooo 😅
Nokta atışı yapmışım 💅😂
İyidir nokta atışı 😅 vurduğun gol olsun 😅
👏👏😂
Yok. Aşka, mutluluğa kısaca güzel olan hiçbir şeye yer yok benim hayatımda 💅🏻
Güzel olan şeylere benim de umudum yok, umutları alanların canı cehenneme 😅 lanet olası pislikler
Hiç aşık olmadım. Belki bir gün olurum ama çok ihtimal vermiyorum.
Zaten günümüz de aşk gereksiz. 😅
Aşkı verince aşksızlık oluyor. Alışmamış insanlar aşkı görmemiş ki 😅ağır geliyor kaldıramıyorlar 😅
Ucundan ucundan sevmeli gibi 😅
Bende çok ihtimal vermiyorum zaten istemiyorum da 😅ayna gibi olacağım en fazla 😅
Çok sevince kaybediyoruz
Güzəl söyledin.
EyvAllah, senin güzelliğin 🌸 Gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim
Təşəkkürlər, mutlu akşamlar.🙏🏻
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Ya umut hep varda. Sevgiye olan inancımı yitirdiğimi söylemeliyim.
Aşka ve sevgiye inanıyorum ama insanların aşkına ve sevgisine inanmak çok büyük tehlikeli bir kumar. Çiğ süt emmiş insan evladı nankör her şey beklenir iyi şeyler harici
Sağ olsunlar yarattıkları yüzünden artık ne inancım ne de güvenim kaldı.
Al benden de o kadar emeği geçen herkesin canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Amin amin inşaAllah 😅 şahidi Allah olanın hakkı kimse de kalmaz yarına kalır ama yanına kalmaz derler inanıyorum
Hala bir az var ama hiç belli olmaz hiç beklenmedik bir zamanda aşk kapı çalar derim ❤️
Hep beklerdim aşkı arardım aynı zamanda 😅 sanmıyorum aşkı yaşayamadan aşktan soğuttular 😅yürekten sevince kaybeden oluyorsun 😅
Katılıyorum, doğru insanı doğru kişiyi sevmek önemli. Yanlış insan kötü insan her türlü zarar ziyan. Ömründen ömür gidiyor insanın. Amin inşaAllah çalsın 😅 ihtiyacım var aşka 😅 Aşk sonsuz güç kaynağı huzur ve mutluluğun başlangıcı 😅
Güzel şeyler söylüyor aslında ama hep söylüyor 😂olan bir şey yok 😂pek heves etmiyorum 😅en azından hayal kırıklığı olmaz 😅
Tövbe tövbe 😅 ortada fol yok yumurta yok 😅 astroloji söylüyor güzel şeyleri 😅oğlak burcu için 😅
Kimse yok 😅kendi kendime ne yapayım 😅
Hiiiii astroloji söylüyor 😅bende pek hakim değilim aslında inanmıyorum ama okumak keyifli eğlenceli oluyor 😅denk geldikçe bakıyorum. 😅
Zaten sıkıntı belli olmaması 😅belli olsa güzel olurdu 😅 güzel şeylerin olacağını sihirli küreden görsek heyecanlanla bekler hatta koşardım o güzelliğe 😅
Heyecan karakterimde var her türlü sürpriz olur her an sürpriz olur beklesem de 😅olsun yani 😅 yeter artıkın 😅hak edenler mutlu olsun bir kere de ama sonsuzca 😅
Sen bir tık takıntılı bir tipsin maalesef, yanlış anlama beni. Bu da karşındaki insanı yorar. Umudunu kaybetme, bana gelirsek ben aşka inanmıyorum
Canın sağolsun yanlış anlamadım ama ne demek istediğini de anlamadım. Takıntı derken?
Fakat hani diyorsun ki ya karşındaki insanı yorar 😅bu sadece varsayım ön yargı ben yoran olmadım hiç 😅ben yormam 😅
Umut konusunda pek umudum 😅hatta hiç yok 😅 görünen köy misali 😅 sevenlerin kıymeti bilinmiyor 😅
Ben aşka hep inandım insanların aşkına inanmıyorum 😅
Herhangi bişeye umudum kalmadı. Tanrı hazretleri umut kesmeyi de yasaklamış dlflf.. hem takoz koyup hem cezalandırmak da onun şânına yaraşır şüphesiz ;)
Aşk diye bir şey var. Mi bilmiyorum ama bir gün biter diyorlar geriye sevgi ve saygı kalır aşk daima sürmez o yüzden sevgiyi ara
Aşk vardır tabi ki var. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Aşk bitmez bitirilir. Aşkı bitirenler sevgiyi de bitirmez mi?
Durup dururken ne biter ki?
Mutlu etmek de mutlu olmakta çok basit. Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir. Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur, bitmez, bitmek söz konusu bile olmaz daima taze kalır ki 😅
Bende sevgi arıyorum. 😅
Aşkı bitenin saygısı da kalmaz 😅 yalandır onun onların her şeyi 😅yalancıların ki biter samimi olmayanların 😅
Brn bu devrin insanı değilim. Uğramasın dengemi bozuyor
Ben de değilim ama istiyorum uğraşın canım aşkım benim gel buraya neredesin vicdansız 😂 devrinde neslinde canı cehenneme 😅
Genelde iki taraflı olmuyor o yüzden pek umudum yok. Kullanmaya çalışan erkekler de cabası.
Kullanmaya çalışan kadınlar da cabası. 😅
Allah hepsinin belasını versin erkeğinin de kadının da 😅
İki taraflı çok zor denk gelmek çok zor 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Sağolun sizin de
EyvAllah sizde sağ olun 🌸Mutlu akşamlar dilerim
Kalmadı aşk Zihnin yeteriz ve anlamsız bir oyunu gibi
Günümüz aşkları zaten oyundan taktik stratejden ibaret. Menfaat ve çıkar heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor...
Aşk çok basit oysa çok kolay mutlu etmek ve mutlu olmak ama sahtekarlar çok maskeli karakteri makyajlı rol yapanlar
Tüketiyorlar valla lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar yavşuklar gevşuklar hepsinin canı cehenneme 😅 tüketenlerin 😅
Hiçbir umudum yok. Sorumluluk sahibi ciddi bir insan bu devirde zor.
Haklısın, sorumluluk sahibi ciddi insan zor erkeği de kadını da...
Umudunu alanların canı cehenneme!
Berbat bir insanı sevmişsin 😅 kurtulduğuna şükret 😅
Aşk var ama bana denk gelmiyor sanırım kendim için umudum kalmadı
He aşk var 😅evet var ama bana da denk gelmiyor. 😅 Sıkıntı orada işte. 😅
Hatta öyle saçma ki hiç hak etmeyenlere gidiyor aşk çapkınlara odunlara hödüklere kadir kıymet bilmeyenlere gidiyor aşk 😅
Al benden de o kadar lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅
Adresi yok konumu yok elimizden hiçbir şey gelmiyor 😅
Belki hak ettiğin içindir 😅 kötüleri seviyorlar hep
Hayırlısı olsun ne diyelim her şeyin bir zamanı var
Hayırlısı demek evliya duası diyorlar senden gelecek her şeye razıyım demekmiş ve sıradan kullar kaldıramaz diyorlar..
Hayırlısı demiyorum o yüzden. 😅
Detaylı dua ediyorum 😅huzurlu mutlu keyifli sağlıklı sıhhatli ve kolay sonsuz olanı diliyorum iki cihanda da olan 😅belki işe yarar Rabb'imin her şeye gücü yeter 😅 hiçbir şey çok gelmez 😅
Amin inşallah
Aşka olan inancım biteli baya oldu sanırım bı his bı heyecan bı neşe kalmadı
Motorsiklet aşkı da güzeldir 😅gençler daha umutlu sanıyordum 😅
Lanet olası pislik kahrolasıca güt lalesi serrefsuz yavşuk gevşuk canı cehenneme 😅
Bana da ihanet eden oldu
Hepsinin canı cehenneme 😅
Pek kalmadı içi boş bir kelimeden ibaretmiş gibi geliyor artık
İçi boş değil de boş olan insanlar çok 😅 insanların içi boş 😅lanet olası pislikler 😅 kahrolasıcalar 😅
Aşk hep aynı 10 sene öncesinden farkı yok ya da 15 sene huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kaynağı 😅
Papatyalardan seviyor sevmiyor yapardım 😅taç yapardım 😅
Soğutanların canı cehenneme 😅
En sevdiğim 2. çiçek 1. sırada gül var efendimiz gülleri severmiş 😅bilmeden önce papatya 1. sırada idi 😅
Keşke sevenler sevilse 😅
Elinden geleni yapıyorsan, yapıyorsam olmuyorsa 😅 vazgeçmeliyiz 😅 oluruna bakmalı 😅
Zaman su misali akıp gidiyor telafisi olmayan tek şey zaman 😅
Denk gelmek için de bir şeyler yapmak lazım değil mi 😅
Armut piş ağzıma düş olur mu? 😅
Yapacağına inanıyorum 🌸amin inşaAllah 🌸 gönlünce olsun
Aşka hevesim, umudum ve insncım yok
Hevesini alanların umudunu kıranların, inancını yok edenlerin canı cehenneme 😅
Bende de yok 😅
Her zaman bir umut vardır 💪
Keşke olsa 😅 Gönlünüzce olsun
Umudun yoksa. Hayattan aşksızda zevk almaya bak. her şey aşk değil. Kendine ve keyfine odaklan. Ben , keyfim bide kahyası demişler 😊
EyvAllah Allah razı olsun. 😅
Dizi izliyorum genelde sigara çay 😅evden pek çıkmıyorum artık. 😅
Olduğu kadar o kadar yanınca can keyif de zor oluyor
Tavsiyem. İşe gir, çalış, ya da oku, eğitim al, kurs al, boş durma, değerli vaktini boşa harcama. Ya para kazan, ya da kursa gidip, sertifika, diploma vs. Peşinde koş. Meslek kurslarına katıl, online kursda olur. Evden çıkmak tek başına bile olsa çıkmak, hava almak, spor yapmak, sosyalleşmek iyidir
Dün iki yer ile görüştüm. Yatmaktan da sıkılıyor insan bir yerden sonra. Bir sene oldu çalışmıyorum..
Biri akşama elaman lazım dedi kabul etmedim, diğeri 30 bin teklif etti istişare ettim arkadaşlar ile az dediler kabul etmedim. 😅
İş bakıyorum aynı zamanda ama zorunluluğum olmadığı için çok şey yapmıyorum.
Allah razı olsun sağ olasın güzel yaklaşımın için
Mesleğim var aslında motorsiklet tamiri dükkan açacaktım fakat bir darbe yedim vazgeçtim 😅içimden gelmiyor 8 saat iş bakıyorum çalışmaktan bıktım 😅
Spor düşünüyorum spora başlamayı 😅henüz başlayamadım elim alçıda idi yeni çıktı alçıdan kırmıştım bakacağız artık
Valla diğer şehirleri bilmem de. İzmir'de 30 bin tl maaş fena değil, iyi yani. En azından boş kalmaktan iyi diye asgari ücrete çalışanlar var İzmir 'de. Sen bilirsin. Bir sene işsiz kalmak uzun bir süreç. Ben 1 ay çalışmasam evde kıyamet kopuyor 😅
İzmir'de çok sevdiğim kardeşlerim var. Türkiye wp yemek sepeti grubum var 700 küsur kişiyiz şu an. 😅
İstanbul'da kendi motorum ile az. Abim dükkan motoru ile 32 bin maaş alıyor. 😅
Valla boş kalmaya o kadar alıştım ki uyumadım yani şu an 😅çok çalıştım ben küçüklükten beri köpek gibi dört sene 18 saat çalıştım 😅
Bana da laf söz ediyorlar ailem gelen misafirler ama olsun ben bekarım 😅hiç gelirim yok değil gelirim var sağdan soldan arabam motorum var. 😅
Her ay 7 bin kredi ödüyorum eve bakıyorum ooo. 😅Kredi kartından geçiniyorum hep eskiden eskiye 😅abur cubur alıyorum manav önünden geçiyorum abi ne varsa az koy dedim 2 bin tuttu 😅kart olunca ne bulursam alıyorum 😂
çok ciddiyim zerre kadar inancım yok
Bende ciddiyim benim de yok 😅Sebep olanların canı cehenneme 😅 lanet olası pislikler
Ailem yüzünden yaşayamıyorum
Aile bahanedir diye düşünüyorum ailenin karışmaya hakkı yok. Aile çocuklara karışır. 😅
Küçükken gençken olabilir normaldir. Şimdi neden olmuyor peki? Denk mı gelmiyorsun gönlüne uyan mı yok
Benim de hiç umudum yok artık 🤣
Ne zamandır yok 😅umudunu alanların canı cehenneme 😅 lanet olası pislikler 😅
Valla hic olmadı ki umudum xhiihxihxihx
Benim eskiden yine vardı azıcık 😅hayatıma girenler aldı birer birer 😅hiç umudunun olmaması da güzel 😅hayal heves kırıklığı yoktur oh ne güzel 😅
Hqhahahahahs aynen
O zaman gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar diliyorum
Teşekkürler senin de gönlünce olsun, iyi aksamlar 🙂
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah 🌸😅
Biri inandırana kadar işine gücüne bak
İşi gücü bıraktım çalışmıyorum ben 😅kimseyi de inandırmak gibi derdim yok 😅 canları cehenneme 😅
Yok biri gelir seni inandırır diyorum , sen değil. Belkide kendine odaklanmalisin, görmediğin şeyler vardır.
He 😅amin inşaAllah diyeceğim de inanmaktan da korkuyorum 😅 sevgiye inanmak bile çok zor günümüzde. 😅Hem insanlar çok yapmacık sahte 😅hiç sahici gelmiyor 😅
Bilmem 😅şuan iş bakıyorum yeni yeni çalışmayı düşünüyorum bir senedir ara vermiştim aşağı yukarı 😅çok çalıştım hiç tatil yapmadım iyi dinlendim bu sene 😅
Ya benden kaçmaz ben görürüm şahin gibi gözlerim vardır benim 😅
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir 🌸
Sizde ne var yok 😅
İnsan kendini dışardan bir gözle göremiyor her zaman. Bir yerde yaşadığın olumsuz bir olay herşeye aynı gözle bakmaya sevketmistir seni.
İnsanlar ile haşır neşirim çokça kalabalık çevrem. Çoluk çocuk kolu komşu herkes. 😅
Evet yaşadığım olaylar yüzünden sıkıntı, güzel şeyler olmayınca 😅
Hayali bile olmuyor 😅heves de kalmıyor 😅
Hani daha önce mutlu olsam bir şeyler yolunda olsa tamam ama olmadı 😅olsaydı zaten şu an mutlu olurdum
Korkularınız neyse onlari bulun.
Sahtekar insanlardan korkarım. 😅 Canları cehenneme 😅 sizin de gönlünüzce olsun 😅
Umudum var umut hep var
Sevindim baki olsun umudun 😅 Gönlünce olsun
Benim hala umudum var
Ne güzel 😅Baki olsun 😅
Hayır kalmadi hem de istemiyorum aşk falan
Hımm 😅 istemezsen isteme 😅keyfin bilir gönlünce olsun 😅sanki zorla sjsjd
😄 amann aşk bize için değil yaa 😅
Oysa aşk en çok Peri Kızına yakışırdı 😅bana da çok yakışır 😅 bende aşka 😅ama hayal işte 😅aşk kıymet değer bilen için olmalı ama ne hikmetse tam tersi oluyor 😅
😅😅
O duygular gençlikte kaldı maalesef 😄
Öyle deme abla 😅aşk her yaşta yaşanır yahu 😅 aşkın yaşı başı yeri zamanı mekanı yoktur 😅
Sende var ya abla 😅ne diyeceğimi bilemedim 😅evli bekar 😅
Umudum yok aşk adamıyım..
Bana da aşk adamı derler bazı platformlarda Eros diyorlar aşk böcüğü diyorlar ama bende de yok
En sevdiğim üç harfli aşk 😅
Sarhoşluk güzel 😅ama ben sarhoşken de farkındayım yani 😅kaybetmem kendimi 😅
Ben kaybetmedim ama kaybettirdiler bana kendimi 😅yok oldum hiç oldum 😅
Huzurlu ve mutlu geceler diliyorum 😅 EyvAllah
Aşk her zaman var olacak
Bence de var ve var olacak olacakta insanlar insan değil duyguları samimi değil yapmacık sahte
Anlık aşk sevmiyorum abi 😅olacaksa sonsuz olsun 😅
İlahi aşk başka abi. Diğer aşk da sonsuz olmalı bana göre iki cihanda da olmalı
Her şey imtihandır abi. Kader kulun çabasına bağlıdır. Nasip kısmet kişinin kendisidir. EyvAllah sağ olasın. Gönlünce olsun 😅
Akıllı aşık olmak lazım 😅elde patlar yoksa düşünmek iyidir 😅
var ama doğru kişiyi bulamadım
Doğru kişi nadir bulunur. Çok nadir. Bulunmaz Hint kumaşı gibi. Günümüzde çok zor..
Hem herkes doğru insan gibi gelir çalar kapımızı 😅
Tez vakitte denk gelmen dileğiyle 😅
aşk diye bir şey yoktur
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür, evet olabilir 😅
Herhalde yani çıkmayan candan umut kesilmez
Orası da var abi haklısın 😅candan umut var da ondan yok 😅
Yanlış bir şey yazmak istemiyorum ama benim görüşüm şöyle hayatta her zaman önümüze engeller çıkabilir önemli olan düz devam etmektir bir atasözü vardı tam bilmiyorum gittiğin yolda engel yoksa O yol seni bir yere götürmez öyle bir şeydi galiba her zaman mücadele edip yoluna devam edeceksin her gecenin bir sabahı var her kışın bir yazı var ben böyle şeylere çok inanıyorum
Estağfurullah abi ne demek. Çok güzel yazmışsın abi emeğine yüreğine gönlüne sağlık katılıyorum yazdıklarına doğru söylüyorsun bende biliyorum bunları bilincindeyim ama ne bileyim bir yanım nötr olumsuz öyle kırıldı ki umut etsem ne olacak diyorum
Bence kendine bir şans ver olacakmış gibi davran ne bileyim böyle pozitif yaklaş olursa şöyle olur diye denemekte fayda var ucunda ölüm yok kaybedecek bir şeyin de yok olmazsa da olmaz diyeceksin ama yerinde olsam bir defa pozitif yaklaşırım olacakmış gibi olursa şunu yaparım bunu yaparım ne bileyim böyle şey kur kafanda zaten olmazsa olmaz
Teşekkür ederim abi güzel düşüncelerin için haklısın, pozitif düşünmek iyidir murfy yasası kötü kötüyü çeker iyi düşünmek lazım deneyelim bakalım.
Huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim abi gönlünce olsun 🌸
Eyvallah başaracağından inanıyorum sana da hayırlı akşamlar
EyvAllah sağ olasın abi 😅amin inşaAllah 🌸🥰
Var biraz da emin değilim
Neden emin değilsin 😅emin olmak dik durmak önemli 😅kararlı olmak 😅
İstisnalara inanırım
Bende inanırım 😅
Yaş 39 evde kaldım galiba
Evliliğin yaşı yoktur abi gönlünce olsun 🌸
Evet aşka dair hâlâ umudum var 🫠
Ne güzel 😅 Gönlünce olsun
Teşekkür ederim. 🫡
Rica ediyorum 😅 Mutlu akşamlar
Sizlerede mutlu akşamlar 😃
Sen eskiden var olduğunu varsayıyorsun yanlış
Eskiden vardı bana göre 10 sene evvel daha güzeldi insanlar
Hayır. Uzun zaman önce kayboldu
Ulan aşk diye birsey yok
kaldı
Güzel 😅
Bitti bea🥲
Bitti mi bitirildi mi 😅
Bitirildi diyelim
Durup dururken bitmez zaten hiçbir şey 🥲
Ve kimse de istemez bitsin😀
Katılmıyorum, kimse istemese bitmezdi aşklar! 😅
Bitmesini istiyorlar ki bitiriyorlar lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar güt laleleri 😅yavşuklar gevşuklar 😂
Bazen bişey oluyo mecbur kalıyorsun veya istemediğin şeyler oluyor soğuyorsun bazende üzülmemek üzmemek için bitirmek zorunda kalıyorsun bunları yaşamadan bilemezsin ki😀
Ahaha sakin ol😂
Bir şey oluyor diye bir şey yok tamam mı! 😅
Olmayacak ne demek bir şey oluyor 😅
Olmasın ulan 😅
Herkes çeki düzen versin kendisine 😅çok zor değil yahu mutlu etmek mutlu olmak çok basit aslında elinden geleni üstüne düşeni yap yeterli 😅
Ama yoksa olmaz tabi 😅eee yoksa yemişim aşkı 😅
Üzmemek için bitirmek bahanedir 😅
Seven, lafta kalmayacak, bitirmemek için çabalamak varken bitirmek çok saçma nefes almak kadar kolaydır aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?