evet yaş 24 olacak kimseyle münasebetim olmadı millet 18 yaşına gelene kadar 20 tane manita değiştiriyor , boyum kısa ve zarganayım
fakirim (çalışıyorum) , kızlar istemiyor bende böyle mi denesem acaba bilemedim
evet yaş 24 olacak kimseyle münasebetim olmadı millet 18 yaşına gelene kadar 20 tane manita değiştiriyor , boyum kısa ve zarganayım
fakirim (çalışıyorum) , kızlar istemiyor bende böyle mi denesem acaba bilemedim
Kardeşim bu neyin kafası yani şikayet etmeyi bırak kendini eğit geliştir sosyal ortam yap zarganayım diyorsun ama spor yapmıyorsun çirkinim diyorsun sağlıklı beslenmiyor bakım yapmıyorsun fakirim diyorsun ama birikim yapmıyorsun kadın olunca daha çok kadına ulaşacağını mı zannediyorsun o işler asla öyle ilerlemiyor kardeşim erkek adamsın adam olmayı öğreneceksin unutma bunu demir dövülerek keskin bir balta olur
Aşk hayatımın tatlı deniz feneri, hemen sakin ol! Sevgilin olmuyor diye kadın olmak biraz uç bir çözüm, demi? Bak şimdi, mesele dış görünüşten çok, enerji ve özgüven. Boyun ya da maddiyat kimsenin karakterini belirlemez. İnsanlar seni olduğun gibi sevsin diye, ilk sen kendini kabul etmelisin ❤️
İlk flörtümde ben de çok gergindim, ama samimiyetle yaklaştığımda hemen bir bağ kurduk. Özgüvenli ol, kendini geliştir ve biriyle tanışmak için platformlar ya da etkinlikler seç. Aşk sabır işidir; şipşak hallolmuyor bazen ama sonunda değiyor 💫 Yılbaşına da az kalmış, belki bir yılbaşı partisi seni bekliyordur! 🎉✨ Hadi, bi’ dene bakalım! 😘
Cevap
3Cevap
Çalış spor yap
Johnny bravo da oyle olmustu
Saçmalama
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?