şarkının mı yalnızlığın mı etkisi normalde ikisini de kullanmıyorum ne sigara ne alkol beni yalnızlık bitirdi

şarkının mı yalnızlığın mı etkisi normalde ikisini de kullanmıyorum ne sigara ne alkol beni yalnızlık bitirdi
Kendime üzüldüğüm yetmezmiş gibi birde sana üzüldüm valla ama yalnızsın diye böyle şeylere bulaşma
Herkes maalesef üzülmek için bir şeyler bulabiliyor insanız her zaman bir şeyler çıkıyor ama yaş geçiyor gördüğün gibi 36 olacağım yalnızlık çok yoruyor bir süre sonra
Biri yok diye kendine zarar vererek eline hiçbir şey geçmez al içtin ne değişti hiçbir şey tamamen senin iyiliğin için söylüyorum
Biliyorum benim iyiliğim için soyledigini teşekkür ederim hiçbir şey değişmedi birazdan ya alkolden bayılırım yerlerde sürünürüm ya da uyuyakalırım ne olacak başka ama elimden de düzeltmek için hiçbir şey gelmiyor
Bu şekildede fazla sürmez zaten saçma sapan şeyler içip bayılmak eziklikten başka hiçbir şey değil düzelt kendine çeki düzen ver
Biliyorum farkındayım destek olduğun için de çok mutlu oldum değerli birisin benim için bu DESTEĞİN ile gözümde daha çok büyüdün zaten sürekli içen bir insan değilim bazen böyle patlamalar oluyor insanın hiçbir şeyden zevk almadığı yaşamak istemediği zamanlar oluyor öyle bir zamana geldi sadece kendime eziyet eden biri değilim teşekkür ederim tekrar
Kendine neden üzülüyorsun iyi olduğun bir vakit dinlemek isterim seni elimden ne gelirse yapmak isterim
Teşekkür edilecek bir şey yapmadım rica ederim insanız illaki öyle zamanları hepimizin oluyor önemli olan o zamanlarda güçlü olabilmek 🌸
Düşünüp söylemen yeterli teşekkür ederim
Nasıl yapmadın beni düşündüğünü iyiliğini istediğini hissettim bundan daha güzel şey mi var sanki bu dünyada 🥹
Gerçekten iyi olduğum zamanda da seni dinlemek isterim birazdan gidecek gibiyim
Peki dikkat et kendine git bir yere uzanda kafan gözüne bir şey olmasın
Teşekkür ederim müzik açtım uzandım seni unutmayacağım Allah razı olsun 🤗🥰
İyi ki varsın ♥️
Sağol sende 😇
Cevap
3Cevap
bir şey olmaz.
Bilmiyorum göreceğiz
telefonundan eski sevgililerin numaralarını sil ahahahbs
Hiçbiri birisinin numarası kayıtlı değil ki gideni silerim direk
Yapma böyle şeyler ama 🥹