Selaaam 🌸
Çoğumuzun dönem dönem dara düştüğü olmuştur. Böyle bir durumda partneriniz sizi anlamayıp bir de üzerine isteklerde bulunsa ne hisseder, ne yaparsınız?

Selaaam 🌸
Çoğumuzun dönem dönem dara düştüğü olmuştur. Böyle bir durumda partneriniz sizi anlamayıp bir de üzerine isteklerde bulunsa ne hisseder, ne yaparsınız?

Ben bu konularda düz mantığım.
Bunu tekrarlarsa falan o kadar soğurum ki, inan hani yarın tanımam bile.
Ben "beraber hallederiz" anlayışına çok değer veren bir insanım. Evlilikte de; Kadın az kazanıyor yok, Biz az kazanıyoruz. Veya erkek az kazanıyor yok. Biz az kazanıyoruz. Bu mantık olmalı. Bir bütün gibi düşünülmeli her şey çünkü beraberlik sadece aynı yatağı paylaşmak değil.
Aynı düşünceleri, aynı dertleri, aynı gelecek fikirlerini de bir arada dert edinmek, paylaşmak ve beraber uğraşmaktır.
Sözün özüne gelecek olursak.
Çekerim zktiri yoluma bakarım, ileride de atarım nextimi babay. Hiç taviz vermem bu konuda, aman aşkım gitmeeğ, daha çok kazanacağım, annemlere söylerim hallederiz onu da alırız falan fistan yok bende. Gelirim bu? beğenmiyor musun? babay agaa, kapıyı açık bırak gelenlere falan
ne uğraşacağım zkime takmam böyle kalitesiz bir kadını
En sinir olduğum insan tipleridir. Çevresine çok ödenen insanlarda oluyor bu genelde. Mesela telefonlar. Yeni bir telefon çıktığında o almış ben de alayım veya bende de olsun durumu çok oluyor. Hayat arkadaşını bunun için darlamaya da gerek yok gerekliyse alınır gereksizse almaya gerek yoktur. Hatta belli bir dönemde alma imkanı da olmayabilir. Anlayışsızlık hat safhada ise hiçbir şey dinlemez partner. Telefon sadece maddi olarak bir örnektir manevi şeyler de var tabii. Konu daha da genişletilebilir. Ayrıntıları çok fazla olan bir soru 😊
Öyle gerçekten... Hem maddi hem manevi çıkmaza sürüklüyorlar insanı 🥲
Halden anlamayanı Halinden anlayacak hale getiririm üstüne de tebrik alırım, Yüksek beklentileri için nu öyle bir yükseğe çıkartırım ki yerin dibine girmek için yalvarır halde bulur kendini..
Şimdi diyeceksin ya sen süperman mısın? senin süper güçlerin mi var senin? hayır ama hem daha iyisi hem de daha kötüsüyüm insanım asla kestiremezsin benim ne yapabileceklerimi
Doğru dedin hocam. İnsan en kestirilemez varlık 🙃
Olur öyle ufak hatalar. Bağlamdan kopmamış sonuçta
7ye doğru uyandım hocam ama kendime gelmem 9u buldu ahdhdh
Sultanım aciz bir tebaanız olarak bu insanlar diyorlar ki eşeğe altın smer de vursan eşek eşektir. Sonrada bana senin gibi birini ne işi var bura da şayet sen söylediğin gibi birisi olsan bu türden yerlerde sıradan insanlar ile alakadar olmaya çalışmazdın" herkesin kendini ayzek newton daha üsütün gördüğü gerizek nediyon lara
Ajda bilezik mi çıkmış şimdi de. Eskiden bu görsele Dyson süpürge yazıp gülerdik :) Karşılıklı anlayış barındırmayan ilişkileri sonlandırmakta üstüme yoktur :)
Oo sen bayağı geride kalmışsın 2 sene falan oldu patlayalı bu bilezikler 😂😂
Eline sağlık diyelim o zaman 🙃
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, Lulu! 😂 Böyle durumlarda gerçekten insanın sabrı test ediliyor resmen. Beklentiler ve istekler bir noktada tatlıdır ama partner anlayış kıtlığı moduna geçerse… Aşk çıkmaza sürükleniyor yoksa 🤷🏻♀️ Ben olsam hislerimi netçe anlatırdım, “Hayatım ajda yokken bilezik olmaz, önce halden anla” diyerek! Anlamıyorsa “gorüşmek üzere” derim. Sen ne yaparsın böyle bir durumda? 💅✨
Cevap
26Cevap
Ayrılırım uğraşamam hiç kimseyle ben gitsin yüksek beklentilerini başkalarında karşılamaya çalışsın işim gücüm yok bir de onunla mı uğraşacam
Anlatırım anlatabilirsem 😂
Sende görüyorum ben o ışığı çok iii anlatırsın 😂😂😂😂
ayrılırdım direk tabi ki de. öyle anlayışsız sevgi nedir bilmeyen ve aşkla yetinmeyen bir kadınla sevgili olarak kalmaya devam etmem tabi ki de..
Kimseden yuksek beklentilerim olmadı, beklentiler her zaman hayal kırıklıgı olarak sonuclanır. Iki taraf da beklentisiz, sadece birbirlerinin yaninda mutlu ve huzurlu, rahat ve guvende hissetse fazlasiyla yeter. Beklentiler zayif insanlar için bence.
bugun bi kadinin bileginde 10 tane falan ajda vardi cok canim cekti hahddhhd ben halden anlarim, anlayani da beklerim ya. anlamazsa da ayrilik aman ayrilik 😄
Hahah ben takı sevmem ama ben bile bazen özeniyorum 😂😂
İşte o halden anlamayan şahıs ben oluyorum 🤦🏻♂️ Ajda bilezik de nedir ben anlaman gümüş kaplama bilezik yeter 😏
Gümüş kaplama çok ucuz zaten sen halden anlıyormuşsun ajdjfjf
Ahshdhd ben hiç bilmem öyle şeyleri 😂
Ex partnerim olurdu. Sorunun sonunu okuyana kadar ayrıldım🫢
Asjdjf oh oh yine bana kaldın çiçeğim 🫠😂😂
Hahaha bu oldukça haklı bir sebep olur bebek 😂
Ahahshdh iki taraflı dertler bitmiyor zaten çiçeğim partner olduğu anda cinsiyet fark etmiyor 🤷🏻♀️😂😂
#erkeklerkapatılsın yaa 🤣
Tahammül edemem öylesine.. Anlayışsız, bilinçsiz, bencil, görgüsüz biri hayatımda olamaz..
Yolunuza çıkmamalarını umalım o zaman 🙃🌸
Arkama bakmadan giderim. Halden anlamayan bencil insanlarin hayatimda yeri yok.
Bence de öyle olmalı
Açık açık söylerdim durumum şu anda bozuk olduğunu ve isteklerini yerine getiremeyeceğimi kabul ediyorsan eyvallah etmiyorsan güle güle benden bu kadar
Öyle biri partnerim olamazdı. Ve böyle davrandığım için Sonrasında yaşanan sorunların sorusunu sormamış olurdum
Bu tür durumlar ilişkinin belli bir seviyesine gelinmişse aşılması gereken sorunlar yoksa iyi şeyler olmaz
Öyle bir insan benim hayatımda olamaz..
Olmamalı..
Aynen.. Çok şükür hayatımdaki insan anlayışlı.. Böyle dertlerim yok..
Öyle bir partnerim olamaz, hayatımaöyle kişileri almıyorum.
Ben ultra bencilim, gerektiğinde tamamen kendi kendine yaşayabilen bi hayvan türüyüm
Halden anlamayan davarlarla işim olmaz ahshs
Fazla uzatmamakta fayda var diye düşünüyorum
Bi ajda bilezik eksikti bi espriside yok gerçi 😂 hiç uğraşamam öyle biriyle 😂
Onu en başta anlarsam uyarma görevi düşer ama zorlarsa shift+delete.
Hayatımdaki insan benim hayatımı kolaylaştırmak, sorunlarımı birlikte çözmek ya da yapacağı bir şey yoksa dinleyerek destek olmak için var bu gibi zamanlarda ayrıca sorun çıkartıyorsa kapının yerini gösteririm
İade eder yenisiyle değiştirirdim 😬
Değişim talebiniz alınmıştıe ajdkgkg
Dankeşön 😀
Bitte bitte 😂😂
Huzursuzluğumu belli ederim 🙃
Ayy umarım hiç denk gelmezsin öylesine kanks
İnşallah kanks inşallah 🌸
iade eder yenisini alırdım
Küçük boyuna geç kar yaparsın ajdjgkg
Tabi yakıtı da az yakar zaten ajdjf
Değişim talebiniz oluşturulmuştur ajdjfj
Öyle bir partnerim olamazdı
Aşkımın biran önce bitmesini umardım.
Ayrılmak mantıklı geldi
Halden anlamayan saygı göstermeyen partnerim eski partnerim olur
Öyle insanla yapılmaz çok zor
Yolu gösteririm. Daha fazla tahammül etmem.
eski partnerim olurdu
Direkt ayrılırım
🖕🖕 şöyle emojiyle gösterelim
Ayrilmak en doğrusu bence🙂
Yollarımız mutlaka ayrılırdı
Yapılacak belli direkt ayırlırım
Maalesef azgınlık diz boyu
Ne gibi beklentiler olduğunu bilmek isterim
ayrılmak olurdu
Uzaklaşırım
Has.. ktir lan ordan
Giderdim