Aşk İlişkileri Hande Erçele benziyorum hani bana Sabancı :D? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Zengin yakışıklı koca şart oldu Güncellemeler1 yıl NasipSA artık 😄😄 Hande Erçele benziyorum hani bana Sabancı :D? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. gidip bulun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Şöyle çözüm odaklı olacaksın :DDD
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Sana da Sabancı'ya benzeyen biri bulunur. Sadece benzeyen ama 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tüh be fakir olmasaydı keşke Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nasılım diye bir de foto atsaydın bizler karar verseydik 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben karar verdim Sabancıyı bekliyom 😄 Yorumla Maritimo 1 yıl Hayırlısı ı zaman Yorumla
AnlamınıBilmekk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşkımız ellere dert oldu. Kolpalık yapan mert oldu diyosun :D 0 0 Yorumla
CoolBiker Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl NasipSA olur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Dhhdfdsgsgshs ilahi sgsgsgsjdx Yorumla CoolBiker 1 yıl 😁😁 Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ekonomi kötü normal para göz olmanız 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Para göz mü şimdi Hande? Kadının işi var muhtaç mı Hakan'a yooook. D Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Genel konuştum Hande kim Hakan'ın yanında birde eşleşmeye bak mevzu bu ikisi değildi de neyse Yorumla Soran 1 yıl Hande kim mi? Yazık kıza ama Hakan adam olmaya başladı Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Sabancılar ne kadar zengin senin haberin var mı ne saçma konusuyon Yorumla Soran 1 yıl Seni ayarlayalım Hakan'a bence biz😂 Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Aç biraz araştır da kimin zengin olduğunu gör ergen gibi konuşmaktan vazgeçersin iyi günler Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Benzesen aramazdın sanki kdkf 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hande gibi en son hamle yapıcam Yorumla
uníquєвσч Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 94% 1 yıl Al Koc verelim ablama 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gönder Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Hayallerinde mi benziyorsun 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hande hayallerinde mi ancak😂 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Benim değil senin hande tipim değil benim😂 Yorumla
AmedSpor_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Neden benziyor ona kız buyur ben onun kuzeniyim 🤔 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tamda tıpkısnn aynısı böyle bir benzerlik yok 0 0 Yorumla
Cheddarpeynirii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl İrtibat numarası verelim mu 😂😂 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cheddarpeynirii 1 yıl Buraya yazamam herkes gelir sonra 😂 Yorumla Soran 1 yıl Gay misun Yorumla Soran 1 yıl Peynir mi bi de Yorumla Soran 1 yıl Püü Yorumla Cheddarpeynirii 1 yıl Gay değilim Yorumla Soran 1 yıl Tamam sakin ol Yorumla Cheddarpeynirii 1 yıl Sakinim heyecanlandır beni Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla
Richerbey0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Yok öyle biri üzgünüm :) 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Vardır bea Yorumla Richerbey0 1 yıl Bilemem belki tip olarak bulursun da ikisi aynı anda olmaz :) Yorumla Richerbey0 1 yıl Veya tam tersi Yorumla Soran 1 yıl Hande bulmuş amaaa aaaaaaaa Yorumla
Kaoslyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Oha yani bu kadar benzerlik pess 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Pes Yorumla Kaoslyn 1 yıl Vallahi pes fotoğraf çekinebilirmiyiz hande erçel diye paylaşıcam Yorumla Soran 1 yıl Çekinimeyiz Yorumla Kaoslyn 1 yıl Neden 😞 Yorumla Soran 1 yıl Üzülmeeeğğ Yorumla Kaoslyn 1 yıl Üzüldümm Yorumla Soran 1 yıl Nayır Yorumla Kaoslyn 1 yıl Yazıklar olsun Yorumla Soran 1 yıl Püüüü Yorumla Kaoslyn 1 yıl Püüü Yorumla Soran 1 yıl İyi uykular o zaman Yorumla Soran 1 yıl Ne diym Yorumla Kaoslyn 1 yıl İyi uykular çakma hande erçel Yorumla Soran 1 yıl Tşkkkkkkkkk saol hehhe :D 👋🏻👋🏻👋🏻 Yorumla Kaoslyn 1 yıl Ne demek ne demek çakma hande 😂😂 Yorumla
Çiçekbal Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Sana 3 ün 1 i 😂 0 3 Yorumla Sademsi 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ship Yorumla Sademsi 1 yıl Ha 🤨🫡 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. umarım bulursun 0 0 Yorumla
_Ergashev_ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Sana saplaycı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bulursun umarım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden gizlisini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zengin değilim ben Yorumla Soran 1 yıl Seni evlatlık alırım anca o zaman:Ddd Yorumla Soran 1 yıl Şaka tabi Yorumla Soran 1 yıl Depresifiz biraz glb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
gidip bulun
Şöyle çözüm odaklı olacaksın :DDD
Sana da Sabancı'ya benzeyen biri bulunur. Sadece benzeyen ama
Tüh be fakir olmasaydı keşke
Nasılım diye bir de foto atsaydın bizler karar verseydik 😂
Ben karar verdim Sabancıyı bekliyom 😄
Hayırlısı ı zaman
Aşkımız ellere dert oldu. Kolpalık yapan mert oldu diyosun :D
NasipSA olur
Dhhdfdsgsgshs ilahi sgsgsgsjdx
😁😁
Ekonomi kötü normal para göz olmanız
Para göz mü şimdi Hande? Kadının işi var muhtaç mı Hakan'a yooook. D
Genel konuştum Hande kim Hakan'ın yanında birde eşleşmeye bak mevzu bu ikisi değildi de neyse
Hande kim mi? Yazık kıza ama Hakan adam olmaya başladı
Sabancılar ne kadar zengin senin haberin var mı ne saçma konusuyon
Seni ayarlayalım Hakan'a bence biz😂
Aç biraz araştır da kimin zengin olduğunu gör ergen gibi konuşmaktan vazgeçersin iyi günler
Benzesen aramazdın sanki kdkf
Hande gibi en son hamle yapıcam
Al Koc verelim ablama
Gönder
Hayallerinde mi benziyorsun 😂
Hande hayallerinde mi ancak😂
Benim değil senin hande tipim değil benim😂
Neden benziyor ona kız buyur ben onun kuzeniyim 🤔
Tamda tıpkısnn aynısı böyle bir benzerlik yok
zengin kayınpeder de şart gkgkgk
İrtibat numarası verelim mu 😂😂
Evet
Buraya yazamam herkes gelir sonra 😂
Gay misun
Peynir mi bi de
Püü
Gay değilim
Tamam sakin ol
Sakinim heyecanlandır beni
Yok
Yok öyle biri üzgünüm :)
Vardır bea
Bilemem belki tip olarak bulursun da ikisi aynı anda olmaz :)
Veya tam tersi
Hande bulmuş amaaa aaaaaaaa
Oha yani bu kadar benzerlik pess
Pes
Vallahi pes fotoğraf çekinebilirmiyiz hande erçel diye paylaşıcam
Çekinimeyiz
Neden 😞
Üzülmeeeğğ
Üzüldümm
Nayır
Yazıklar olsun
Püüüü