Güncellemeler
1 yıl
Kızla hicbir iletisimim olmadi sadece kendisiyle oldu kız nasıl biri görsel olarak bile bilmiyorum ama kızın hesaptan da engelletti beni mesaj isteklerini bile kapatmış yazacagimdan değil merak ettiğim için bakmıştım gördüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
engelle geç takılma
Ayrıldıktan 1 ay sonra baskasıyla sevgili olan erkegi ne yapacaksın, miden yok mu senin? Ülkemizde erkek nufusu %51 civarı daha fazlayken erkek kıtlıgı mı yasıyorsun
İnat olarak unutmak için yaptığını düşündüm çünkü benden önce olan biri değildi bende bunu konduramadığım için sürekli sorup duruyordum nasıl ne ara oldu hiç mi sevmedin vs. diye en sonunda bana saçma sapan sorular sorma seni hiç ilgilendirmiyor benim dengemi bozamazsin diye komple engelledi normalde sindirecek insan değilim çevremde gördüklerimde de ben böyle şeylere tepki veriyordum kinadigim için yaşadım kimse yaşamadan bilmezmis
Görmek istemiyodur kaldırıyosa da artk yazmaz diye düsünüyodur seven kişi zaten çabalar engele kadar geldiyse salla
Sevmedi diyemem ben çok dengesizdim sürekli küçük tartismalar çıkartıp engelliyordum zar zor ulasabiliyordu en sonunda bıktı sanırım
Oda galiba öyle engellenmez böyle engellenir havasında oldu
Soğumuş o zaman ilerisine bakman lazım tevrübe olmuş
Evet soğuduğunu söyledi yaptıkların yüzünden vs. dedi ve tepkileri sanki aldatmış ihanet etmişim gibi erkekler soğusa bile bir gün döner gibi sözler çıkıyor sürekli karşıma ama bunda bilmiyorum hayatına birini alıp heryerden engelleyip engeli kaldırma gereği bile duymuyo bende kendimi yiyip duruyorum sürekli boşa
Dönmez erkekler hep başka arayış içindedir
Dönmesi de değil mesele ya şu engelleri hiç mi kaldirmaz aklından gecmiyo merak edip bakmiyo onu sorguluyorum affetmeye kalırsa bende affedemem zaten ama insan sevince gene dayanamıyor
Umursamıyo dedigim gibi kusura bakma ama belkide 2 kisiye aynı anda patlatıyo olanilir erkekler bylr
Belkide öyledir ama küçük çükü var zaten daha da küçülür umarım öyleyse
Pqkgpslgpskfpsk go girlll
Milletin derdine bak ya git sor ona.
Sorabilecegim herhangi bir yer yok maalesef 🙃
Ya özür dilerim biraz kaba davrandimda ama herkes aynı soruyu soruyor yuzde 90 çoğunluk sevgililerine sorsalar onlar cevap verir
Yani ulaşabileceğim herhangi bir yer olsaydı sorsam bile söylemezdi çünkü durum çok çok başka iletişimde olduğum biri olsaydı burdan yazmazdim insan merak ediyor neden niye diye yani
Kaldırmaz
Niye peki
Bilmem bende engelledim, hangi numara kime ait hatırlamıyorum bile.
Numaramı ezberlemis geçen ortak kullandığımız unuttuğu bir hesaptan kullanıcı adını değiştirdim düzgün bir şekilde konuşalım engelleri kaldır diye yazdım beni aradı ama telefon meşgule atmış sanırım arayanı bil'den SMS geldi de gördüm geri aradım ama engeli hiçbir şekilde kaldırmamış muhtemelen ağır şeyler söyleyecekti zaten ulasabilseydi 3 gün sonra da o yazdığım hesabida engellemis
Hee
Durum bu yani ama hiç mi aklından geçmiyor merak etmiyor düşünmüyor aklım aklmiyo
Sana bir şey diyeyim mi
Tabi
Bir şey
Komik değil ciddi soruyorum hiç bir yerlerden merak edip bakiyomudur erkeksin sen daha net cevap verirsin
Bir şey diyecektim ama emin olamadım yanlış anlarsın diye, anlamazsan diyeyim mi?
Ya ciddi soruyorum gerçekten şakanın sırası değil
Ciddiye almayacağın belliydi hadi by
Ay klasik erko sg
Klasik kız hemen küfür hakaret saygısızlık meme show
Seni ciddiye alan var mı acaba merak ettim andaval ya
Sen aldın ya demin andaval