Nerede olduğunu bileyim ve arada sırada saat başı mesaj göndersin şuradayız buradayız diye yeterli.
Ve bu "yazmak zorunda mı" kısmı, seven özler, bir şekilde saat başı haber vermek dışında, sevgisinden ötürü yazmaya çalışır, 10 dakika da olsa konuşmak için yazar zaten.
Ben arkadaşlarlayım, öptüm canım cicim sayıp, ortalıktan 2,3,4+ saat kaybolup hiçbir belirti vermeyende ben seviyorum falan demesin yani
Anlık olaylar gelişir. Misal ben flörtüm varken kıza yazdım, arkadaşlarla şurada oturuyoruz diye. Sonra anlık bir telefon geldi, tak uçtuk arkadaşlarla bir iş için yardıma, o anın telaşıyla kafadan çıkmış gitmiş, 2 saat sonra kıza cevap verebildim.
Ki bunda bile olayı olduğu gibi anlatarak güveninin kırılmamasını sağladım. İnce düşünmekte önemli. Böyle olaylar da yaşanabiliyorda, arada bir yaşanır hadi, ki yalan sezersem zaten sıçtı daha randıman gelmez ondan
Ara sira mesaj atsin ve bende atarim merak etmesin diye. Bir mekanda isim biliyorsa o mekandan baska mekana gecersem ona yazarim akli bende kalmasin diye ama bunun kiymetini bilemediler