Hoşlandığım bir erkeğe kendisine ilgim olduğunu ve buluşmak istediğimi söyledim. Onun çok güzel bir kalemi vardı, espirisine ; "Eğer buluşma kısmet olursa kalemini de istiycem :) " yazdım.
Sizce normal mi yoksa yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O hangi kaleminin çok güzel olduğunu biliyor ise sıkıntı yok 🤣🤣
Karsindaki kisinin nereye çekeceğine bağlı bir cümle
Ben cesaret edemiyorum istek atmaya bile ya nasil cesaret ediyorsunuz benim de cesarete ihtiyacim var 😔
Bununla henüz yüzyüze gelmedik. Ben de senin gibiyim merak etme. Sadece yüzyüze gelmedigim begendigim biri olursa yürümeye cesaret edebiliyorum. En fazla ne kaybederim diyorum içimden
He anladim bunu nadiren de olsa goeuyorum ve yaninda arkadaslari oluyor
Senden hoşlanmasini sağla dikkatini cek dişiliğini kullan zaten ondan sonra yakınlaşmalar başlar
Bugun tam ona gulumseyecektim o arada baska arkadasi da onlara dogru gidiyormus onunla hemen ilgilenmeye basladi belmi bilerek beni gormemezlik yapti gecen gun de ilk basta kafasi egikti ben ona gulumsedim kafasini kaldirinca selam verdi ama belki bilerek beni gormemis gibi yaomaya calsiiyor bir keresindd selam vermemisti cunku
Sence istek atsam abarti olur dimi snapten
Utanıyordur , birinin ilgisi hissedince insana utanmak gelir. Bilemiycem her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Kimi istek atar başarılı olur kimi ise benim gibi dikkatini çekerek onun yanaşmasını sağlar. Ben tanıdığım birine istek atamam utanırım ama reelde ilgisini çekmeye çalışır, pas veririm o gelir
Ay anladim o zaman istek atmak abarti olucak numarami almisti bu yuzden snapte hizli ekle kismina otomatik dustu ama eklemesem daha iyi o zaman. Pek karsilasamiyoruz da o yuzden
Ee numaranı almış işte demekki beğeni var
Usr sinif derslerinden sodun olursa mesaj atarsin dedi yani ders icin almis oldu 😂
Sen de ders not bahanesiyle çocuğa yazıp yürüsene hiç kafan çalışmıyor 😁
Dersle ilgili gidiyor sinra muhabbet 😂