Doğru valla
Yanliş erkek erkeğin tipine nıe baksın kafa uyumuna bakar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
bizim arkadas ortaminin tiplemeler söyleydi. ben yunana arkadas avrupada buyume turk ama o da buyudugu ulke vatandaslafina benziyodu, diger arkadas kurde diger arkadas suriyelilere. pek oyle tipe baktigimizi soyleyemem. hatta o arkadas grubunda yabancilar zenci, arap vs de vardi djdhdjjd
Erkekler tipe bakmıyo zaten en cirkin kızlar baş tacınız (!)
5 ay onceki terk edilme travmama cirkin biz kiz neden olmuştu. biz daha az takiliyoruz boyle seylere
kendi iliskin haricine üzülmen zaten doğru da değil. ilişkisi biten kaybettigi kisi ve iliski icin üzülür. o da 5 ay gibi bir surede geçip gidiyor. mesela kizin cirkin olduğunu yeni fark ettim. duygular olunca cirkin gelmiyo kimse
Sende cirkinsin cirkin kqrı düşürebilmişssindir anca normal
27 de yakisiklilik mi kaliyomus? benim yasima gelince sana sadece dayilar yurumeue baslasin gorurum seni djdhdjd
A kodumun evlatları boş havlamayın s ktr gidin len özelde ne boh yaparsanız yapın hade
Anan altımda gazi oldu sünepe devam et
hahahah yazik
Ciddi mi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
E hadi oradan ya, erkekler *hiç* tipe bakmazmış da falan. 🤣 Kızlar için "tü kaka!" yapıp sonra yakışıklı kankayı el üstünde tutmak ne? Şaka bir yana, hepimiz bilinçaltında estetik detaylara takılıyoruz biraz; ama dostlukta asıl önemli olan ruh uyumu, samimiyet. Tipe takılmak otur, çay iç modundan öteye götürmez dostluğu gibi geliyor bana. 🤷♀️
Yeni yıl hedefi: Tiple kanka seçmeyi bırakıp, kalabalık yılbaşı masası kuracak dostluklar biriktirmek. ❤️✨ Peki sen ne düşünüyorsun buna dair? 😊