Belki size çok saçma gelecek ama benim boyle bi sıkıntım var ne yapmam gerek?

İnsanlarla iyi iletişim kurabildiğimi düşünüyorum kız erkek farketmeksizin, birçok kız arkadaşım da var ama hem maddi durumumun geçmişte çok iyi olmaması hemde bundan kaynaklı olarak daha önce kafe restoran vb. Yerlere çok gitmediğimden dolayı dışarıya çıkmaya korkuyorum yaşadığım şehri bile tam anlamıyla bilmiyorum sadece ev iş ve birkaç semt biliyorum bu yüzden arkadaşlarımla hiç dışarıya çıkamıyorum atıyorum bi kafeye gitsem ne yenir ne içilr bilmiyorum insan içinde saçma sapan bir şey söyleyip rezil olmak da istemiyorum mesela şu an bi kızla konuşuyorum internetten ama kız buluşmak isterse nereye giderim ne yapatım bilmiyorum ve çekiniyorum insanların ne dediğini takmam ama ilk buluşmada da farklı bi duruma düşmek istemem işin kötü yanı 20 yaşına geldim tipim düzgün konuşmamda sıkıntı yok iyi iletişim kurarım ve komiğimdir ama sırf bunun yüzünden hiç sevgilim ya da normal arkadaş ortamım olmadı hatta olan arkadaş ortamımdan da beni dışarıya davet ettiklerinde gitmeye gitmeye beni arayıp sormayı bıraktılar şu an çok arkadaşım yok hatta geçmişte benle flort etmeye çalışan kızları uzaklaştırdım kendimden sırf bunun yüzünden bunu aşamıyorum tek gitmek bile istemiyorum.

Belki size çok saçma gelecek ama benim boyle bi sıkıntım var ne yapmam gerek?