Ahmet Kaya mısınız olmm :Dd
Eşcinsel olsaydınız kimle sevgili olmak isterdiniz?
Ahmet Kaya mısınız olmm :Dd
HETEROSEKSUALİM. ama misalen soruna cevap olsun diye tabikideee :D rockyyyyy marquettee :) ama bir şartla :) cinsel ilişki yok yaşam boyunca hemde. 1 defa bile yok öyle öpme falanda yok :D sadece sarılmak :D bu adamın benle birlikte büyüdü yeminle hayranıydım haylada öyleyim :) oldukca başarılı birisi kimsenin bilmediği tüm özelliklerini biliyom 36 felan yaşında şu anda o yaşlarda ama varya bu adam adam yani adamın hası minyon kendisi en tipsiz hali bile şahane adam abi bikere filmini izliyodum :D fizini bir gördüm kaç gün kıskandım varya :D spora başlama sebebimdir kendisi :D filmi izlerken dedim bu adam bana baksa yeminle kendimi... :D:D:DD :) şaka bir yana bu adamı seviyom aşım aşıkkkkkkkkkkk HAYRANIM DİYE SARKMAYIN HETEROSEKSUALİM.
Eşcinselliğin hastalık olmadığı, doğuştan gelen bir yönelim olduğu (evet tercih değil yönelim) ABD'de çok uzun zaman önce kanıtlandı tıpçılar tarafından. Hatta Dünya Sağlık Örgütü de eşcinselliği hastalıklar listesinden çıkarıp yerine homofobiyi hastalıklar listesine ekledi. (Yani tedaviye ihtiyacı olan eşcinseller değil homofobiklerdir.) Ama buna rağmen bizdeki bazı doktorlar sırf rant sağlamak amacıyla "gelin sizi eşcinsellikten kurtaralım" diyorlar. Halbuki onlar da biliyor eşcinselliğin hastalık olmadığını. E bizim halkımız da çok okuyan, araştıran bir halk olmadığı için halkın cehaletinden yararlanıyorlar işte.
sevdiğim var ki zaten benim. biz böyle hep takılırız birlikte, bana yemek falan yapar. romantik danslar yaptığımız olur hatta ara sıra. butch olduğumdan sanırım, biraz erkek muamelesi yapıyor bir de. ama sevgili falan değiliz. o bana benim ona baktığım gözle bakmıyor. baksa keşke.. bakıyo mudur.. bakar mı?
ben onla evlenmeyi düşünüyorum çünkü.
yahamına
Eşcinselim zaten ve Dianna Agron ile olmak istiyorum :d
Lana del ray :) aşk şerbeti :)
Anam yanlis yere yazdim duruN :D
Hadi yaaa, boşa gitmiş böyle bir güzellik :D
Karsi cins hic mi ilgini cekmiyor mesela biscolata erkekleri falan
Hiç bir güzelliği yok bence onun
Cevap
127Cevap
Ne kadar fazla beyin yoksunu insan olduğunu birkez daha gördüm özellikle erkekler. Eşcinsel olsaydınız diyor çocuk sen kafama sıkarım diyorsun yahu eşcinsel olsaydın diyor nesini anlamıyorsun? Sen hiç mi bir erkeği yakışıklı bulmuyorsun beğenmek farklı arzulamak farklı şimdi beğeniyorsan eşcinsel olsaydın arzulardın. Aptal milletimizden mantıklı cevap beklemek hata zaten. Ben andrea sahara ile olurdum.
Bayan olup eşcinsel olsam seninle olurdum yorumun çok etkikiydi bu arada
hugh jackman, clint eastwood, bradley cooper, richard gere, edward norton, tom cruise, brad pitt filan. yakışıklı bir jamaikalı da olabilir.
oha bence bende bir ibnelik var :\ tek seferde döküldüm l*n .
Öyleyim.
Bu aralar Arden Cho gözüme çok sevimli geliyor.
Onu isteriim. :')
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...bcad08a507.jpg
teen wolfta gördün bunu kesin :D
hemcinslerim de çok fazla eşcinsellik eğilimi varmış onu farkettim :D
En muhteşem varlık insandır.. İnsanın en muhteşemi ise Kadındır..
Pürüzsüz vücut, Görünüş.. Ses, bakışlar.. Hiçbir erkekte göremediğin özellikler hepsi Kadında mevcut :)
Çoğu kadın da bu yüzden eşcinsel olayım en iyisi diyor.. Tıpkı meslek seçimlerinde olduğu gibi..
Normalde böyle uzun yazmadım burdaki cevaplara.. nedense sana yazasım geliyor :D Dikkat ettiysen diğer cevaplara attığım cevaplara baktıysan :D
cemal süreya ' nın bir şiiri var , şöyle demiş şair
"Ama kadınlar, Tanrım,
Öyle sevdim ki onları,
Gelecek sefer
Dünyaya
Kadın olarak gelirsem,
Eşcinsel olurum."
bende bir değişik versiyonunu söyleyeyim sana , eşcinsel olsaydım kadın olurdum :) kendi cinsime karsı bu tür şeyleri hissetmiyorum bırak hissetmeyi, gay olsam ne olurdum ihtimalini dahi düşünebileceğimi sanmıyorum... tek secenek , Lesbian olsaydım bütün güzel kadınları öperdim diyebilirim sadece :)
kankamla güzel kız sonuçta huyunu suyunuda biliyorum
yabancı ama hemde kızıl saclı
Escinsel degilim ve dunyanin en guzel kadiniyla bitlikteyim. Soru sorudur , illa cevap vermek gerrkiyorsa , sadece , Andrej Pejic derdim. Zaten kadin guzelliginde :)
chadwickmodels.com/.../ANDREJ-12.jpg
Eş cinsel olacağıma sıkarım kafama...
https://i.hizliresim.com/N925JX.gif
Sapikca egilimler bana gore ama kinamamak lazim erkegin erkekle olmasi falan aman allahim korkunc diyorum eger escinsel olsaydim scarlet johansinla olurdum sanirim kizlarin ki tuhaf gelmiyoda insanla erkek erkele neyse allah korusun diyim her ikiside gunah kendimce yorumladim kim kimle olmak isterse olsun yargilamak bize dusmez
Sapıkça eğilimler ama kınamamak lazım...
Kendinle çelişiyorsun hayatım ya :D
Iyi ki yargılamamışsın, birde yargılasan neler olurdu kim bilir
Sapikca egilim geliyo kinamiyorum bu celiski degil yargilamiyorumda belki bir gun bende bir seksuel olabilirim bu bilinmez boyle bir yonum varsa zamanla cikabilir ve sapikca olduvunu dusunup kendimi dizginleyebilirim olay bu ne o bebegim sana yurumemi istiyosun:))):-*:-*
Onu nerden çıkardın.
O izlenimi nereden verdim? :(
Ne bilim şu an cok cekici konusuyosun boyle devam edersen mesaj kutuna abancam
Korktun mu kiz saka yaptim ahaha korkma oyle egilimlerim yok allah yazdiysa bozsun
Korkmadim korkma ahahaag
Eşcinselim ve eskiden en yakın arkadaşlarımdan olan biriyle zaten sevgiliyim ve olmak istediğim kişide zaten oydu. :) Olmak istediğim yerdeyim yani :)
the originals hayranısın :D bu arada bu kadın paul wesleyle sevgili ve deli gibi seviyor
birde aynı leylek gibi :)))
Biliyorum olsun :D
En yakın arkadaşımla en azından huyunu suyunu biliyorum kısacası üzmez beni :))
18'inci Saniyede Çıkan ***** İle..
Not: ALLAHIM Sen Koru Beni..
:D :D
Millet hep i*ne olmuş diyelim ki diye birşey yok sen zaten bir eşcinselsin allah nasıl bir zihin düşünce var anlamıyorumki anlayamamda senin gibileri allah havale ediyorum.
Ne bicim soru bu ya tamam anladik sen escinselsin saygi duyarimda burada olmayan insanlarda var beyinlerine girmeyin bu sorularlarla ya 10 yil sonra tam taniyamam artik türkiyeyi yemin edirm.
Anladik escinselsin git yasa hayatini karisan mi var ama escinsellik hakkinda milletinde psikolajisini bozacak sorular sorma saygi saygi saygi nereye kadar...
Böyle iğrenç konuları nasıl normalmiş gibi konusabiliyosunuz anlamış değilim.
Normal olmayan senin homofobik ve önyargılı tepkin.
neye önyargılıyım ? insanoğlunun fıtratına aykırı ilişki türüne mi? merak ediyorum babanız da konuyu açan arkadaş gibi tercihini erkeklerden yana kullansaydı siz nasıl meydana gelicektiniz? İnsanoğlu bölünerek çoğalmıyo biliyosunuz. bir gün evlenip çocuk yaparsanız çok merak edicem bu yorumu neye dayanarak yazdıgınızı.
o zaman kısır olan insanlar da kimseyle birlikte olmasın. yalnız olsunlar. sonuçta senin mentalitene göre illa çocuk olması gerekiyo
fıtrata aykırıymış. biyoloji bilgisi 0 gelmiş burada ahkam kesiyor
arkadaşımla sevgili olmam çünkü arkadaşım
ünlüyü nerden bulucaz da sevicez..
bakkal çakkala takılırdım heralde
https://i.hizliresim.com/ymJ6O7.jpg
lea seydoux bu kadına bayılıyorum ya
o kadar güzel kız varken i. bneliğin lüzumu yok :))))
Azealia banks ünlü olarak.
Ama bugün rüyam da sarışın upuzun saçlı masmavi gözlü hafif balık etli bebek gibi beyaz tenli bir kız gördüm hafif iri uzun boylu bir kızdı niye böyle bir rüya gördüm bilmiyorum ama iyiydi maşallah :)
O kızı bulursam ne olursa olsun peşinden gidicem :D
Bn esvnslim gaym acikcasi bn dogru insnin karsima ckmasini bkledm bkliyorum inlu olarak ta p ybnci biri vardi adini htrlamiyorun :-D ama oyle unlulerle sevgili olmk gbi hylm yok kurmuyorum :-D ama umarim dogru insni bulurum
Barbara Palvin, şaka maka güzel kız..
data.whicdn.com/.../...ynIg1r2nqjxo1_500_large.png
Erkeklerin cevaplara bak lanet olasıcalar. Onlardan bir çoğu gizli eşcinsel zaten.
Hele şu sıfata ettiği laflara bak ayar oluyorum sana
@krasavchik Ben de sana. Arap tipli.
Haaa:
img.pandawhale.com/...w-RUN-gif-Imgur-Joh-5LBu.gif
:D Hade ordan :D
Böyle iğrenç bir soru nasıl günün sorusu seçilir anlamadım sitede sen kalk en ufak soruda hesap kapat bu soruları ise günün sorusu seç ilginç ilk şikayet eden ben olayım bari
Eşcinselim zaten. Rihanna'yı versinler bana başka kimseyi istemem
20 yasında nasıl 40 yıllık astronotsun len :D
sorunla alakam yok da bu sen misin la zalım? :))
www.gazetevatan.com/.../?Sayfa=129
:D :D ashdhdhd 😂 😂
Eşcinselim ünlü olmayan o kadar çok güzel erkekler var ki :)
Serkan Çayoğlu
Burak Özçivit
Joe Mangan
Nick Jonas
Nick Bateman
Macklemore (bir zamanlar çok takmıştım bu adama:D )
Ünlü olmayan o kadar çok var ki :) görmen lazım cınım :)
Düşünmek bile istemiyorum açıkcası. Zaten bir kız arkadaşımda kendi yakın eşcinsel erkek arkadaşlarından birinin benden hoşlandığını söyledi. Bu sene yaşadığım ikinci gay vakası. Sene sonunu getiremeyebilirim...
Bana da denk geldi öyle birkac kez
Kızlardan göremiyorum bu ilgiyi mk
biseksuelim ve Megan Fox, Rihanna, Natalie Portman, Lea Seydoux off bir sürü var karar veremiyorum :DD
KS lafım sana bilerek mi ibnelere yavşıyorsun, bu kaçtır aynı ibneye kıyak geçiyorsun, ben bıktım şu sapıklığı ana sayfada görmekten
Öyle Bişey olsaydım Heralde önüme gelene yapıştırırdım heralde. :P ama bir bülent ablaya yapmazdım ondan korkuyom :P Not : öyle değilim sadece cevap olsun diye cevap verdim :)
Ya bişey sorucam. gayler ile ilgili bir film vardı 2 kere izledim ama adını unttum. aglamıstım dramaydı. biri ismini söyleyebilir mi? kafayı yiycem yoksa
Çok fazla ayrıntı vermişsin, biri söyler mutlaka filmi sana merak etme :D
oyuncuları hatırlamıyorum :D cinsellik yoktu birbirlerini kollayan bir kulup vardı, hastalık bulaşıyodu makama duyrmaya çalışıyolardı
yok o değl baktım
The normal heart mı?
Fitness salonuna gider erkekleri ayartırdım. dsadasdas :D
Doutzen Kroes.
https://i.hizliresim.com/aj8gDz.jpg
İmkansız yani öyle Bisi istemem hayatta midem bulanıyor düşününce bile iğrenç açıkçası insanların cinsel tercihlerine saygı duyuyorum ama yinede hiç sevmem gayleri lezbiyenler yinede gay kadar itici değil
Ejderha dovmeli kizda lisbethi oynayan hatunun adi neydi su millenium serisinde? Ben onu isterdim sahsen
gaylerden nefret ediyorum ve tiksiniyorum
hayal etmesi bile korkunç bana göre
Gardaş bende homofobi var. Buradan kendine manit falan kıstırmaya yazdıysan o soruyu bana ilişme bak and içdim..
Shay Mitchell ile birlikte olmak isterdim :D Kadın çok güzel
Lezbiyen ya da biseksuel olmam mumkun degil, boyle bir durum soz konusu olamaz, tiksinc
Hemcinslerimie parmak atacagima tedavi olurum, keza hormonal rahatsizlik
Eşçinselim ve ünlülerden Mila Kunis benim olsun isterdim ^^
https://i.hizliresim.com/MPBq5a.jpg
kesinlikle :)
Bir soru hakkında dusunemiyoru cevao turetemiyorum. Cevap arayamiyorum ve bulamıyorum. Oyle bir soru..
Soruda tam soru. . hayret cevapta gelmis. Escinsel olmadigima gore boyle birseyt nasil hissedebilir insan
Kendimi bulur kendimle sevgili olurdum. Bazen diyorum klonlama işlemi devam etse de kendimle sevgili olsam. İnsanın kendi kendiyle sevişmesi nasıl bir histir acaba ah kendimi seviyorum *-*
Normalde tanımam ama sitede eşcinsel az olduğu için çıkarttım gibi. İlk üye olduğu zamanlarda birinin profil fotoğrafında iki çıplak eleman vardı, o üye sen misin? İlk kez birşey hatırladım, değilsede evet de mutlu olayım :)
escinsel olsaydım lezbiyen olurdum, çünkü yatakta bir kadınla berabe rolmaktan daha iyi birşey varsa o da 2 kadındır :)
Kadınlara o gözle bakamıyorum. Düşündüm düşündüm herkesten midem bulandı 😁😁
Eşcinsel değilim ama Rihannayla beni aynı odaya koysalar şartlar değişir -_-
ben biseksüel olarak söylüyorum erkekleren fransisco lachowski kasınlardan ise rihanna, candice veya adriana limayla birlikte olmayı çok isterdim
Neden insanların ellerinde olmayan şeyleri mide bulanmasına sebep olacak bir şey olarak görüldüğünü bir anlasam! Her neyse ;
Claire Holt, Alessandra Ambrosio vsvsvs
Ufff bu ne yaaa. Öyle bir ihtimal yok, olmasın da inşallah. Düşünmek dahi istemiyorum. Hiç de tasvip etmedim. Homofobiklik mi bu olursa olsun.
Ahfkjgzn
Şilanla sevgili olmak isterdim canim az kaldi ins :D
Yok hetero degil aseksual :D ya ama bak yarami destin şu an sagol...
Yok sinem minem istemem Şilan olsun :(
Oo seni betule soylicem :D
Phoebe Tonkin
Emilia Clarke (bkz. Khaalesi)
Jennifer Aniston (Friends dizisindeki genç hali)
vs vs
Dünden hazırım sanki anasnı satim sdasfsfsda
Zaten eşcinselim gene kızarkadaşımla olmak isterdim
eşcinsel olduğunuzu düşünün ne arkadaşım, eşcinsellere sor geç. erkekler de cevap vermiş bir de.
Eşcinselim zaten. Alexander Dreymon gibi sevgilim olsaydı keşke.
Biseksuelim. Çok kız arkadaşım oldu
nina dobrev miranda kerr bunlarla olmak isterdim.
nedense hep geniş kalçalıları seçiyorsun :)
Durmadan kadınlar asılıyor bana zaten..:) Çekiyor muyum ne?
nasıl asılıyor :S
Elle tacize uğramışlığım çoktur :)) Ha ha, ben biraz balıketli ve neşeli bir kızım.. Sanırım bunlar biraz etkili.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar