Kendi meslekataşlarımdan çok ilgi göruyorum avukat, hakim, savcı fakat iş yoğunluğundan şöyle çıkıp kendimi gösteremiyorum dışarıya karşı. Bir kaç zengin var ama ben ultra zengin istiyorum. Okadar okuyup avukat oldum üstüne hala köpek gibi calışıyorum. Tabiki ultra zengin bir adamla evlenmek hakkım değilmi
Güncellemeler
1 yıl
Avukatım bu arada onu eklemeyi unutmuşum ahhhawhh
Ultra zengin bir adam olmazsa evlenmeyi düşünmüyorum?
Sen bu kafayla gidersen umarım bugünlerini aramazsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
fiyatım var demenin farklı bir yolu mu bu ahahhhaha
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Sizin gibi fakir bir kadın olsaydım dediğin doğru olabilirdi. Fakat maalesef düşündüğünün aksine durumum gayet iyi paraya ihtiyacı olan bir kadın değilim. Neden toplumda saygı gören bir adam varken sıradan biriyle evleneyimki?
Şu küfür nedir mesela? İlla hapisanelerde süründüreyimmi seni beni neden ugrastiriyorsunuz ip adresinden bulmam 2 dakikamı almaz seni şu uslube bak terbiyesiz cahil eğitimsiz olduğun ne kadar belli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
valla ben de kadın olsam zengin adam isterdim bu zamanda haklı bir istek :)
Sen bu kafayla evlenemezsin neyi hakkettiğini düşünüyorsun 😂
Yoo değil onlar da ultra zengin bir kadınla evlenip paralarına para katmak istiyor ve kendi gibi soylu kişilerle evlenmek istiyor
Ahhahshah canım ben dava başı en az 100 bin lira ücret alıyorum ben fakir bir kadın değilim zaten herkesi kendinizle karıştırmanız gülünç bir durum
Benim fakir olduğumu kim söyledi
şöyle çıkıp bi kendini göstermeden bu kadar kişiden bu kadar ilgi görüyorsan, acaba şöyle çıkıp bi kendini göstersen ne olur merak ettik sitece şimdi
Bulabiliyorsan hakkindir bulamamissan degildir bu kadar basit
Ultra zenginlerin umrunda değil ne okuduğun.. önemli olan manipülasyon edebilmesi
Sen bu kafayla gidersen umarım bugünlerini aramazsın
fiyatım var demenin farklı bir yolu mu bu ahahhhaha
Sizin gibi fakir bir kadın olsaydım dediğin doğru olabilirdi. Fakat maalesef düşündüğünün aksine durumum gayet iyi paraya ihtiyacı olan bir kadın değilim. Neden toplumda saygı gören bir adam varken sıradan biriyle evleneyimki?
Bu hakkı kim verdi size?
Ben kendime verdim beyefendi var mı bir sorun
Benim açımdan sorun yok.
Böyle bir hakkınızı denginizle kullanmanızı diliyorum.🙏
Dengim ilgimi çekmez ben kendimden güçlü adamlara ilgi duyuyorum
O zaman mutluluklar diliyorum. Umarım ultra ya da normal zenginliğin mutluluğuna mani olmadığı bir birliktelik yaşarsın.
bulursan evlen ne deyim. buda bir tercihtir.
O zaman ultra zengin birini bul
Nerede okudunuz?
evde kaldın o zmn
Aynen * kodugum
Şu küfür nedir mesela? İlla hapisanelerde süründüreyimmi seni beni neden ugrastiriyorsunuz ip adresinden bulmam 2 dakikamı almaz seni şu uslube bak terbiyesiz cahil eğitimsiz olduğun ne kadar belli
Lan hadi uza ezikmen
Önce benim şu malafati yala sonra bakariz
Niye kusursuzmusun
Ee yani?