Kızlar, Bu zamanın insanı değil miyim?

Ben 29 yaşında, muhafazakar bir ailede büyümüş birisiyim. Özel bi şirkette proje yöneticisiyim. 185 boy, esmer, işinde gücünde, gözü dışarda olmayan biriyim. Şuana kadar 1 sevgilim oldu, sevgi dışında bişey yaşamadım çok şükür. Alkol sigara birliktelik hiç olmadı hayatımda. şu an çok yoğun çalışıyorum, sevgilim ya da görüştüğüm biri de yok. Ailem artık evlenme zamanı geldi yaşın geldi diyor ama ben kimseyi sevmiyorum kimseyle görüşmüyorum. Belki iş bahane , belki hayata kızgınım bilmiyorum. Kızları geçtim erkek arkadaşlarım bile azdır. Yalnız olmayı sevsem de hayatı beraber yaşayıp keyif alacağım birini aramıyor değilim. Sosyal medya vs kullanmıyor gibiyim. Sadece sevdiğim içerik üreticileri takip ederim, tanımadığım birini takip etmem beni de etmezler.

Bu zamanın insanı gibi hissetmiyorum. Ne hobilerim ne yaşam anlayışım asla popüler kültüre uymuyor. O yüzden de sistemin dışına itilmiş gibi hissediyorum

Böyle biri hakkında ne düşünürsünüz? Ne tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Güncellemeler
1 yıl
Abdestli namazlı, hak hukuk gözeten harama meyletmeyen biriyim arayışım da budur
Kızlar, Bu zamanın insanı değil miyim?