Ya ölüp ölüp bittiğim çocuk bana yürüdü sonunda bir iki hafta bakışma konuşma kahve falan sonra beni biraz tanıdı konuşurken ne olduysa flim " daha önce hiç sevgilin oldu mu " kısmında koptu arkadaşlar ya ben hiç olmadı dedim sevgiliyi geç kimseyle seninle oturup kahve içtiğim gibi içmedim dedim. Sonra çocuk böyle bi yavaş cevap vermeye uzun uzun düşünmeye falan başladı bu böyle tutuk halleri 2-3 gün sürdü sonra son kez buluştuk bana dedi ki ya "ben seni hak etmiyorum ben çok kirlendim , temiz erkekler temiz kadınlarla , temiz kadınlar temiz erkeklerle , benim dini inancım var her ne kadar , kötülüğe bulaşsam da seni çekemem " dedi ve resmen benimle konuşmayı sonlandırdı
benimde tecrübem yok ki bir şey diyemedim ama içim acıyor ya seviyorum ben onu 😑😑😑😑 seviyorum ya 🥺 nasıl olucak ya çocuğun geçmişini düşünmek istemiyorum offf ya 😓
Böyle reddetme mi olur ya? nolucak şimdi arkadaşlar?
Biz konuşmayı bırakalı neredeyse 1 ay olucak hiç yüzüme bakmıyordu 1 kere baktı gibi oldu o kadar onun dışında denk gelmemek için kaçıyor benden arkadaşlarım sen bakmazken bakıyor diyo offff nolcak böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayatım çocuk eğlence istiyor, ciddi bir acı seninle gönül eğlendirmekti. ama farketti ki sen aşık olacaksın hop dedi ordan ayrıldı
Otomatik düzeltememe yedi beni.
ama abla hala bana bakıyomuş
Hayatım çocuk eğlence istiyor, ciddi bir ilişki değil.
Seninle takılmak istiyordu sadece ama seni ciddi görünce kalbini kırmaktansa hemen oradan ayrıldı.
Bakar çünkü birinin ilki olmak her şeyi olmaya eş değer ve bu her insanın hoşuna gider
Hoşuna gittiğim için mi bakıyor?
Seni yedekte tutmaya çalışıyor olabilir. Diğerlerinden alacağını alacak gönlünü gün edecek hevesi bitince sana gelecek. Unut bunu olmaz bundan
Bu çok komik bir bahane onun amacı yiyismek baktı sende umduğunu bulamadı bahaneyle uzadı
hiç öyle şeyler konuşmadık ki ya
Cocuk takılmak istiyor baktı ki sen o pis kızlardan degilsin ciddi birisin dedi ben bunu kullanamam kullanırsamda vicdan azabı çekerim dedi ve uzadı
En mantıklısı bu geldi , sence nolucak peki bir şansımız var mı?
Kızım sen canım mısın aklını başına al o hislerine de sahip çık sen kendini herşeyden korumuşsun bir sevgili bile yapmamışsın 25 yaşına gelmişsin elin pis karıdan karıya geçen takılmalı cocuguna kendini layık mı goruyorsun gerçekten samimi soruyorum birtanem
Ve Şu an ona asıkta değilsin sadece begeni
Kaç tane oldu dedim 2 tane olmuş onun sevgilisi , ya seviyorum ama ya öyle güzel ki , komikte herkese de yardım ediyor öyle kötü birisi değil ki ya
ya ne demek sevmiyorum 25 yaşıma geldim hiç sevgili yapmadım sence bu çocuğa neden bu kadar düştüm? seviyorum çünkü hep onu hayal ediyorum
Sana taktik verim o zaman cocuga hoslantını belli etme arkadaş gibi yaklaş yakınlık kurmak adına arkadaş ol zaten beraber takıldıkça siz baglarınız guclenicek hoslantını o zaman belli edersin cekip öpersin falan
Bari 2 kişi öldü deseydin. Hiç olmadı ne
olmadı ki
Yaw dümenden
ya dümenden sevgilim oldu denir mi ya ben hem olmadı diyince sevinir sanıyodum ya
Öyle olmuyor işte bazen ufak tefek şeyler lazım
This is funny. Why did he do it
ay ne bileyim ya
If, you do not know, I don t know
Delikanlı erkekmiş
korktu bence ne delikanlısı
Hayır sen temiz kızsın diye uzak duruyor
temiz kızsın diye uzak durulur mu ya hani siz erkekler temiz kız istemiyo muydunuz?
Evet ama çocuk kendisi çok kirli olduğu için vicdanen kabul etmemiş bu durumu
Sence ben onu ikna etsem , o da öyle yanlışlara bir daha düşmese ve biz mutlu olsak , olur mu böyle bir şey?
Olmaz knk 😄
Neden 😓
O adam zina etmek için yasiyor zaten boşuna bu duruma düşme ayrıca kendi değerini bil nasıl kendine layık görüyosun bu çocuğu