Bir erkek ben çok kirliyim diye reddedir mi ya?

Ya ölüp ölüp bittiğim çocuk bana yürüdü sonunda bir iki hafta bakışma konuşma kahve falan sonra beni biraz tanıdı konuşurken ne olduysa flim " daha önce hiç sevgilin oldu mu " kısmında koptu arkadaşlar ya ben hiç olmadı dedim sevgiliyi geç kimseyle seninle oturup kahve içtiğim gibi içmedim dedim. Sonra çocuk böyle bi yavaş cevap vermeye uzun uzun düşünmeye falan başladı bu böyle tutuk halleri 2-3 gün sürdü sonra son kez buluştuk bana dedi ki ya "ben seni hak etmiyorum ben çok kirlendim , temiz erkekler temiz kadınlarla , temiz kadınlar temiz erkeklerle , benim dini inancım var her ne kadar , kötülüğe bulaşsam da seni çekemem " dedi ve resmen benimle konuşmayı sonlandırdı

benimde tecrübem yok ki bir şey diyemedim ama içim acıyor ya seviyorum ben onu 😑😑😑😑 seviyorum ya 🥺 nasıl olucak ya çocuğun geçmişini düşünmek istemiyorum offf ya 😓

Böyle reddetme mi olur ya? nolucak şimdi arkadaşlar?

Biz konuşmayı bırakalı neredeyse 1 ay olucak hiç yüzüme bakmıyordu 1 kere baktı gibi oldu o kadar onun dışında denk gelmemek için kaçıyor benden arkadaşlarım sen bakmazken bakıyor diyo offff nolcak böyle?

Bir erkek ben çok kirliyim diye reddedir mi ya?