İlişki güven tavsiyesi?

Devam ediyorum anlatmaya biz tam 9 ay bu çocukla aramızdaki bağın tam olarak ismini koymadan konuştuk yani ne flörtüz diyorduk ne de arkadaşız diyorduk Ben ona değer veriyordum o da bana değer veriyordu hatta bir operasyon geçirmişti ve ben hastaneye onu ziyarete bile gitmiştim ama sonra ben bir şey öğrendim konuştuğum çocuğun erkek yakın arkadaşı bana ağzından bir şey kaçırdı meğerse benim bu şüphelendiğim kız konuştuğum çocuğun 2 sene önceki flörtüymüş denemişler ama olmamış kız da istememiş çocuk da istememiş ve arkadaş kalmaya karar vermişler bu çocuk benle konuştuğunda ve benim yanıma gidip geldiğinde bu kız görüyordu ve bu kız benim konuştuğum çocuğa benim yanıma neden gidip geldiğini soruyormuş kıskanıyormuş ama buna rağmen konuştuğum çocuk ve o kız hemen hemen her gün görüntülü konuşup normal mesajlaşıyorlarmış ve Ben bunların hepsini konuştuğum çocuğun erkek olan yakın arkadaşından öğrendim ve konuştuğum çocuğu arayıp bana bunların açıklamasını yapmasını istedim o da bana çok eski bir şey olduğu için anlatmadığını ve o kıza o gözle bakmadığını sadece arkadaş olduklarını söyledi ve istersen konuşmayı keserim dedi ama benim tüm güvenim kırılmıştı ve eve gidip kuzenimden akıl almaya karar verdim kuzenim de bana dedi ki konuştuğun çocuktan o kızın numarasını iste ve aklındaki her şeyi sor dedi ben çocuktan numarayı istedim ve bana numarayı verdi sonra o kızı aradım aranızda bir şey var mı diye sordum ve O kız bana dedi ki aramızda bir şey yok Sadece arkadaşız lütfen bizim arkadaşlığımızı bozma dedi sonra ben kızla telefonu kapattıktan sonra bu kız konuştuğum çocuğu arayıp beni nasıl bir duruma düşürdün diye kızmış ve aralarındaki tüm konuşmayı o an kesmişler sonra benim kuzenim bu çocukla konuştu ve çocuk o kıza karşı hiçbir şey hissetmediğini sadece arkadaş olduklarını bana bunu söylemediği için pişman olduğunu ve beni kaybetmek istemediğini benden hoşlandığını söylemiş ama benim kafam çok karışık sizce ne yapmam gerek lütfen bana yardım edin
İlişki güven tavsiyesi?