Lütfen bana yardımcı olun sevgilim çocuk gibi?

Arkadaşlar bizim 6 aylık bi ilişkimiz var ondan ayrılmak istiyorum beni kendini öldürmekle tehdit ediyo ve başımı belaya sokucak. sevgilim benim ismimi dövme yaptırdı ama çok saf ve çocuk gibi biri düşünceleri bile öyle beni utandırıcak şeyler yapıyo sosyal medyada paylaştığı şeyler bile o kadar saçmaki 2 gün önce bi tane fotoğraf paylaşmış ve iki gözünede göz kırpma emojisi koymuş ve gözlüğü var kenarada ergence bi söz yazmış sürekli böyle çok saçma şeyler yapıyo tartışsak bile hemen ağlıyo çok saçma çocuk gibi davranıyo ben onu aldatsam bile beni bırakmicağını bile söyledi yani çok sorunlu bazı kurduğum cümleleri bile anlayamıyo idrak edemiyo akıl yönünden saf biri açıkçası beni seviyo ama çocuk gibi birini kim isterki? Ondan ayrılmak istediğimi söyledim kendini öldürüceğini söyledi eğerki kendini öldürse benim sevgilim olduğundan dolayı beni polisler soruşturmaya alırlar ve eğerki ailem bunu duysa beni öldürürler hayatım kayar ben okuyorum okul hayatımı dahi bitirirler çok çaresizim başımı belaya sokacağından ayrılamıyorum seni sevmiyorum beni yanında zorla tutuyosun dememe rağmen bile bana tekrardan sordu eğer ayrılırsan başın belaya girer dedi korkuyorum ve mecburen onu seviyo rolü yapıyorum napmalıyım lütfen yardım edin?

Lütfen bana yardımcı olun sevgilim çocuk gibi?