Birkaç aylık flörtüm var başlarda her şey mükemmeldi aşkım sevgilim diyordu uzun uzun mesajlar atıyordu şimdi kısa cevaplar veriyor ve sadece canım diyor. Ayrılmak istemediğini söylüyor fakat ailevi sorunlarım var iyi değilim diyor. Hevesim kaçtı ama hala onu istiyorum. Ona biraz zaman mı vermeliyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olmadı hiç,
İlişkiye girdin mi onunla eğer girdiysen o yüzden büyü bozulmus
Ne alaka birlikte olduktan sonra da her şey mükemmeldi 2 ay sonra bi anda soğuk davranmaya başladı
TM işte doydu sana o yüzden artık yavaş yavaş bırakıyor.. ilişkiye kaç ay düzenli şekilde girdiniz? Zaten zaman alır doymadı erkeğin
3 ayda sadece 2 kere oldu hergün olsa sıkılabilirdi ama biz hep dışarda görüştük ve bana bi hayli para harcadı hediyeler aldı annesiyle tanıştırdı. Anlamadığım şey bi anda ne oldu kafayı yicem bi erkek olarak siz ne düşünüyorsunuz
Hm peki ilişkiye girerken bakimlimiyfin? Ve senin ilkinmiydi bide yaşlar kaç?
Hayır ilkim değil ikimiz de 30 yaşındayız. Ne düşünüyorsunuz?
Burdan anlatmadan olur mu düşüncemi? istekatin...
Ne alaka burdan söyleyebilirsiniz ikimizde gizliyiz sizin düşüncenizi biri okusa bile kim olduğunuzu bilmicek doğal olarak
Peki bu kişi seninle ilişkiye girerken daha önce bakire olmadığını biliyor muydu ve ilişkiye girene kadar mı gezip tozdu ve ailesiyle vs tanistirdi? Bide nerde tanistin onunla
Biliyordu tabiiki. İlişkiden sonra da biz çok gezdik sonrasında annesiyle tanıştırdı arkadaşları kardeşi herkes biliyordu beni. Arkadaşımın düğününde tanıştım
Peki o kişi evli değil dimi eminmisin? İlk adımı kim attı yani direk yattinmi ilk bulusmada
Değil tabiiki bi sürü ortak arkadaş var. İlk adımı o attı biz tanıştıktan 1,5 ay sonra birlikte olduk aslında çokta kısa bi zaman değil
Peki bu ilişkiye girmeye seni zorladimi? Yani arabada mi oldu nasıl manipüle etti seni o anda? Senmi yapalım dedin
Ne zorlaması saçmalamayın hahah evde oldu ikimiz de istedik yani bu soru ne alaka şimdi
Ya peki ilişkiye girme durumu olduktan sonra bu adam sürekli ilişkiye girmek istemedimj? Yani sürekli istememiş olması garip
Hayır biz hep beraberdik ama öyle cinselliğe aç bi adam değil bence bu güzel bişey ama bu kadar değer gösterip emek verip neden bi anda soğudu benden anlamadım üstelik her şey 1 günde oldu. Önceki gün mükemmeldi sabahına başka bi adama dönüştü 2 haftadır böyle
Anladım demekki başkası var ya da eski sevgilisi döndü buna bunlarla alakalıdır.
Geçen gün durup dururken bana eski sevgilim başka numaradan aradı bende görüşmek istemediğimi söyleyip kapattım dedi her yerden engelli ve telefonunun şifresini biliyorum
Sence inandın mi buna? Belki kendisi koştu kızın peşinden
Neden söylesin bunu hiç söylemeyebilirdi. Şu an onunla mı barıştı yani sence?
Bence öyle. bide ilişkiye girince seninle isteklimiydi heyecanı varmiydi? Aslında iliskiy girmiş olması doymuş olması kötü bence
İyi de barıştıysa benden neden ayrılmıyor? İstekliydi tabiki 2. birlikteliğimizi de o istedi hatta 3. Olacaktı ben regliydim o yüzden istemedim kendisi hep üzerime atladı
Yatakta nasıldı peki yani gayet begendimi vücudunu? Senide yedekte tutuyor olabilir bence
Beğenmese 2’yi 3’ü ister miydi? 1,5 aydır ilişkiye girmedik yedekte tutsa yatıp kalkma durumu olurdu dimi
İşte şu an diğer kızla belki ytakta gorusuyor onu bilmiyorum çünkü hiçbir erkek 1.5 ay seks yaomadan duramaz ki sen varsın seninle isterdi yani demekki o kadınla şu an yapiyo.. yorumda konuşmaktan yorulmadin mi?
Bana yeniden başlayalım her şeye yeni bi sayfa açalım dedi yavaş yavaş değişicem eskiye dönücem bana zaman ver dedi ama yine soğuk. Beklemeli miyim
Valla eğer başka hoslandigin biri varsa boşuna bekleme
Hayır sadece onu istiyorum çok seviyorum onu=((
Daha önce kaç kisiyle oldunuz cinsel anlamda bu adam hariç
Ordamisin
Olmaz olur mu bitse de gitsem dedim birinde
Cinsellikle ne alaka
aileyi bahane ediyorsa bahanedir
Neden ayrılmak istemiyor?
erkekler kolay kolay bitirmez sen bitir diye ellerinden geleni yaparlar ama
Kaç kere ayrılalım dedim asla lütfen bitirme diyor ama gün içinde çok az konuşuyoruz çok değişti