Aşk İlişkileri Eski sevgililerim evlendi yalnı mı ölecem? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sevenler de evlendi reddettim bittiler napıcam? Güncellemeler1 yıl Kısmetlerim elden gitti kocasız mı kalacam? Eski sevgililerim evlendi yalnı mı ölecem? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. evlenirsin birini bulunca. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Sen kimsin birilerini reddediyorsun aç köpek :d 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Senide rededrdim kesin Yorumla Oluştur 1 yıl https://www.youtube.com/shorts/x5HrJLVIzlo Yorumla Soran 1 yıl Keko Yorumla Oluştur 1 yıl Kezban Yorumla Soran 1 yıl Slk Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Eeee ne güzelSende staj yapıp sonra nikaha geçiyorlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bnle nikah isteyip reddedilince başkasına yapmaları kendilerine zulüm amca Yorumla nomorebets35 1 yıl Tabiiii ki herkes birsey ile avunmak yegen :) Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kime dokunsam evlendi sayılır. Bize de sıra gelir merak etme :) 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. eski sevgililerin adı üstünde eskiydi zaten yeni bulman lazım 0 0 Yorumla
Aberksoy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Hemen mutfağa gidip bi bardak al içine su koy 3 defa besmele çek iç 🙂 anca kendine gelirsin 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Dalga gecme 😂 Yorumla Aberksoy 1 yıl napcan kendin etmişin kendin bulmuşun niye reddettin seni sevenleri Yorumla Soran 1 yıl Ben fazla seçiciydim Yorumla Aberksoy 1 yıl yaşın 30 a yakındır o zaman Yorumla Soran 1 yıl 26 Yorumla Aberksoy 1 yıl bişi yapmana gerek yok aslında kızsın evde kalmazsın istedğini parmağında oynatirsin Yorumla Soran 1 yıl Oynattım yoruldum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Moralini bozma hangi şehirde yaşıyorsun Konuşalım biraz bu konuyu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok gerek yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Demek ki çirkinsin yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kiralarsin Sende olmaz mı Yorumla
Coolerkek34 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Gerçekten iyi olmuş belki deli gibi seviyordu seni değerini bilmedin egona yenik düşüp reddettin adamın gururunu kırdın şimdi de onlar evlendi diye sitem ediyorsun hakediyoesunuz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Saol ya Yorumla Coolerkek34 1 yıl Aynı durumu bir başka kız bana yapmıştı alayınız aynısınız sevenin değerini elinizden gidince anlıyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Ondan bu sitem okey Yorumla Coolerkek34 1 yıl Yok kız bana geldi reddettim iş işten geçtikten sonra daha hevesim kalmadı Yorumla
Bülentt40 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Yalnızlıktan bir ben mi hoşlanıyorum ya tam tersi etrafımda devamlı insanlar olunca hep bir sorun hep bir sıkıntılar oluyor 0 0 Yorumla
ZayıFHaTuNSeveNBeY Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Daha yol uzunHayat devam ediyorHenüz ölmedin, yatağa düşmedin.. 🙂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Doğruda hepsi evlendi beni seven sevme ihtm olanlarla avunyodum onlarda artık yok 😂 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 1 yıl Kimse yalnız kalmak korkma 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Bn var kalmak Yorumla atılgan55 1 yıl Kalmazsın merak etme bir bekleyenin vardir Yorumla Soran 1 yıl Yok ki hepsi evlendi Yorumla atılgan55 1 yıl Biri vardır sabretmek gerek Yorumla Soran 1 yıl Tm Yorumla atılgan55 1 yıl Eyvallah Yorumla Soran 1 yıl O birini bn beğenecekmiyşm ki acaba kesin onuda kaptırırım 🤣 Yorumla atılgan55 1 yıl Sıkı tut ki kacmasın senden zincirle Yorumla Soran 1 yıl Banane Yorumla atılgan55 1 yıl Niyekine Yorumla Soran 1 yıl Zorla değil gönlüyle durmalı Yorumla atılgan55 1 yıl Orası öyle tabi zorla güzellik te olmaz fazla naz aşık usandırır Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benimki hala bekar kafam rahat 😂 0 23 Yorumla Soran 1 yıl Sen yıne iyisin 😂böyle bişey olblrmi ya hepsi ya, sevgili yaptı ya da evlendi beni şınartcak kimse kalmadı Yorumla Vffffg 1 yıl Sevgilisi vardır da evli değil evlense de unutsak Yorumla Soran 1 yıl Evlenir yakındır 😂 Yorumla Vffffg 1 yıl Evet iyi olur öyle olursa sen de takma aman biri gider biri gelir Yorumla Soran 1 yıl Hepsi giderse ne olur 😂 Yorumla Vffffg 1 yıl Buluruz birini demokraside çare tukenmez Yorumla Soran 1 yıl Peki bakalım Yorumla Vffffg 1 yıl Olmadı ikimiz takiliriz ne diyeyim Yorumla Soran 1 yıl Artık takılmak yoook😂tribe girdim Yorumla Vffffg 1 yıl Napalim o zaman 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Evlencez bu gidişat böyle olmaz 😂 Yorumla Vffffg 1 yıl Evlenmesine evlenirim de kafama göre biri yok😂 yoksa oho Yorumla Soran 1 yıl tamam senlede olmaz sıkılganız 😂 Yorumla Vffffg 1 yıl Niye olmaz 😂 belli olmaz orasi Yorumla Soran 1 yıl Nazlı erko tripli erko ilgisiz erko kız gibi prenses erko sevmem Yorumla Vffffg 1 yıl Onu ben de sevmem Yorumla Vffffg 1 yıl Bana uyar Yorumla Soran 1 yıl Seninde kalbin yaralı olmaz kii Yorumla Vffffg 1 yıl Aman hep böyle mi kalacağım boş ver Yorumla Vffffg 1 yıl Birbirimizr merhem oluruz Yorumla Soran 1 yıl Bn kimseye merhem olmam 😂iyi geceler Yorumla Vffffg 1 yıl İyi geceler ama sabah oldu sen de haklısın Yorumla Vffffg 1 yıl Laf olsun diye dedik ofsayta düştük hagsha Yorumla
GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 101% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Galiba kocasız kalcan bitti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yenilerini gönderelim AJSİSMSKS 0 45 Yorumla Soran 1 yıl Lütfen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hemen geliyor ıslığı çaldım ilk sırada benim yanlız 😅 Yorumla Soran 1 yıl Senle kesin evlenirim hadi iyşsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başkasına vermem zaten seni seni düşürdüm pusuya hehehe Yorumla Soran 1 yıl İşte erkek işte feraset Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet tam olarak benim o 😅 Yorumla Soran 1 yıl Kociş ya iyi ki senden öncekileri salmışım meğer ben seni bekliyormuşum 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ya 😅 ama beklemene değdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte ben geldim ve buradayım 😅 Yorumla Soran 1 yıl Haha deli manyak 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biraz öyleyimdir 😅 manyak bir kocaya denk geldin 😅 Yorumla Soran 1 yıl Bende pek akıllı sayılmam kociş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tencere yuvarlandı ve kapağını buldu 😅 Yorumla Soran 1 yıl Sen kapak ol bn tencere bensiz bir halta yarama 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅 olur ben kabulüm zaten erkeğin doğası kadınsız bir işe yaramıyor ki tencere olsam da bir işe yaramam 😅 Yorumla Soran 1 yıl Haha mütevazi olman da hoş alayım bn seni kendime barim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahaha mütevaziyimdir al hemen beni 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel 😅 Yorumla Soran 1 yıl Aldım tamam ya bnmsn ya benim 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aldıysan gel o zaman 😅 açtım Yorumla Soran 1 yıl Bana denk gelen de kesin ebemin nikahında olur Yorumla Soran 1 yıl Nerde yaşyosun 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅 daha neler yakınımdır belki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diğer taraftan devam edelim buna 😅 Yorumla Soran 1 yıl Nerdesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buradan söylemiyorum 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan diğer tarafa gel dedim ya 😊 Yorumla Soran 1 yıl Ohoo ya söyle Türkiye mi değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değil 😆 Yorumla Soran 1 yıl Al bahtsızım dyom inanmıyon kocam bile okyanus ötesinden 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😆 bahtsız değilsin bir uçak kadar yakınsın bana Yorumla Soran 1 yıl Ya senide kaptırırsam kociş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ben gitmem bir yere 😆😆 Yorumla Soran 1 yıl Yslanlarını öpeyim 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buradan değil 😆 günah herkes görüyor Yorumla Soran 1 yıl Günah kavramı önmli tabi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet önemli tabi ki 😆 sence değil mi Yorumla Soran 1 yıl Öyle kociş birazdsn hacı koca olacaksın az kaldı 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zorlayalım olalım karişşs 😆 diğer taraftan devam edelim mi bu arada Yorumla Soran 1 yıl Yok kociş sen oralardan bul potansiyel var sende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne alakası var potansiyelle 😆o potansiyeli mi gördün 😆 Yorumla Soran 1 yıl Vallahi gördüm sen o yüz milyon şehirde gğzel kızların olduğu şehirde yaşa gel bnle evlen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cidden yok o potansiyel bakma çekingen biriyim boğa Burcu çekingenliği var 😆 Yorumla Soran 1 yıl Haha inanmıyorum 😂😂hadi yatayım bn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnan bana 😆 yatma kaçma Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benimde hepsi uçtu 2 3 Yorumla entelbirbey 1 yıl Yaşın doğru mu Yorumla Soran 1 yıl 😂😂haha cidden baya bittiler Yorumla entelbirbey 1 yıl Uff gelsenize Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
evlenirsin birini bulunca.
Sen kimsin birilerini reddediyorsun aç köpek :d
Senide rededrdim kesin
https://www.youtube.com/shorts/x5HrJLVIzlo
Keko
Kezban
Slk
Eeee ne güzel
Sende staj yapıp sonra nikaha geçiyorlar
Bnle nikah isteyip reddedilince başkasına yapmaları kendilerine zulüm amca
Tabiiii ki herkes birsey ile avunmak yegen :)
Kime dokunsam evlendi sayılır. Bize de sıra gelir merak etme :)
eski sevgililerin adı üstünde eskiydi zaten yeni bulman lazım
Hemen mutfağa gidip bi bardak al içine su koy 3 defa besmele çek iç 🙂 anca kendine gelirsin
Dalga gecme 😂
napcan kendin etmişin kendin bulmuşun niye reddettin seni sevenleri
Ben fazla seçiciydim
yaşın 30 a yakındır o zaman
26
bişi yapmana gerek yok aslında kızsın evde kalmazsın istedğini parmağında oynatirsin
Oynattım yoruldum
Moralini bozma hangi şehirde yaşıyorsun Konuşalım biraz bu konuyu
Yok gerek yok
Demek ki çirkinsin yani
Kiralarsin Sende olmaz mı
Gerçekten iyi olmuş belki deli gibi seviyordu seni değerini bilmedin egona yenik düşüp reddettin adamın gururunu kırdın şimdi de onlar evlendi diye sitem ediyorsun hakediyoesunuz
Saol ya
Aynı durumu bir başka kız bana yapmıştı alayınız aynısınız sevenin değerini elinizden gidince anlıyorsunuz
Ondan bu sitem okey
Yok kız bana geldi reddettim iş işten geçtikten sonra daha hevesim kalmadı
Yalnızlıktan bir ben mi hoşlanıyorum ya tam tersi etrafımda devamlı insanlar olunca hep bir sorun hep bir sıkıntılar oluyor
Daha yol uzun
Hayat devam ediyor
Henüz ölmedin, yatağa düşmedin.. 🙂
Doğruda hepsi evlendi beni seven sevme ihtm olanlarla avunyodum onlarda artık yok 😂
Kimse yalnız kalmak korkma
Bn var kalmak
Kalmazsın merak etme bir bekleyenin vardir
Yok ki hepsi evlendi
Biri vardır sabretmek gerek
Tm
Eyvallah
O birini bn beğenecekmiyşm ki acaba kesin onuda kaptırırım 🤣
Sıkı tut ki kacmasın senden zincirle
Banane
Niyekine
Zorla değil gönlüyle durmalı
Orası öyle tabi zorla güzellik te olmaz fazla naz aşık usandırır
Benimki hala bekar kafam rahat 😂
Sen yıne iyisin 😂böyle bişey olblrmi ya hepsi ya, sevgili yaptı ya da evlendi beni şınartcak kimse kalmadı
Sevgilisi vardır da evli değil evlense de unutsak
Evlenir yakındır 😂
Evet iyi olur öyle olursa sen de takma aman biri gider biri gelir
Hepsi giderse ne olur 😂
Buluruz birini demokraside çare tukenmez
Peki bakalım
Olmadı ikimiz takiliriz ne diyeyim
Artık takılmak yoook😂tribe girdim
Napalim o zaman 😂😂
Evlencez bu gidişat böyle olmaz 😂
Evlenmesine evlenirim de kafama göre biri yok😂 yoksa oho
tamam senlede olmaz sıkılganız 😂
Niye olmaz 😂 belli olmaz orasi
Nazlı erko tripli erko ilgisiz erko kız gibi prenses erko sevmem
Onu ben de sevmem
Bana uyar
Seninde kalbin yaralı olmaz kii
Aman hep böyle mi kalacağım boş ver
Birbirimizr merhem oluruz
Bn kimseye merhem olmam 😂iyi geceler
İyi geceler ama sabah oldu sen de haklısın
Laf olsun diye dedik ofsayta düştük hagsha
Galiba kocasız kalcan bitti
Yenilerini gönderelim AJSİSMSKS
Lütfen
Hemen geliyor ıslığı çaldım ilk sırada benim yanlız 😅
Senle kesin evlenirim hadi iyşsin
Başkasına vermem zaten seni seni düşürdüm pusuya hehehe
İşte erkek işte feraset
Evet tam olarak benim o 😅
Kociş ya iyi ki senden öncekileri salmışım meğer ben seni bekliyormuşum 🤣
Evet ya 😅 ama beklemene değdi
İşte ben geldim ve buradayım 😅
Haha deli manyak 😂
Biraz öyleyimdir 😅 manyak bir kocaya denk geldin 😅
Bende pek akıllı sayılmam kociş
Tencere yuvarlandı ve kapağını buldu 😅
Sen kapak ol bn tencere bensiz bir halta yarama 🤣
😅 olur ben kabulüm zaten erkeğin doğası kadınsız bir işe yaramıyor ki tencere olsam da bir işe yaramam 😅
Haha mütevazi olman da hoş alayım bn seni kendime barim
Hahahaha mütevaziyimdir al hemen beni 😅
Gel 😅
Aldım tamam ya bnmsn ya benim 😂
Aldıysan gel o zaman 😅 açtım
Bana denk gelen de kesin ebemin nikahında olur
Nerde yaşyosun 😂
😅 daha neler yakınımdır belki
Diğer taraftan devam edelim buna 😅
Nerdesin
Buradan söylemiyorum 😊
Ondan diğer tarafa gel dedim ya 😊
Ohoo ya söyle Türkiye mi değil mi
Değil 😆
Al bahtsızım dyom inanmıyon kocam bile okyanus ötesinden 😂
😆 bahtsız değilsin bir uçak kadar yakınsın bana
Ya senide kaptırırsam kociş
Hayır ben gitmem bir yere 😆😆
Yslanlarını öpeyim 😂
Buradan değil 😆 günah herkes görüyor
Günah kavramı önmli tabi 😂
Evet önemli tabi ki 😆 sence değil mi
Öyle kociş birazdsn hacı koca olacaksın az kaldı 🤣
Zorlayalım olalım karişşs 😆 diğer taraftan devam edelim mi bu arada
Yok kociş sen oralardan bul potansiyel var sende
Ne alakası var potansiyelle 😆o potansiyeli mi gördün 😆
Vallahi gördüm sen o yüz milyon şehirde gğzel kızların olduğu şehirde yaşa gel bnle evlen
Cidden yok o potansiyel bakma çekingen biriyim boğa Burcu çekingenliği var 😆
Haha inanmıyorum 😂😂hadi yatayım bn
İnan bana 😆 yatma kaçma
Benimde hepsi uçtu
Yaşın doğru mu
😂😂haha cidden baya bittiler
Uff gelsenize
Evde kaldın kız kurusu turşunu kursunlar senin 😃
Evet
Saol