Ben karaktersiz biri miyim?

Arkadaslar lütfen goy goy yapmayalim kendimi kötü hissediyorum sevgilimden yeni ayrildim ama baya ayril baris toksik bir iliskim vardi yani aslinda bu iliski coktan bitmisti ve bu son ayrilisimizda ben artik yeter dedim ve engelledigim bir kac arkadasimin engelini actim ama arkadasca konusmak icindi bunlarda bole kötü hissettim sonra bir aksam depresyonda oldugum icin acidan duramayip bir önce ki eski sevgilime yazdim ama konusucaktim sadece ve iliskiye hazir degildim kaldi ki eski sevgiliyle ne alaka sanki son sevgilimleyken aklimdaymis gibi ve biz eski sevgilimle konustuk vs kendimi cooook kötü hissettim sanirim hemen konusmayi kesecegim cunku beklentisi oldugunu ögrendim ve düsünmek zaman istedim. Kendimi asiri kirlenmis hissediyorim evet son sevgilim bana yapmadigin birakmis olabilor ama kendime saygisizlik bu dimi? Bir de inanin ki o kadar ayrildim ama ilk defa böyle bir sey yaptim hic bir zaman engel acma ya da birine yazmayi düsünmedim simdi böyle bir sey yapmamin sebebi artik karsi tarafa dair bir umudum olmamasi.

Ben karaktersiz biri miyim?