En son bunu yaptığımda 13 yaşında falandım ve ilk defa birilerine karşı bu kadar yoğun duygular besliyordum anneme açmak gibi bir planım yoktu ama ister istemez sofrada çok muhabbettini yapmış olacağım annem çocuk bana aşık sandı ama durum tam tersiydi işin kötü tarafı bir de red yemiştim kendisinden yani şu an hayatımda değil nerededir ne yapıyordur şu an hiç bilmiyorum ama aylar önce tekrardan kendisiyle ilgili bir rüya gördüm böyle olunca ister istemez insan merak ediyor harbi böyle biri vardı zamanında ona ne olmuştur şimdi gibisinden öyle işte çok canım o zamanlar
Pek iyi bir şekilde anlatmamıştım. Çünkü iyi biri değildi ve bir buçuk yıl oldu , ayrıyız. Annemin sözüne geldim. “ Bıraksaydın da ölseydi. Dünyadan bir pislik kalkardı. Neyini merak edip aradın?” demişti. Deprem olan şehirlerden birindeydi.
Değil bitanesi vardı onu kimse öğrenmedi ben kendi isteğimle ayrıldıktan sonra anneme bahsettim bide o dönem aşk acısı çekiyordum ama öyle böyle değil anneme fotoğrafı gösterdim annem mutfağa kaçtı sanırım sevmedi çocuğu vfhghbgbbg